ALLAH razı olsun sizden teşekkür ederimMelek181 ,
Akışta gördüm mesajını , aklımdan sadece kalpten , samimiyetle senin için dua etmek geçti şuan .
Umudunu yitirme , Rabbim çok büyük .
inş canım ....aslında kaybetmemiştim ümidimi ama dünden beri canım sıkkın iyice herşeyi bu konuya bağlar oldum....melekcimmm canım benimmmsjını okuyunca ağladım biliyomusun ne olur ümidini kaybetme dur bakalım gün doğmadan neler doğacak.. sabırlı ol bitanem bugünlrinde geçecek insallah..sende bende anne olmak neymiş öğrenip yaşayacağız insallah
bu arada 2 haftadan beri çok uykum var ama özellikşle bölee yemeği ocaga koyunca oluyordu... kk benı kurtarıyordu uyutmuyordu..bu sefer uyuyakalmışım işte
bunca zaman bebiş için önceden hamdık şimdi ne olduk piştik..Rabbim bu güzel duyguyu,tatlı telaşları bizlere nasip etsin insallah
bugün aklımdan geçen tek düşüncem hamile kalamamamdı
eğer 15 temmuzda tüp bebek tedavisinden pozitif sonuç alsaydım benle aynı zamanlarda tedavi olupta pozitifsonuç alan arkadaşlar gibi şu an 5 , 6 haftalık hamile olacaktım 2014 annesi olacaktım mart ayında kucağıma alıcaktım bebişimi.ama olmadı ne zaman olacak orası mechul 7 yıl geçti önümde bir on yıl daha var ALLAH nasip ederse 40 yaşına kadar olursa olur olmazsa bidaha olmaz tabi kaç defa daha gücümüz yeter bu tedaviye bilemiyorum
sağol canım arkadaşımcanım benim...az kaldı çok az biraz daha sabır diyoo RABBİM...hiçç öyle önümde 10 yıl daha var diye düşünme...umudunu hiçç yitirme... çok seviyorum ben seni...
yakın olsaydık sana yardıma gelirdim canım.neyse az kaldı inş yerleştinmi evinde bi güzel dinlenirsin güle güle otur evinde2 haftadır her an aklımdan şu taşınma işi geçiyo...taşınabilseydim de azıcık dinlenseydim...evin her yerinde koli ve hurç var...kafayı yiycemmimdaaatttt....:78::78: :78:
yakın olsaydık sana yardıma gelirdim canım.neyse az kaldı inş yerleştinmi evinde bi güzel dinlenirsin güle güle otur evinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?