Kendi kendime saskinim. Ama iyi yonde. Insanlarin en ufak hatasinda, kusurunda, negatif ozelliginde onlardan sogumamayi, vazgecmemeyi, arami guzel tutmayi ogreniyorum, ve sanirim biraz biraz basariyorum.
evde otura otura kendimi o kadar sıkkın hissediyorum ki içimdeki geçmek bilmeyen nedensiz sıkıntıda cabası... bide çok bakımsız kaldım galiba diyorum kendi kendime. şöyle bi 2 gün aralıksız bakım yapsam anca yeter. sonrada alsam sevgilimi eve dönmeyi planlamadan gezsem gezsem sokaklardan bıkana kadar. ama izmirin bu sıcağında o bile olmuyo ki..
Ne kizginim ne uzgunum. Sadece huzursuzum. Kendimde begenmedigim huylarim elbette var, herkeste oldugu gibi benim de kusurlu ozelliklerim var, butun bunlara eyvallah. Zaten kusursuz insan yok. Ama yakin birinin seni sana anlatmasi ve ben alistim demesi de insana koyuyormus be.
beğen butonuna bişiii olmuşşş tek fark eden ben miyim ya huu?
bu tatil hiiçç bitmesin :) buranın yemekleri bana biraz ağır ve acı gelsede yapcak bişey yok aç kalmamak gerek fast foot yemeyide çoook önceden bıraktığım için midem yana yana yiycem yapcek bişi yok
dün kandilmiş gece geç dönmüştüm otele ve uyuyakalmışım offf dua edemeden gitti gece
hee bu arada adet oldum nihayet yolculuğa çıkmadan önce 13.30 saatlık yolda pimpiirikli ben arkama geçtimi geçmedimi diye geçen zaman dilimimde indim otogarda burda denize girme hayalleri suya düştü yani karadenizinde suyu soğuk ascık yaa napalım şans
otobuste türklük duygularım kabardı nedense türküler son ses dinleyerek geldim ,hatta Atatürkün en son çok sevdiği türküde varmış şansıma..otogarda inicem baktım millet bana böle bakıo bende onlara böle bakıyorum :44:yarısı kürt ve arap otobuüste meğer tek türk benmişim bi kaç gün daha burdayım sonra karadeniz 15 saatlık yol ile