Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

parayı 2.plana atıp manevi el emeği göz nuru yaptığım hediyeyi beğenecek bir sevgilim olsun.

“Kadir gecesi üç defa “La ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.”

[Tefsir-i Mugni]

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun..

Resmen gozumdeki o perde kalkti!!
Ne dusunuyormusum ben? nasil kendimi kandirip bazi seyler icin zorluyormusum
Kus gibi hafif ve ozgurum artik
Umarim bundan sonra hata yapmam!

Kadir gecesi oldugu aklimdan geciyor.Bugun bol bol dua etme gunudur.Allahim dogru yoldan,merhamet,iyilik ve vicdandan mahrum etme bizi.

Tuvalet egitimine bugun iyiki basladim.Saclarimin her teli diken diken bile olsa gun sonunda "anne cis geldi" demesi herseye bedeldi.Kucuk kuzu umarim surdurursun bunu.

Neden herşey karısık ve bu kadar zor.
Artık ne hissettigimi ne hissedecegimi bile bilemiyorum
Neden böyle
Yine karmakarısık bir durumdayım.
ve beni niye hiçbişey çözemiyor.
Neden !.......

Sayende hevesim kursağımda kaldı
Canımı yeterince sıktın sadece uzaklaşmak istiyorummmmmm şimdi ...

Bir an önce eylül 24 gelse okul açılsa da görsem sevdiceğimi, sarılsam sarılsam .. çok seviyorum çook

Birbirlerine canım cicim deyip,buluşup sonra birbirlerinin arkasından atıp tutan insanları hayatımda istemediğim aklımdan geçiyor... Bu kadar sıkı fıkıyken birbirlerine iki yüzlülük edebiliyorlarsa benim için kimbilir neler diyorlardır...Benim için birşey demeseler bile birbirleri hakkında ikiyüzlü olduklarını bilmem yetiyor ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…