Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Çok haklı olmasamda kızgınım, sinirliyim. Bu kez anladığın dilden konuşacağım seninle.

Mune, uyarılarına rağmen devam ediliyor..Baygınlık geldi artık....El atsan iyi olacak bence de............

Son düzenleyen: Moderatör:
[h=5]"Yorgunum! Önce gercegimi kendime kabul ettirirken yoruldum! Sonra gizlerken... Daha sonra yuzlesirken... Kendim olmaya hakkım olduğunu anladığımda.... Kendimle barisirken... Gercegimi baskalarına kabul ettirmeye çalışırken... Yoruldum!"[/h]

'' :) '' koyuyorum ama sohbeti bitirmek için de koymuş olabilirim hatta belki senin konu bulmanı istiyor olabilirim, belki de gerçekten gülümsedim bilmiyorum çok karışık.

harika bir filmi izledikten sonra sıradan yaşama dönmek insanı üzer.

Bugünkü o insan dışı varlık beni bitirdi resmen, herşeyine hayranım...
o renkli gözlerine hasta oldum, karizması... off yaaa..
en çok koyanda, benle hiç konuşmadan gidicek olması, ona bikere sarılmak istiyorum. Allahım lütfen nasip et

Off iyi ki bi dun 5 dk disari ciktim he! Aninda kapmisim sifayi. Simdi bu kafada yatip misler gibi uyumak vardi ama su odevleri yapmam lazim.
Aman pufff. son iki ay bir gecsin ..
Sonrasi da Allah kerim =)

AYAĞA KALK !!!

Yerinden kalkma zamanı gelmedi mi hala?

Uyanmak istemiyor musun?

Kendini bu kadar hırpaladığın yetmiyor mu?

Ne bekliyorsun? Artık, insanların sözleriyle, yorumlarıyla, yakıştırmalarıyla kendini anlamaya çalımaktan vazgeçme zamanın gelmedi mi? Kurban rolünü ne zaman bırakacaksın?

Kendini cezalandırmaktan sıkılmadın mı? Zihnindeki yargıça ne kadar daha dayanacaksın?

Kalk... Kalk yerinden... Aynaya bak. Sonra da gökyzüne... Sen bu kadar mısın? Sen bu musun? Sen söyle... Kendini dışardan duyduklarınla değerlendirmeyi, sürekli başkalarıyla kıyaslamayı bırak artık.

Söylediklerinin peşini bırakma. Yüreğindekileri, zihnindekileri, içinde taşıdıklarını dök... Ayağa kalk.

Kendin olmaktan utanmadan, kendini olduğun gibi sev.

Bırak bedenini izlemeyi. Bırak insanların neler söylediğini.

Olduğun gibi o kadar güzelsin ki...

Sen kendini sevemedikçe dışardakiler nasıl sevebilir, sen kendini beğenmedikçe, güzel bulmadıkça dışardakiler nasıl beğenebilir.

Sıfır bedenler senden daha mı güzel, göbeği olmayanlar senden daha mı yakışıklı.

Bırak kodları. Işığını saç etrafına.

Başkalarının sözlerinde aramana gerek yok ki kendini, tüm sözcükler yüreğinde. Sözler kalbini kırdı, sözler inançlarını yarattı.

Yık artık.

İndir duvarlarını.... (ALINTI)

sarı saçta kararlıyım.
bakalım ne olacak doğru tonu bulmam lazım .heyecan yaptıııımmmmm

Bir kadın güçlüdür aslında. Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür;
Ama ister ki, erkeğin gücü kendisine huzur versin.

bir sürü şeyin arasında karın ağrısı kalptan aşağı inen..heyecandan olsa gerek..
vuslata 6 kaldı..

arada kalmak karar vermemek kararsız kalmak çok iğrenç bi duygu olduğunu düşünüyorum ama yinede herşeye rağmen mutluyum

ÇÜNKÜ ASLIYA Bİ KEREM VAR

konuşmamak...
susmak...
gülmemek ..
hiç bir şeye karışmamak...
mutsuz mutsuz oturmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…