Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

whatsappta online kimle konuşuyor ?
whatsappta değil napıyor ki şuan ?

böyle mal mal düşünürsün işte
kafayı yedirtecem sana kafayı bekle sennnnn

Son düzenleme:
bu engeli de aşarsam önümde hiçbir şey kalmayacak ama bu engel en zor engel.. allahım yardımcım olsun tek edebildiğim dua bu

Bu günlerde hayat çooookkk hızlı akıyor. Bir sürü yenilik var.
Ve ben etrafımdaki insanların heyecan dolu koşturmacalarına, yepyeni başlangıçlarına yetişemiyorum. :O
Çalışan kadın halleri. :S :/ :|

Genel olarak yapılması doğru görülen davranışlar bazı insanların hayatı açısından doğru olmayabiliyor sanırım.

Balık yemekten hoşlanmam, kokusuna dayanamam ama bugün niyeyse canım fena halde balık ekmek yemek istiyor..
Yağmurlu hava bana kışı özletti =)

Acaba içimde başka bir ben var mı, neşeli, hareketli? Ben farkında olmadan bastırılmış bir ben?

Ay sen ne kadar sorunlu, gecimsiz bir kisiliksin ya. Vaktiyle kim pispisladiysa seni, senin simarikliklarina, kavgaciligina herkes susacak, sen istedigin gibi at kosturacaksin saniyorsun herhalde. Ama senin havan bana sokmez, laf sokuyorsan cevabini alirsin. Boyle yaparlar adami. Sen deliysen ben zirdeliyim uleyn.

Bazen kendini köşeye sıkısmis hissedersin, bogulursun avazin çıktığı kadar bağırmak istersin ama yapamazsin , odana geçer kulakligi takar muzigi son ses yaparsin , kulaginin içinde bir çığlık, o bagirdikca sen sanki kendin bağırmışsn gibi hissedersin...

banuuuuuuuuuuuuuuuuu:26:
mesaj kutun dolu

16:00-24:00 b shifti. Hala bitmedi yoruldum. Evime gitmek istiyorum artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…