Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Boyle oldugumun farkinda degildim..
Ben gercekten de kin guden bir insanim galiba yahu. Bu hata affetmeyen ozelligim bazen beni korkutsa da, yine de kendimi cok seviyorum

1 gün daha atacak .. Geride kalacakk .. sadece 9 dakika sonra bu tek bir zerresini dahi hatırlamak istemeyeceğimiz günlerden bir gün daha kurtulmamıza sadece 9 dakikamız var sevgilim ..

Bu kadar kolay barisacaktk madem ne diye uzattik ki bi telefonla alınıyor benim gönlüm ya

sen en küçük şeye kızarken ben kızınca niye olmuyor? sana da basit göründü dimi...

Seni o cezaevinndenn alıpp bizim yere götürmek isterdimmm .. Ellerinden tutup seninle ellerimi açıp koşmak isterdimm .. Sonra da sımsıkıı sarılmayıııı , dudakklarını uzun uzun öpmeyii isterdimm .. O zaman rüyadan bir farkı olmazdı hayatın benim için .. Mutluluktan delirebilirdim .. Saana bir keree sarılabilseemmm .. Hatta sesini bile duysamm mutluluktan delirebilirdim ..

Bırakırsak bunları bir kenarı .. İmkanı olan şeyleri düşünecek olursak eğer .. Sevgilim kapalı cezaevinden çıktım şimdi açıktayımm telefon var burda istediğimizde konuşabileceğizz desenn arasan ve bunları söylesenn o zaman da mutluluktan havalara uçabilirdim ..

Ama bunun bile imkanı yok .. Senden haber almamın bile imkanı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…