Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Dexter 5. sezon beni bekler. Artık yavaştan başlasam iyi olacak.
Çok özlemişim zaten. :))

Bir Fenerbahçeli olarak gs lileri tebrik ediyorum ..
Kendi takımımda pek iş yoktu Yeni oyuncular daha ilk maçlarına çıkıyor daha takımım oturmamış ama süper oyuncular var
Maç ilk devre kabak tadı verdi, ve yine bir Cüneyt Çakır klasiği yaşandı .. Güya en iyi hakem izleyenler görürler pozisyonları vs
Tabiki bilinçli bir taraftar olarak hakem suçlu ayagına yatmıyorum ama damgayı vurdu maça gs 10 kişi kalmasına rağmen maçı bırakmadı alkışı haketti

Ne diyooooruz Çubukların Mapus Olsun Biz yatacagız En Kara Gününde Destanlar Yazacağız Sana Kalkan Ellere Kalkan Olacağız ..

Eki Görüntüle 487343

Sonuna Dek FENERBAHÇE

Yalnız o Engin Baytar iyi saldırdı hakeme oh iyi oldu hem hakeme hem kendine tipsiz şey
Vay haline

takıntılarımdan kurtulup, evliliğimde tertemiz bi sayfa açmak ve ayrıca eşimle sevgiliyken ki kadar mutlu olup bebeğimin dünyaya gelmesini huzur içinde beklemek istiyorum...
sanırım çok şey istiyorum!

o kadar olaydan sonra aradın ya beni ne kötü oldu içim,şuan hislerimi kontrol edemiyorum ama vicdanıma yenik düşmiycem ve senin yavaş yavaş erimeni görücem

İstanbul da yağmur vardı. Aylar sonra ayaklarım ilk kez dondu. Tuhaf gelebilir ama bu müthiş bi şey... Ha bir de 4-5 saat önce giydiğim t-shirt ü ters giydiğimi fark etmeme rağmen hala düzeltmedim. Bugün ayakları donmuş üşengeç biriyim. Ne kadarda sevimsizim.

Mesai yeni mi başladı? Olsun; bitse de gitsek

benimle aynı duyguyu paylaşan birini bulmak çok güzel..beni iş degil insanlar yoruyor.

Aynen,kimseyle muhattap olmadan bütün gün çalışabilirim ama şu insanlar deli ediyo,hele ki bu insanlar çalışma arkadaşlarında off sinir doldurdular içimi

Orda bizi hayal ettim.Icim kipir kipir oldu.Istedigim zaman sadece 2 dk. yuruyerek sinemaya,markete,cafeye,buz patenine vs.vs. gidebilmek muhtesem olacak.Oglum az kaldi..

akşama yemek mi yapsam kocişi kandırıp dışarı mı çıkarsam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…