Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Az önce yemek verdiğim köpek ne kadar da tatlı... Annem izin verse evi hayvanlarla dolduracağım.

Arasanaaaaaaa ara ara ara ara ara araaaa. Özledim sesini :26:

Okulumun bitmesi gereken durumda o lanet hocanın inatla beni bıraktığı dersten geçip diplomamı almak istiyorum.Sağolsun yarım dönemimin uzamasına da sebep oldu :/

Sinirlerim yükleniyor.. ███████████████______| %85 ..

O kadar korkuyorum ki hayal kırıklıklarından RABBİM ...
Ne kadar çok hayal kırıklığı sığdırdım ben şu 23 yıllık ömrüme ... Belki bundan.
İstemediğim şekilde sonlar yaşadım hep, hayallerime küçük geldi yaşananlar ...
Hep "en çok" ben sevdim . Unutamayan da bendim hep, kıyamayan da...
Bu sefer bana kıyamasın biri, beni sevsin "en çok" istiyorum.
Tüm telaşım da bundan. Korkuyorum çünkü.
Bir kere daha kaybetmeyi kaldıramam dediğim her seferinde,bir kere daha kaybettim ve kaldırdım...
Ama gelsin bir de bana sorsun insanlar ... Nasıl taşıdım ben o hayal kırıklıklarını...
Bir kere daha kaybettireceksen bana, isyan etmem... Vardır bir bildiğin derim,içime ağlayarak...
Ama gel gül yüzüme RABBİM. Sevsin beni RABBİM ... Çok sevsin...
Bir el ver artık, çok yoruldum.
Nolur beni yalnızlığa mahkum etme, sevgisizliğe bağlama ...
Bunca yıllık sevgisizlik yetmez mi ?
Şımartılarak, kucakta gezerek büyümedim. Çevremde sevgi yoktu benim. Aile,akraba sevgisinden uzakta yaşadım hep.
Nasip et, benim ailem olsun...
Nasip et artık, kalbim sevgiyle dolsun ...
İçim acıyor , içim...

Aramiz hic bozulmasin. Canim ablam, iyi ki var, hep de olsun.

"Canim benim" sozunun agirligini tekrar kazanmasini istiyorum. Ben cok kullanan biri olmadigim halde surekli gore gore duyarsizlasmisim bile. Bu kadar sicak hitap seklini ilk duydugum zamanlar nasil icim isinirdi. Simdi oyle mi... Boyle ozel kelimeleri agizda sakiz edenler utansin.

Hava ne kadar güzel... Aydınlanıyor yavaş yavaş. Birde yağmur yağıyor. Gidip ıslansam mı??

Ne harika sarkiymis ya, sabahtan beri ara ara dinleyip durdum, hala doyamadim, aklimda soyluyorum. Mest oldum resmen burda kendi kendime.
Merak edenler icin sarki
Selami Sahin-Iyi ki varsin canim.

Son düzenleme:
Hakkimda hayirlisi neyse o olsun, dahasi beni mutlu edebilecek sey olsun... Ama bir an once gideyim.

Bu arada, bu topigi de ben goturuyorum. Ne zaman baksam en son ben yazmisim, ya da birkac yorum arayla yine ben.

Hakkimda hayirlisi neyse o olsun, dahasi beni mutlu edebilecek sey olsun... Ama bir an once gideyim.

Bu arada, bu topigi de ben goturuyorum. Ne zaman baksam en son ben yazmisim, ya da birkac yorum arayla yine ben.

sanırım eğer gitmek isteyenler için özel bir topic açılsa, bir tek sen ile ben götürürüz o topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…