Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Of ya ne güzel tek başıma gidecektim sinir oluyorum ya .. İnşallah dosya da bulunur çok önemli o ya inşallah bulunur bulunmazsa yandık cidden ..

özür dilemesi en azından hatasını kabul etmesi gerekirken sanki haksız olan benmişim gibi susan şahıs hem komedidir hem de anlamsız.

Toplu taşıma araçları bi numaralı stres sebebim. Biktim bu semtten

Tam da dusundugum gıbı , ısten cıkmaya karar verdıgımı soyleyınce annem ve babamın sırt cevırmesı cok guzel

Ne b*ktan bir aymış bu kasım.
İşkence gibi geldi.

sinirime engel olamıyorum............ o kadar şey geçiyor ki aklımdan, olanlar yaşanılanlar yapılanlar.. anlamıyorum...

Bütün günler zindan bize , ne güneşi fayda ne yağmuru ne bulutu
Geçmiyor işte zaman geçmiyor gitmiyor bitmiyor
Bütün günler zindan , mutluluk haram
yan yana olabilmek mi o ıse bir türlü olmayan , olamayan ...

12 saatlik mesai bitti şu 10 dakika bitmedi

#direnelmayra #direnmidem

ara.. küfret.. kapat!
yok yapmayacağım
sadece aklımdan geçiyor

Gözlerimin dalıp gittiği dünyalar var karşımda..

haber başında kanser olur insan.. hiç mi iyi bir şey yok.

Hicbirseyden, kimseden emin olamiyorum. Herkesin kotu yanlari geliyor aklima, iyi taraflarini goremiyorum. Herkesten sogumaya, sevdiklerimi sevmemeye calisiyorum. Hepsine gicik oluyorum. Gelecek ay memleketime gittigimde planlarimda herkese sirtimi donmek, arayani, mesaj yazani umursamamak var, o derece uyuz bir ruh hali icerisindeyim.
Insallah bu gecici bir donemdir, yoksa kafayi yedigimin resmi.

Yardim etmek istedim bugün, ama icimdeki gaddar izin vermedi.
İnsanlar oyle üçkağıtçı olmuş ki.
Selam vermedigi , gunledir yoksaydigi adama isi dusunce ne yuzle yaklasabiliyor bu sahislar?
belki bi gun işim düşer aynini yapar ama kendime saygisizlik olurdu yardim etmek:44:
sevme yetimi kaybediyorum.

Hiçççç yüklenme canım çocuğa bütün suç sende yani. Durup durup sorun yaratıyosun Ne yapmaya çalıştığımı bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…