Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ne olacağız biz şimdi acaba. Artık karşıma çıkmayacak mısın, aramayacak mısın?

yağmur yağıyor sokağa çıkıp çıplak ayak yürümek istiyorum..

hiç kimseyi tanımadığım bir yere gitmek istiyorum taze taze ilişkiler....
birinin yüzüne baktığımda ya da bana yardım için bile uğraştığında bu bana böyle böyle puştluklar yapmıştı zamanında diye aklımdan geçirmek istemiyorum artık.
Kimseyi tanımadığım yepyeni bir yer istiyorum
zaten kimseye ihtiyacım yok ki

cins kendi cinsiyle anlaşır kendi cinsini arar etrafında.senin insanlara ihtiyacın var bir kere bunu kabullenelim.hiç birimiz melek değiliz.evet kötü insanlar var malesef benim de etrafımda cok yanlıslar yapmıs ınsanlar var.affedilmemesi gereken hatalarını dahi affettim.bu sekılde iyileştim.sende yap bunu.kimseye muhtaç olmadan kimseden beklentin olmadan varlıklarını kabullenerek ama mesafeli durarak..hayat böyle işte kendi korumak zorundasın.bazen kendinden bile.bir kere dost -arkadas-akraba kendi egolarının esiridir iyi olmanı istemezler.az derdini anlatmalısın.iyi görunmelisin daima.insanız olmuyor bazen diyeceksın haklı olarak...üzgünüm...ailenden baska kımsen de sana iyi olmaz.emin ol su sanal ortamdaki insanlar bir çok arkadasından akrabandan daha fazla iyiliğini ister.benim iyi arkadaslarım sizlersiniz.

tepeden tırnağa değişiyorum.ruhsal olarak değişmeye başladım bile. kendimi daha çok sevmeye başladım.gözlerimi dudaklarımı, kendimi daha çok beğeniyorum.. düşüncelerimi,kendimi kolayca kontrolüm altına alabiliyorum, değişiyorum.ve bu bana çok iyi gelecek.. dizlerimdeki yaralar geçmeye başladı, artık olgunlaşıyorum..

Son düzenleme:
Hayret!
Ben küslüğü uzatacak sanmıştım,ne çabuk pes etti...

Aynanın berraklığını yüzüne karşı söylersen, ayna hemen buğulanır, seni göstermez olur.
Mevlana.

Allahım nolur sarı saçlarımm olsn ve istediğim gibi olsunlar bana çok yakışsınlar.az kaldı inşllah

yapmak istediklerimi yapmak var...planlar var...:) kendimi yokmuşum gibi hissedesim var:)

Sevdiğim adam Çarşamba yanımdasın
Seni öyle seviyorum ki
Ölürüm nefesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…