Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sürekli yemek yemek istiyorum sürekliiiiiiii offfffff

Sabah olsa sevgilime kavuşsam

Ben neler düşünüyorum böyleee... ( Kendime inanamıyorum.
Allah'ım hayır olsun sonumuz. Lütfen. :18:

sadece bir mail yeter koşup sana gelmem için.boş bir mail de olur birşey yazmana gerek yok,yine de uça uça koşa koşa gelirim.

keşke şu yaşadıklarımızın hiç biri olmasaydı..zamanında düğün için para biriktirseydin..hovarda arkadaşalarına uymasaydın..başkasına bakıp beni aldatmasaydın..ve ben de her ağlayıp geri döndüğünde sana evet demeseydim..çok sevdim be çok sevdim..ama herşey için çokgeç kaldın sakın ola ki beni bir daha arama o herşeye evet diyen kız yok artık..kendi kararları olan,tek başına bu hayatta ayakta kalamsını bilen,kendini geliştirmek için herşeyi yapan biri var artık..Bugün tenise başladım sınıfımızdan bir çocuk gösteriyor..Şimdi sen olsaydın eğer erkek varsa gitme derdin..Yarında fotoğrafçılık kursuna gidicem..Kendimi geliştirmek için herşeyi yapıyorum.Yazın araba işini hallettim,öğrendim yani..Yolları sana sormıcam hani gülerdin ya bana yer yön bilmyorsun diye..Sonra işte Kuran da öğrendim..Öyle yani seni unutmak için böyle güzel şeyler yapıyorum..Sen gibi ilk fırsatta avunmak için başkasının kollarına atılmadım.Tek başıma mücadele etmeyi öğreniyorum bu şehirde..Ha bir deee geçen haftada canlı müziğe gittikkk içtim serhoş oldum..Şarkılar söyledimm sen vardın şarkılarda hep..Neysee unutucam seni,geçicek..

Çok sahiplenmeden,
Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın.
Ucundan tutarak...

Can YÜCEL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…