Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

deli bir yagmur başladı, iyi ki de havuza gitmeyi canım istememiş sinir olacaktım iyice şansıma kaderime diye

Havuzu sevmem ama su an havuzlu bi sitede oturmayi cok isterdim.....nasi bi sicak laa bu ??????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah belamı senınle vermiş zaten...

tanrı olmak ne guzel; emirler, kurallar, acılar... çekecek olan insanlar..
evreni yarat, sisteme bırak her şeyi...benı duydugunu sanmıyorum. ama ötekı tarafta yakacagından şüphem yok, itinayla...

Millet facete bebelerinin resmini paylasadursun bense yokluktan kendi bebekligimi paylasacak hale geldim...ya insan ozeniyor sayfasinda soyle kapkara bi velet olsun ama yok iste napalim....arkadasim koymayin sunlari olan var olmiyan var...bizimkide cannn ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

karısının sosyal platformlara yüklediği limon fotosunun bile altına "bu limon, vitamin deposu aynı zamanda ekşi" yazan kocalar var yaw hadi cami fotosuna yapmışsın, kaldırım fotosuna bile açıklama yapmışsın "bakın bu kaldırım" diye de limon ne üle.. sürekli fotoğraflara bir Nat Geo havası verme modası çıktı bunlarda limon hacı limon, ne kadar değişik olabilir ki.. neyse la bişi demiyorum ben

Son düzenleme:
çok uykum var çookk yorgunum yarın çok yoğun bir gün nasıl geçecek bilmiyorum , hava da çok sıcak sabah saçımı nasıl yapacağım bilmiyorum

Once kendiniz dediklerinizi yapip sonra bana akil vermeye kalksaniz keske! Biktim...

sil baştan başlamak gerek bazen her şeyi en başından eksiksiz ve kusursuz...

Kotu bir cok ozelligimi senden aldigimi dusunuyorum.. Bakiyorum benzer.. Ama azalttim azaltiyorum insallah. Benim ben olmami istemiyorsun begenmiyorsun ama durum bu napalim. Zit oldugumuz zamanlar da cok, anlamak istemedigin kotuye yordugun zamanlar cok.. kendinde olanlari gordugunu gormuyorsun bende bazen ki senin kadar da degilim, teror estiriyosun. Zaten babam hep sessizdi cogu sey senden...

Neden oje suremiyorummmmm sil sil yapamadim bii

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Eskiden "bir yakinim" diye bahsettigin birinden, artik "bir tanidik" diye bahsetmek ne kadar garip, huzunlu.

Son düzenleme:
Bazen herkes yapiyor benim yaptigim goruluyor, bazen hic bir sey yapmazken oyle bir denk geliyor yanlis goruluyor ki her sey bos yere suclu oluyorum vs.. Yani suclanmam azar yemem icin bi duzen oluyor sanki. Yada cevremdeki insanlar surekli sinirli ve azarlayan kisiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…