Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

melekcimmm canım benimm msjını okuyunca ağladım biliyomusun ne olur ümidini kaybetme dur bakalım gün doğmadan neler doğacak.. sabırlı ol bitanem bugünlrinde geçecek insallah..sende bende anne olmak neymiş öğrenip yaşayacağız insallah

bu arada 2 haftadan beri çok uykum var ama özellikşle bölee yemeği ocaga koyunca oluyordu... kk benı kurtarıyordu uyutmuyordu..bu sefer uyuyakalmışım işte

bunca zaman bebiş için önceden hamdık şimdi ne olduk piştik..Rabbim bu güzel duyguyu,tatlı telaşları bizlere nasip etsin insallah

inş canım ....aslında kaybetmemiştim ümidimi ama dünden beri canım sıkkın iyice herşeyi bu konuya bağlar oldum....
inş o günler yakındır....
sende kendine dikkat et uyuyup kalma yemek giderse gitsin önemli değilde Allah korusun kendine bişey olur...
şimdi ramazan ya sahur falan derken uykumuz kanmıyo o yüzden hiç anlayamıyoruz uyuyup kalıyoruz bende bugün bi yattım tam 2.5 saat uyumuşum.ama Allah tan benim ocakta yemeğim falan yoktu

Son düzenleme:

canım benim...az kaldı çok az biraz daha sabır diyoo RABBİM...hiçç öyle önümde 10 yıl daha var diye düşünme...umudunu hiçç yitirme... çok seviyorum ben seni...

2 haftadır her an aklımdan şu taşınma işi geçiyo...taşınabilseydim de azıcık dinlenseydim...evin her yerinde koli ve hurç var...kafayı yiycemmimdaaatttt....:78::78: :78:

Son düzenleme:
canım benim...az kaldı çok az biraz daha sabır diyoo RABBİM...hiçç öyle önümde 10 yıl daha var diye düşünme...umudunu hiçç yitirme... çok seviyorum ben seni...
sağol canım arkadaşım bende seni çok seviyorum...

2 haftadır her an aklımdan şu taşınma işi geçiyo...taşınabilseydim de azıcık dinlenseydim...evin her yerinde koli ve hurç var...kafayı yiycemmimdaaatttt....:78::78: :78:
yakın olsaydık sana yardıma gelirdim canım.neyse az kaldı inş yerleştinmi evinde bi güzel dinlenirsin güle güle otur evinde

UYKUUUUUUUU
UYKUUUUUUUUU
UYKUUUUUUU...
bebegm uyudu..
ama esimle kayinpederm knusuorlar.
Esimin askerlk anilarna aldilar.

Şu an aklımdan acaba askerim uyumuşmudur napıyodur o da beni böyle düşünüyomudur diye geçiriyorum ...

keske simdi kucagimda bir bebeyim olsaydida onu kokluya kokluya uyuyardik babasiyla
keske kollarimin arasinda bir bebeyim olsaydida onu sevib opseydim tum gunumu ona armagan etseydim

keske bunlar olsaydi
kismet tez zamanda olur insallah

herkes icin olsun herkesin kucagi dolsun

Dunden beri kizdigim ve biraz doldugum bir yakinima laf hazirlayip duruyorum. Soyleyip rahatlayacam guya. Tam da simdi internette bununla ilgili bir yazi okudum. Bu laflari karsi tarafa soylemesek bile hazirlayinca soylemis gibi rahatliyormus insan. Hakkatten ha. Sabahtan beridir kendi kendime tekrarlamaktan sinirimi doktum bile ya.

Hep mutlu olacağını mı sanıyordun ? Belki biraz anlarsın hayatın sana her zaman gülmeyeceğini.

Cok sevdigim ve benim icin ozel bir yere sahip bir yakinim beni cok guzel hayal kirikligina ugratti sagolsun. Ve ben ondan soguma, uzaklasma, bir daha gorusmeme vs karari aldim kendimce. Bu aksam kendi kendimi teselli ederken aklimdan gayri ihtiyari soyle bir dusunce gecti. "Amaan bosver yaa, onun gibi iyi insanlardan cok var, onlarla guzel baglar kurarsin, yeri dolar, birsey olmaz".
Allahimm! Oyle demeyeceksin iste be kizim, oyle demeyeceksin. Boyle dusunerek nasil soguyacan nen!

güya yine caddeye inecektim. ama şu baş ağrısı engelledi.
pehh. yarına artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…