Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

anneme çok kızgınım hayatım boyunca da oldum sürekli dır dır dır dır dır :99: evlenince nefes alabilceğimi hissediyorum

Kafamı sabitlemek istiyorum , bu sabitlikte bile aklım sizde..
Sinirin kurbanı olupta beni yalnız bırakmayın bu zamanda..

Aslında bi yerde sevmiyorum aileni .. Ama bi yerde de seviyorum işte .. Küçük kardeşinin bile bi ihtiyacın var mı diye düşünüp mesaj atması mutlu etti beni .. Yokluğunda iyi sahiplendiler beni :)) İyi ki varsın sevdiğim ne kadar yanımda olamasan da ..

Az daha dişimi siksam bu iş tamamdır ama öyle bi bikkinlik var ki nasıl atarim üzerimden bilmiyorum

ders mi çalışsam artık ne yapsam yaaa...

Vanda hala çadırlarda yatan vatandaşlarımız varken bu neyin yardımı
anlamadım ben !
gelin gelin bakın buralara ne hale getirdiler canım ülkemi...

Gözlerim kapansa da düşüncelerim bitmiyor .. Bir türlü çıkmıyorsun ki aklımdan sürekli aklımdasınn .. Bıktım artık yoruldum bunaldım sıkıldım beklemekten .. Gelebilsen keşke ..

dışarıdan kırılmaz falan mı görünüyorum? öyleyse söyleyim; değilim!
hatta çok hassasım. önemsiyorum ben de bazı özel günleri, sözleri. mesela, erkek kankanla yada dışarıdan biriyle konuştuğun gibi konuşmamalısın. özel olduğumu hissettirmelisin! aşkta değil sadece, dostlukta, yakın arkadaşlıkta da bu olmalı.
illa bas bas bağırmam mı lazım?!

O şehre dönmek zorunda olmasam keşke.
Keşke hep burada, ait olduğum yerde kalabilsem.

bi insanı yaptıgı hatalardan küçük gören dedikodu eden arkasından konusan erkek kadın fark etmez o insanlardan nefret ediyorum.derdini paylasırsın o gider sevgilisine anlatır o erkek gider herkese anlatır.böyle istemez insanlar uzak olsun benden.insan önce kendine bakmalı.siz kusursuzmusunuz sütten cıkma akkasıkmısınız.Allaha havale ediyorum sizleri ahımı aldınız.kız cocugunuz olacakmıs sizinde kızınız olacak,bana yaptıklarınız dedikodularınız kızınızdan cıkmaz umarım...Allaha havale ettim sizi...

uyumak ya da uyumamak iste bütün mesele bu bi geçerken uğrasan da uyku bizde nasiplensek mi ne

sen bu gece kudurdun mu delirdinnn miii şaşırdın mııııı

binnaazzzz

çalgıcı karısı binnaz

esnaf karısııı binnaz

kumarcı karısı binnazz binnnaaazzzzz

Dolarin firlamasi benim icin cok iyi oldu cok. Tam zamaninda Turkiye'ye gelmisim. Insallah daha da yukselir.

bu kadarı tesadüf olabilir mi ,benim için mi olasılığı geçiyor.

bu programı izlemeyim ben en iyisi..
"kimsenin öğrenmeyeceğini bilseniz sizden hoşlanan bir bayanla masum bir yemek yer misiniz" sorusuna 3 erkek de evet dedi. 10 tane de olsa evet derdi muhtemelen. ki ben çok masumca düşündüklerini sanmıyorum masum olsa da olmasa da kabul ederler.
düşündükçe delleniyor insan ya.. kimse bilmese sen biliyorsun yanlış olduğunu, ben yapsam kendimi yerdim kimse bilmese bile.
aynı şeyi karısı yapamaz ama, kötü biri olur...
binde bir varsa yapmayan denk gelse ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…