Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kafayı bana takmış insanlara Allah kafalarına takacak başka şeyler versin de yakamdan düşsünler...Bunu düşünüyorum....

uykum var uyumak istiyorum, annem kredi başvurusu yaptı onun cevabı olumlumu olucak ve sözlüm nedn herşeye surat yapıyor sakız gibi uzatıyor:44::44::26::26:

kaçıp kurtulmak yalnız kalmak is-ti-yor-ummm... yoruldum

yazıklar olsun bana... ne diyeyimki daha.. kafamda tahta eksık anlasılan anlamadım işte anlamamısım.. gözüm mü görmemiş ne ?!neyse zaten banada ancak boylebişey lazımdı! böyle bi sinir harbiyle beraber sogukluk gerekıyormus okuduklarımla olması gereken buymus işte.can yücel ve senın muhteşem 5harfliyorumunla enfes bi mısra olmus.. sonra özdemirasaftada gormustum amabianlam verememıstım ,bi anlam cıkarmak istemedim belkide bilemedim bak şimdi.düşündüklerimi yazdımhep aklımdan gecenleri tüm samımıyetımle ..bazen dürüstlüğü kaldıramayan insanlar olur,hani taşıyamazlar ya öyle işte.. artık hiçbişeyin anlamı kalmadı.. özellıkle mısranın sonundaki 5 harfli yazdıgını okuyunca ki özellıkle okuyorum tekrar tekrar ben severım huznu ,üzülmeyi kalbim acısın daha çok acısın diye ugrasırım.. kızarım sonra okadar cok kızarımki saclarım dikelir sinirden..kendime bu öfke ha sakın yanlıs anlama ,sana öfkelencek kadar degerın kalmadı bende! nötrüm artık sana karşı gözünaydın! YARIŞI SEN BİTİRDİN tebrik ederim

Sardı yine bana takıntılı ,kompleksli vatandaş .....Benden başka işi gücü yok galiba....

sendeki azim bende olsa ohooooo şuan mutluluktan göbek atıyor olurdum. Frene basa basa balatalarım yandı.

Burası Türkiye... Tecavüze uğrayanın cezalandırıldığı... Tecavüzcünün aklandığı ülke...

bernardodan aldığım tencere setimmm geçiyo gelmesini 4 gözle bekliyorumm çok güzell tabi bi de yarın psikiyatriste gidicem

Son düzenleme:
birini ne kadar özlediğini ancak "Seni çok özledim." bile diyemeyeceğini farkettiğin anda anlarsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…