Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bir deniz kenarından sevdiğimle yan yana kumların üzerinde oturmak geçiyor aklımdam ama aklımdan geçtiği ile kalıyor

Hayatıma geri dönüp baktığımda zamanın ne kadar çabuk geçtiğini düşünüyorum. Her şey anlıkmış sanki senelerce yaşamamış gibiyim. Ne tuhaf...

Şuan gerçekten çok sinirliyim !

Romanın sonu beklenmedik şekilde bitti ve ben kendime gelemiyrum son yarım saattir.

Bu komşu bozuntusu kendini ne sanıyor onu düşünüyorum.
Yarın güzel bir konuşma yapacağım, arkadan atıp tutmak neymiş görsün.

Allah'ım şu iş hayırlısı ile olsa bitse de şükür namazı kılsam... Oruç tutacağım 30 gün söz verdim...

18'i yıldönümümüz...
Bişeyler yapmalıyım ama ne?

Allah'ım nolur beni düzlüğe çıkar. Sadece bir ışık istiyorum senden. Anlayacağım şekilde lütfen

Son düzenleme:
Eneeee yarın hala oluyorum Allah'ın izniyle Annenin canı acımasın inşallah, kolay geçsin ameliyatı:18: Sonra da çabucak iyileşsin, sen de sapasağlam doğ e mi küçük kuzucuğum Zaten geç kaldın, ülkenin halini gördün geri kaçtın değil mi Minnak çapulcu yapacağız seni Bak sana güzel güzel ciciler dikecek halacığın

Kizim boyle seyler normal, valla kiskanmaya kalkma ha... Kendime diyom. sakin sakin sakin.

Birazcık değerim varsa demeyeceğim değerim var buna eminim ama lütfen bugün son olsun bir ışık bekliyorum gittiğim yoluma...

Gitmek istiyorum uzaklaraa. Bunaldımmm

NEDEN?

yine ve yine gitmek istediğim halde, neden kalmak zorundayım ki ey hayat?

NEDEN?

ne güzel olurdu şimdi kapıyı çekip gitmek.....

düğünlerden nefret ediyorum artık..bilmiyorum kedi ciğer olayı mı yoksa başka bi sendrom mu bu

Berbat bir ev kadını olduğunu yazan bir arkadaşa güzel bir yorum yazmıştım ama..Ara vermemle yorumu ekleyemeden kaybetmem bir oldu.Oysaki silinmeseydi ne iyi olacaktı..

Nöbetlerim sayesinde nöbet geçirmeden buralarda konu okuyorum yorum yazmaya çalışıyorum.Ne kadar sadık bir k.k takipçisiyim.MaşAllah..!! =)

Son düzenleme:
Eşine psikolojik,fziksel saldırıda bulunup geceleri rahatça uyuyabilen,yiyen,içen,.... bir de böyle evlat yetiştirdiği için onur gurur duyan anne babadan nefret ediyorum.İnsan olun İNSAN!!!!

Oyle de pisman olcam, boyle de pisman olcam. Bundan kacis yok nasilsa, iki ucu b.klu degnek iste. O zaman ne yapmali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…