Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Gelen tüm evlenme teklflerine hayır demem yerinde olur.. Erkeklere güvenmek gibi bir şey yapmasam bu da iyi olur. Geçmişten ve duyduklarımdan ders alabilmeyi başarırsam bu çok çok iyi olur. Ve bir de elmayra bir an önce çooook mutlu olsun, zaman hızlı aksın şimdi.

İnsanlar tokadı ne kadar doğal ve affedilebilir görüyorlar Allahım ya,inanamıyorum....Ne kadar ayrı dünyalardayız............

hemkendi halime hemde burdaki biüyeye üzülüyorum..ama o benden daha biguclu (ben guclumuyum ki onuda bılmıyorum) onun imkanı var çok sukur...bende imkan yaratmaya calıısıyorum ,uğrasıyorum,,zaman zaman umutsuzluga dusuyorum.bazen oyleoluyorkisanki beynım duruyor okuduklarımı anlamıorum hiçbişekılde..önceden üzerinde dururdum neden cozemıyorum veya 3gun onra tekrar okudugumda anlıyorsam 3gun önce neden okudugumdan bişey anlamıyorum derdım..şimdilerde onları biledusunmıyorum .umutsuzluga dusuyorum cunku korkuyorum bu dengesız beynım acaba alan sınavı için gereklibilgileri bir arada tutabılecekmı diyorum mesela.sonra kendımden korkuyorum ya mezara ya hapse gırecegım dıye bu sabrımın sonu iyiye gitmiyor cunku hep bi suistimaller var.. şimdibileyüzkaslarım okadar yoruldıki babamın yanında..pcdeyım surda neler yazıyorum ama yüzümde güller acar vaziyete sanki keyiflibişey okuyormus gibi!!
hayatımın kaderimin üstüne atamamki suçu... ben yaptım..benim sucum..ben zorlastırdım bu denli hayatı... herseyın bir bedeli var sonucta iyi veya kötü ders almalıyım..hatta ohh olsun bıle demelıyım kendıme..
bazen tükendiğimi hissediyorum çokçaresizmişimgibi böyle sonra bana umut olacak seyleri dusunuyorum meselaüzerimealınmak istediklerimi alınganlıklarımı :) sonra onada kızıyorum kendimeee..kızmam gerekıyooorrr cunkuuu ..uzak durmalıyımm dedimm . bugun bolbolebru gundes dinledim
sanki karanlıktan korkan cocugun bi anlıgaçakmağı yakması gibi... yani yine suc bende bana suan en lazım olacak umutları bile yokediyorum..deger yargıları ugruna.neyse müstehak bana!

5 kilo vermek çok mu zor...
aylardır veremedim gitti..
üstüne bide bi kilo almışım ya..
millet altı üstü 5 kilo verirsin diyo ama olmuyo valla az yiyorum spor hergün olmasa da yapıyorum..

Bugün o beğendiğim ayakkabıyı almaya diye gittim
sonra da vazgeçtim
demem o ki;senden de böyle bir anda,bir çırpıda vazgeçebilsem..

nıye anlamamakta ısrar edıyorsun hala.???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…