Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bazen herkes yapiyor benim yaptigim goruluyor, bazen hic bir sey yapmazken oyle bir denk geliyor yanlis goruluyor ki her sey bos yere suclu oluyorum vs.. Yani suclanmam azar yemem icin bi duzen oluyor sanki. Yada cevremdeki insanlar surekli sinirli ve azarlayan kisiler...
Sanirim ikiside.

Bir insan ayni anda iki kisiye nasil asik olur? Birini hic unutamayip(birlikte olma ihtimali yok) bir yandan bir baskasina asik olup evlenebilirim diye dusunmek nasil bir sey? O zaman digerini unutacaksin. Haksizlik bu bence. Buyuk konusmak da istemiyorum ama yapima ters geliyor, dogru bulmuyorum.. Oyle bir durumda baskasina asik olamam olursa da sadece sevgi olur gibi. Ama muhtemelen unutmayi
basaririm "O" olmadigini anladiysam. Gercekten unutmayi basaramadiysam bir gun karsilasinca garipseyeceksem yanimdakini unutup, bir baskasiyla da olmamaliyim... Yine hayirlisi ama Allah korusun.

Dürüm olsada şöle acılı yisek

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Anne olmak......kapkara bi oglan bebesinin annesi olmak :) daha baba adayi yok ya ortada nasil olcak bu gidisle bilmem ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu sınavlar son olsun son olsuunn :84::84:
tamam cok calısmıyorum evet agustosta ders calısmak zor geliyor
ama olsun yine de son olsuuuunnn :84::84:

Saka maka 8. aya gelmisiz be, 8. ay. Yil bitmek uzere valla. Surda muradima ermeye ne kaldi. :)
Zaman ne cabuk geciyor.

Aaa.. Ben sakinim sessizim vs. diye kesin etkilenmişimdir dimi, bir sizin düşünceleriniz doğru. Ben hiç düşünmüyorum kendimle konuşmuyorum heralde!
Ya da kesin saflık yapıyorumdur..
Ee o zaman siz de etkilenmişsiniz? Olamaz mı? Ama hayır siz de öyle bir şey yoktur...
Her şeyi dökmem sürekli konuşmam mı gerekiyor?
Öf sıkıldım insanlardan gerçekten...

Arkadaşlar, sürekli yanlış kararlar vermek, yanlış kişilerle iletişim kurmak, yanlış şeylere para harcamak...Sonra bunları düzeltmeye çalışmak... Çok yorucu arkadaşlar çok...

Bir an evvel evde olmak istiyorum.
Şu günlerde içine kapanık ve depresif gibiyim. Hiç hoş değil bu.
Lanet olası yaz mevsimi defolup gitse de kendime gelsem.
Hala sonbaharı bekliyorum sabırsızlıkla.

Bir an evvel evde olmak istiyorum.
Şu günlerde içine kapanık ve depresif gibiyim. Hiç hoş değil bu.
Lanet olası yaz mevsimi defolup gitse de kendime gelsem.
Hala sonbaharı bekliyorum sabırsızlıkla.
:))))))ben ilkbaharisiz sonbahari :))

Bazıları insanı cennetlik yapar. Birine sabretmek gibi.

Yarin guzel gecmeli...butun islerimi iptal ettim bu is icin!!guzel bi gun olmali!!!

Düşünüyorum
Bunalıyorum
Düşündükçe bunalıyorum
Düşünmeden duramıyorum
Bunaldıkça bunalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…