Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Hediyesinii vermek için sabırsızlanıyorumm en çok da onu görebilmek içinnn geçç 17 günnn bit 17 günn ..

Bu alışveriş merakım ne olacak ? Dolabıma her ilavede hayata daha bir olumlu bakmaya başlıyorum. Tuhaf.

Para kimdeyse onun sözü geçiyor lanet olsun.
Bugün lazer merkezindeki muamele neydi öyle ya.
La bi kere bana ikram etmediniz oyle Türk kahvesi+draje.
ayrica param da haram olsun ki bi hafta ertelediler randevuyu.
final zamani zaten zor ayarladim o tarihi ben. Matmazelin seansı uzun sürecekmis.
parayi peşin vermeseydim ben bilirdim orda yapacağımı ama neyse.
tatlım bebeğim li konuşuyor bi de elemanlar. Çoook yapmacık duruyorlar demesinler bana ya

Mümkünse zaman geçmesin dursun. Hı illa geçecekse de bu kadar hızlı olmak zorundamı? Her saniye ömrümüzden gidiyor tamam buna itirazım yok şu an en korktuğum şey sevdiklerimi kaybetmek

Zaman! Dur bi az

Herşey olacağına varıyor ne diye üzüyorum ki tatlı canımıı

Yüzümü mahvettim resmen bi iki sivilce icin sivilce kremi kullandım şimdi kremin etkisiyle dışa vurdu sivilceler ve geçmiyor.
Nolcak böyle yüzüm acaba geçer mi ki:18:

bu baş ağrısı nereden çıktı yine. kefir de sanki mide bulantısı yapıyor

sen bi çık ordan neler neler yapmak istiyorum seninle ...
İlkk önce evlenmekk :))
sonra balayına gitmekk :))
sonra hayvanat bahçesine gitmekk :))
sonra tiyatroya gitmekk :))
sonra konsere gitmekk :))
sonra ben de bir gs forması almak ve seninle beraber aynanda giyip el ele sahilde dolaşmak ve öyle bir fotoğrafımızı çektirip çerçeveletmekk :)) bunları niye daha önce yapmadık ki 2.5 senedir neyse artık sen bi çık ağustos da ya da temmuzda yaparz artık sevdiceğimm .

[video=youtube;zHOYklXHT8Y]http://www.youtube.com/watch?v=zHOYklXHT8Y[/video]

:122::122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…