hayır neden bu ilgisizlik bir anlayabilsem 1 yaparım 2 yaparım ama 3 ye bende insanım katlanamam sonra yerimde yeller esiyor olacak olacak da haberin yok senin
Sosyal iliskilerde beklentisiz olmak ya da minimum beklentide olmak dogrudur, evet. Oteki turlu biraz "seni sectim pikacu" der gibi oluyor. :) Seni sectim, bana karsi boyle olmalisin, soyle olmalisin, mukemmel olmalisin, sunu beklerdim, bunu beklerdim,... bunun sonu gelmez hakkatten.
Az once insan iliskileri ve beklentiler uzerine mukemmel bir yazi okudum. Son derece yalin, gercekci, acik ve hatta biraz acimasiz yazilmisti. Ama her kelimesinde kendimi buldum, ders cikardim. Bastan sona yararli cumlelerle doluydu. Alip odama asasim var. Bundan sonra onu hergun okuyup gune o sekilde baslamayi dusunuyorum. En azindan bazi sorunlari asana kadar.
Şimdi kim bilir kimler yan yana kimler sarılıyor birbirine kimler el ele dolaşıyor deniz kenarında ... Biz ise sevgilimiz varken sap gibi böyle oturuyoruz .. Hayırlısı artık ...
İçimden geçeni mi okudu da yanıma geldi bilmiyorum ama iyi ki geldii .. Öptü benii sarıldı bana okşadı saçlarımı iyiki ..
Keşke yine beni evime bırakıp gitmeseydi .. Hiç bırakmasaydı ellerimi , hiç eksik etmeseydi sıcak teninden bedenimi .. Keşke hiç gitmeseydi