Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

hep derim plan yapmayacaksın bu hayatta

''Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz.''

Sinirliyim. Yine ota poka sinirlenme gunlerimde miyim, yoksa karsi tarafta mi suc anlayamiyorum. Butun dunyaya kusesim var, hele ki bazi cevremdekilere bir cemkiresim var ki dokunsalar yanarlar yani.

Seni seviyorum ya ben seviyorum işte seviyorum yani çok seviyorum.. Bir bakışıyla beni benden alan adam ! Keşke beni biraz anlasaydın...

Gellsenn yinee o günkü gibi yanımda uyusann yinee koskoca 2 sene de sadece 1 gece birlikte uyuyabildik buna da razıyım ama ah bir kez daha olsa be ömrümm ...

ileride beni böyle boşlayan, sürekli görüşmek istemeyen bir sevgilim olmasın yahu. bu ne?
ayrıca diğer tarafın yaptığı da bana ters, fazla rahatlık var gibi...

anammm 1 haftalık ban ne zormuş

pırlantagül hanımın örgüsünü sabırsızlıkla bekliyorum

su verilmeyince solan çiçek gibiyim, üzülünce soluveriyorum hemen.................

seni görüyorum ya
bişi hissediyorum ya
ama yinede sana yüz vermiyorum ya
oh olsun sana
hakettin
daha da öle çok bakarsın be yaaa

bir de bana bahsetmesen ya şu sevmediğim davranışları.

Bana uzak Allah'a yakin...
Ne olacak bu sinir halim kimbilir...

Bu neyin hirsi neyin siniri, neyin nefretidir Allahim. Duzelt su kulunu, akil fikir, esenlik ihsan eyle.

terminolojiye çalışmam lazım... off offff

off ben nerden bileyim coğrafya notun nerede nereye koyduysan orada işte ortalığa bırakma sende...

buzlukta ki dondurma bitti mi acaba? kesin bitmiştir, adam gece kalkıp dondurma yiyo bana bırakır mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…