Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yanıma gelllsennneee hiç gitmeseneeee benii öpseneee sarılsanaaaa ..
Ne olur gitmesenee ....
Özledim sevgilimmmmm bi baksanaaa , ellerimi tutsanaaa , Bırakmasanaaa , gitmeseneee
Çok seviyorumm ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Birseyleri degistirmek, kendimi gelistirmek istiyorum. Huzura ermek icin. Insan iliskileri uzerine. Ama ego engeline takiliyor bazi seyler iste. Aslan burcu olmanin incileri midir nedir.

Yatağımda olduğunu bilsem bi dakka durmaz koşardım ...

Son düzenleyen: Moderatör:
gel-gitlerdeyim nam-ı diğer med-cezir

güzel günler göreceğimi hayal ediyorum..inşallah..

Alesten iyi bir puan alsam... Formasyonu Samsun'da alsam... İlk sınavımda atansam... Kendi ayaklarımın üzerinde dursam. E bi de artık diyete başlasam. Of en zoru bu sanırım

çok kilo aldım, bir de abur cubur yiyorum hala.. odamı evi falan temizleyim üstüne ders çalışıp strese gireyim bari veririm belki tabi uyku ve yemek olarak da düzen lazım...

Allah olmayacak şeyin hayalini kurdurmazmış.ben ne zaman onu düşünsem hayalini kursam araya mal mal şeyler giriyor,yüzü tam belli değil,acaba olmayacak mı ki o?

Hastalık geleceksen gel artık üşüme, titreme ve boğazıma bıçaklar saplayarak korkutamazsın beni.
Yatağa düşüreceksen düşür hodri meydan!
Korkmuyorum senden, antibiyotik kardeşlerim ve ben hazırız sana

dünya ne tuhafsın sen dünya......
zaten rabbimin sana değer vermediğinden anlamam lazımdı değilmi seni dünya.......
rabbim beni sensiz bırakma ne olur........
rabbim; sen varsan herşey tamam, sen yoksan herşey eksik.............
rabbim; biliyorum sen çok şefkatlisin merhametlisin, hatta bir anneden çok çok daha ziyadesin.............

benim sana koca koca adımlar atmama karşılık adımcıklar senden geliyor

Hem ben cok degistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…