Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Forumlarda bebeğini kaybeden ya da hiç bebek sahibi olamayan annelerin yazılarını okuyorum. Üzülmek az kalır, tarifsiz bir acıyla buruluyor yüreğim. Yanlarında olup onlara sarılmak, beraber gözyaşı akıtmak, Allah'a acılarını hafifletnesi için dua etmek istiyorum. Başka birşey düşünemiyorum şu an(

yarın kesinlikle ders çalışacağım !

İçlerini bilemem hayatlarını da bilemem ama görünüşte bakıyorumda şu sayfaya insanların ne kadar güzel istekleri dilekleri var ..
Keşke benim de sevdiğimden bir bebeğim olsa .. Herşeyden önce keşke biran önce kavuşabilsekk evlensek . Bunlardan dahada önce yüzünügörebilsem artık sarılabilsemm .. Allah'm ölmeden bir kerecik daha görebilcekmiyim bir kerecik daha sarılabilecek miyim 2.5 senedir herkesten daha yakın olduğum adama Çok özledim onu

erkeklerde empati yeteneği yok maalesef, deli ederler

artık alışveriş yapmamam gerektiğini ama dayanamadığımı kendimi nasıl durdurmam gerektiği geçiyor deliricem

tatlı krizim tuttu, başım ağrıyor, yatmam lazım

Güzelim hafta sonuna cumartesi ye hemde sabahın köründe sınav konmaz yaa 😭😭 bizde insanız bizde öğrenciyiz uyumayak mı..

Odunun önde gidip bayrak sallayanı

Ayy sizin adetinizede sizede

Neymiş gelin arabasına evli binmezmiş

Ailede tek bekarım bu adetle bu gerçek ortaya çıktı

32 yaşındaki kuzenim evleniyo derdi beni aldı valla hayatımda ilk defa gelin evinden gelin alcam:44:

yeni beğen butonunu nasıl kullanacağız ki ?????
:44:

nasıl kullanılacağını başka topikte öğrendimm sol alttaki yıldızdan ama sevmedim..

Son düzenleme:
bdv ye bakmasam iyi olacak, erkeklerden iyice nefret edicem...

evi mi süpürsem ders mi çalışsam bir kahve daha mı içsem napsam?
tembllik beni rahat bırak!

Bıktım yaa Allah kahretsinn .. 15 gün snra görcem die beklerken 30a çktı gene .. saymıycam artk lanet günleri ..

o kadar karışık çelişkili bi haldeyimki ..
kafamda bin türlü düşünce..
bi tarafım tıkanık ..
harekete geçemiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…