Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Hiç hazırlanasım gelmiyor. Öyle yorgunum ki. :/
Sabaha mı bıraksam napsam?!

şu hayvan kurtarma programı çok güzel.. videolarını izledikçe duygulanıyorum...

yarin "o" nun semtinin yakininda olucam... evi nerde bilmesem de belki bi mucize olur tam servisten inerken gorurum belki
keske gorsem bi kez

goremedim..
nasil gorecektim ki zaten umdum ama belki mutlu olmaya hakkim vardir diye umdum olmadi..
aglayacagim resmen cocuk gibi.. zor tutuyorum kendimi

keşke kontörümüz olsa konuşabilsek...

kenıdmı ıyı hıssetmek ıstıyorum artık basım agrımasın ıstıyorum bu cokmu ya cok mu bıktım artık

madem konusmayacan, tek bi gulucuk atacan ne diye selam verirsin ki be insan. tovbe yaa
el deliye ben akilliya hasretim

Yok olamaz dur,
Dur gidemezsin,
Gözlerimin rengi dur,
Bulutlara dönemezsin.
Yok alamazsın,
Beni deli zaman dur,
Ömrüme o kurşuni renkleri süremezsin..

[video=youtube;DiQcRvCVCUA]http://www.youtube.com/watch?v=DiQcRvCVCUA[/video]

Biliyorum bunu çok uzun zaman daha dileyeceğim çok uzun zaman daha satırlara dökeceğim ama aklımdan çıkmıyor ki hiç yüzün , tenin , kokun , sıcaklığın ..
Keşke yanımda olsan şimdi odamda yanı başımda olsan .. Bilmem ki belki sohbet ederiz belki sarılır uyuruz belki de bilinmez ...
Ama keşke yanımda olsan 27 eylül de olduğu gibi 2 senedir hayatta 1 kez olduğuu gibi yine benimle uyusan ...
Sabah uyandığımda yanımda seni bulsamm .. Dünyalar benim olurdu sevgilim . Seni çook çoook çoook seviyorum ben.
Bu günleri bile bulamayacakken daha da fazlasını istiyorum . Yakında gideceksin ve sesini dahi duyamayacağım . Sen orda özgürlüğünden ailenden benden sevdiğin herkesten uzak suçlu insanların yanında insan muamelesi bile görmeden yatacaksın yalnızca yatacaksın dört duvar arasında . Ben ise özgür ama yüreği hapis olacağım ... Sensiz özgürlüğü ne yapayım ben sevgilim . Ben senin sesine muhtacım .
Kokuna , teninin sıcaklığına muhtacım , o sevgi dolu bakışlarına , gülüşüne , sözlerine muhtacım ..
Mecburum ıslak öpüşlerine ve sevginin her zehresine ..

Son düzenleyen: Moderatör:
dengeli olunsa ne güzel olur diye geçiyor aklımdan...

Anne babanın tutumu insanı kardeşten de soğutuyormuş onu anladım...

Son düzenleme:
sonbahar bunalımından ne zaman cıkacagım acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…