Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İçim öyle burukki istediğim şehirde yaşıycağıma sevinemiyorum bile.

üf içim sıkılıyo ya,ben sevmedim bu hayatı yaşamak istemiyorum

dünden beri ruhum daralıyor..eşimin bugune kadar görmezden geldiğim bir özelliği (rahatlığı ,sorumsuzluğu,her işi son güne bırakışı,evle ilgili şeylere alakasız oluşu)
dün içimde patlak verdi ama sedece içimde patlak verdi......
ben ise bir işim var ise onu ogün o saatte yapmalıyım bitmeli ....offfffffffffff
rahtlıktan sorumsuzluktan nefret ediyorummmmmmmmmmmmm

canım içini daraltma niye daraltıyonki düzelcekmi daraltınca huy işte ne yazıkki kalıyor değiştiremiyorsun bende senin gibi tez canlıyım eşimde ben gibi değil gayet rahat ama ben alıştım artık daralsamda üzülsemde değişmiycek biliyorum

çocuk olunca ne yapıcaz peki arkadaşım..şimdiye kadar bebek alışverişlerini ben yaptım ,tek başıma çıkıyorum çarşıya tek tek alışverişini yapıyorum geliyorum..bebek olmasına çok hevesli dört gözle beklio..ama armut piş ağzıma düş onunki malesef

Harekete geçemiyorum..Koca bir atalet ve bundan nefret ediyorum. Hayal kurmak güzel ama harekete geçmezsen o hayaller gerçek olmaz ki! Değil mi ama? Kendime geleyim bir an önce kendime geleyim. Yardım et Rabbim.

off niye bu kadar karmasıgım kiiii
artık ben bile anlamıyorum kendimiiii

Hasetçinin huzuru, çabuk darılanın dostluğu, yalancının ise yiğitliği olmaz... Hz Ali..."
ne doğru söz

Yeteeeeer.
Yeter dostum kendine gel artık, gel kendine.
Kimden yardım bekliyorsun? Sana senden başka, senden iyi kim yardım edebilir?
Bırak artık başkalarını suçlamayı, onun yüzünden bunun yüzünden demeyi? Sende biliyorsun ki son karar her daim senin elinde!
Gel artık kendine.
Sen harekete geçmezsen kimse senin adına hareket etmeyecek-ki istesede hayat buna olanak tanımıyor- fark et bunu!
Günler geçiyor canım ve o gün geldiğinde geriye dönüp 'keşke' demeyi mi bekliyorsun?
Yeter yahu cidden yeter, hayal ettiklerin bu şekilde gerçekleşmeyecek, gerçekleşemeyecek, yapma bunu kendine, hareket et biraz.
Kendine acımaya devam edersen ilerde kendinle beraber birsürü acıyanın olacak.Bunu mu istiyorsun yani?
Ah hayır bu olmayacak.
Herşeye rağmen, herkese rağmen, kendine rağmen istediklerini başarabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…