Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

şu savunmasız hayvancıklardan yapılmış her türlü materyalden nefret ediyorum

kendimi japon pazarlarına atıp ıvır zıvır almak istiyorum.

AL bende de O kadarr Aynı beyaaaa :114:

Son düzenleme:
nişana kalmış bi hafta şu yüzümdeki salak sivilce neden geçmedi ya nerden çıktı ki hem çıkmaz çıkmaz nişanı bulur cabuk iyileeeeeeeeeeeş

Havalarin 12 derece dusecegi haberine gicik oldummmmm.Tam zamani yaniii.:26:

Sen öyle yazıca aklımdan geçiverdi;

bi boza olsa da içsek

İstanbula gitmek istemiyorum yarın. soğuk yurt odası samimiyetsiz insanlar dersler üniversite hiçbirini istemiyorum. ama konuşmaya hakkım yok kendim ettim kendim buldum. Aile gibisi yokmuş şimdi anladım.

En büyük cihad, zalimin karşısına çıkıp; sen 'Haksızsın' demektir.HZ.HÜSEYİN...

çok güzel söz ...!

fakat bir de haksızlığını idrak edip,bu olgunluğa varabilmiş ve bundan dolayı pişman olabilecek insan lazım karşında

yoksa sen söyle dur ne fayda!

Son düzenleme:
Bazı insanlar 2 .şansı kesinlikle haketmiyorlar... Bunu düşünüyorum...

Ahhh diyorum, topiklerde nik kullanmadan imayla birbirine laf söyleyenlere şöyle esaslı bir uyarı versem, sağolsun kib yapanlar, her olaydan ve kim kime sataşıyor hepsinden tek tek haberdar ediyorlar, elleri dert görmesin, imacılar kimsiniz biliyorum, sizde artık biliyorsunuz

bi sürü insana hitaben yazabileceğimiz şeyler var.

ama insanlar bunu anlamıyor ben de bunu anlamıyorum bide özelden msj atıyorlar.rahatsızım.daha doğrusu atıyor 1 kişi

yeter!

sen biriyle anlaşmışsın birinin gazına gelmişsin bana yazıyorsun.pardon da dünyada bi tek sen mi varsın?

araştırılsın bakalım bi tane msj çıkıyo mu düşündüğü kişilerle yazıştığım!!!

çıkamaz çünkü yok ve yeter artık...

herkes kendiyle uğraşıyo sanıyo herkes ona yazıyo bu nasıl bipsikoloji ben anlamadım.hepimizin anası babası,akrabaları,kuzenleri,belki sevmediği bi üst komşusu var.kızdığı,sevdiği,kırıldığı,komik bulduğu biçok insan.

ama anlaşılmıyo bu galiba
durup dururken msj atılıyo felan ne olduğunu da anlamıyorum sen şu üyeyle anlaşmışsın bana beraber yazıyosunuz felan

kimseyle msjlaşmadım ben çünkü eski defterleri kapatmıştım,eski tartışşmaları ama küllerinden doğsun isteyen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…