Arkadaşlar bakın arada bir bu şarkıyı burda paylaşıyorum neden? Çünkü ayrılık sonrası sitem eden mızmızlanan "her şey senin suçundu, iyi ki de ayrıldık aslında taaam mı?, ama yani yine de bu kadar da bi şey olmamış gibi davranma, al al gırdıın ühühhü" diyen annesi tarafından şımartılmış dengesiz erkeğe Kimbra çok güzel bir cevap veriyor çünkü arkadaşlar.
Ebeveynler cocugu hoslarina gitmeyen yanlis bir sey yapiyorlarsa kendilerinde de suc aramalilar ama anne sen hic gormuyorsun bunlari..
Oyle negatiflik veriyosun ki baskalarinin yaninda yanlis anlasiliyorum...
Arkadaşlar, bir sistemi eleştiri şarkısı olan ya da direniş şarkısı diyelim neyse, bu şarkıyı büütn anarşistliğimle dinliyorum, o kadar gaza geldim ki birazdan mutfağa gidip anneme " bulaşıkları makineye atmayacam!!!!! all systems go anne okkey?" diye bağıracağım.
Arkadaşlar küçük dünyamdaki anarşistliği küçümsemeyelim lütfen.
Teşekkürler.
Oylesine nefret ettim ki herkesten.. Bir gun uzaklara gidip donmeyesim var.. Sesimi solugumu kesesim var.. Ah keske yardim edilmeden halledebilseymisiz bir seyleri.. Kimsem olmasaymis daha mi huzurlu olurdum acaba? Ve bana oyle geliyor ki kardesim olmamasi hayirliymis, iyi ki olmamis...
Allah'im yardim et.. Senden baskasi gercek dost degil.. En guvenilir sensin.. Kirilmaktan yorgun dustum.. Yardim et...