Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Keşke birazcık konuşabilsek .. Bütün günü birşyler yaparak geçirdim uzun zamandan beri ilk kez .. nebiliym ders çalıştım temizlik yaptım saatleri böyle geçirdim .. ne kadar düşünmemeye çalışsamda özlediğimi hatırlamak istemesemde bazı anlar geliyor ki beceremiyorum ..
Gece yatarken fotoğraflarını öpüp sabah uyandığımdada fotoğraflarını öpüp uyanıyorum .. Keşke birazcık konuşabilme şansımız olsaydı ..

her mağazada aynı şeyler var bu ne yahu, hiç bir şey alamadım.

Son düzenleme:
odamda gün içinde uzun süre yalnız kalmak istiyorum

Son düzenleme:
bugün parçalı bulutluyum kaç kere yağmur oldum aktım artık gökkuşağı açsın lütfen rengarenk

Şöyle bi' evire çevire dövsem seni.
hınçımı alsam iyice
Sonra sımsıkı sarılsam bağrıma bassam
Manyak ettin lan beni

Valla o kadar çok yorumu okudum ki konuyla ilgili yerlere yattım gülmekten fakat şuan gıcık oldum millet nelerden bahsediyo ben sevgilimi 2 aydır görmüyorum bile

takmayınca, biraz daha rahat olunca şans dönüyor sanırım?

Şuan kim 500 milyar isteyeni izleyenler anlar hey Allah'm ya bugün bütün konular mı çiftleşme ve cinsellik olur

Abbas güçlü ile genç bakış niye bu kadar geç başlıyo
ben de insanım bende gencim benimde finallerim var:18:

soğuğu sevmiyorum. eve tıkıldım kaldım yaz gelsiiiiiiinn

Of ya bu sitede yazılanlar bütün mmoralimi alt üst etti .. Yok sevgilimle hergün görüşüyorum yok eşimle mahremim var yok eşim ona baktı yok eşim şöyle yaptı .. aman ya .. Görüşmek sürekli yan yana olmak değil asıl görüşemediğin halde özlemle hasretle acı çekerek bekleyerek sabrederek ilişkiyi yürütebilmek yürek ister ...

mantık mantık mantık.. durumlara göre olabildiğince net şeyler yapılmalı...

Şu koskoca hayatta tek bir kişiye ihtiyacım var o da benden uzak bir şehirde telefonun haberleşmenin dahi yasak olduğu bir yerde demir parmaklıkların ardında ... Şu şartlarda aklımdan ne geçebilir ki moralim sıfırın altında ...

Stresten geberecegim nerdeyse yaaa:18::18::18:
yarinki sinav inş ii geçer. 3 soruyu tam yapmam lazim:18:
offf offf

Yatcaz kalkcaz ordayım sevdiklerimin yanındayım Allahıma şükürler olsun ki bir dönem daha bitti

manyak etti bu sınav beni nevrotik kişiliğe büründüm sınav bünyeme zarar onu anladım

Ban yiyeceğime kalkıp kurabik yapayım da onu yiyeyim nasıl olsa mesai de geç başlayacak oh mis

sigara ve içkiye verilen paranın fuzuli olduğunu düşünüyorum.

anneme çok kızgınım hayatım boyunca da oldum sürekli dır dır dır dır dır :99: evlenince nefes alabilceğimi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…