Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sabah sabah karga .... yemeden misali :-D ne bohçası ya ne nişanı uykummmm varrr

Tamam dışarıdan bir başkasını umursama oranı daha düşüktür, ya da bir zaman sonra atlatırsın bir şekilde, hayatından çıkarabilirsin belki vs.
Ama aile olunca "takma" demek olmuyor, çok zor oluyor.

Ben olanı söylerim.. Siz kurduklarınızı söylüyorsunuz...

Her insan sizin düşündüğünüz kötü düşüncelerdeki gibi değiller.
Yahu kendin alıp çarpıyorsun önüme şuna netten bak diye, ben sinirden gülüyorum, noldu yapmak istemiyorsan yapma diyorsun. Yahu ben öyle bir şey mi dedim, durduk yere kendin sinir yapıyorsun!!! Hiç bir zaman da inadına olan bir şeye olmuyor demedim.
Kim böyle bir şey yapıyorsa da beni zerre ilgilendirmiyor, ama ben o kafanızda kurduğunuz insan değilim. Anlamak bilmiyorsunuz...

İnsanları hayat farklı şekillerde sınıyor. Benim de hiç bir neden yokken yanlış anlaşılmak heralde..
Kendi halimde biriyim, ama bir laf etsem lafı tersinden anlayan bir sürü insan var..
İstediğim kadar ayrıntılı anlatayım, olmuyor.
Olabildiğinde susmak, olabildiğince mesafe, olabildiğince az insan, az olay benim yararıma, yalnızlık bana daha güzel, daha hayırlı demek ki.
Kırılıp yorgun düşmekten...
Bir olayın, insanların içinde kalıp objektif konuşsam da bir taraf suçluyor kızıyor, diğer taraf sanıyor ki hep onun yanındayım vs. Alakasız şeyler. Görmek istemiyor gözler, hatırlamak istemiyor tersinin olduğu zamanları da. Kime ne garezim olacak ki. Bazen de konuşmalarda davranışlarda haksızlık görünce dayanamıyorsun, ama dayanmak da gerekiyor. Sonuç; kırılan yine sensin çünkü...

Son düzenleme:
Bu dünyadan nefret ediyorum. Herşey berbat . Gün geçtikçe boka sarıyor. Umutlarım yok artık. Hayallerim yok hayal bile kuramıyorum. Herkesten herşeyden nefret ediyorum. Allah 'a isyan ediyorum hergün. Ve zaten artık eskisi gibi inancım da yok sorguluyorum. Saçma buluyorum Kuranda yazan bazı seyleri. Ailem bok gibi. Babam sorumsuz alkolik. Annem bir çare psikolojisi bozulmus sinmiş bir kadın. Kardeşim ise aptalın önde gideni. Bir sevgilisi oldu diye dünyayı unutan kızlardan oldu. İstemediğim ot yine dibimde bitti yani. Mal gibi davranıyor sanki aynı aileden değiliz gibi. Sanki o prensesmiş gibi tek bildiği sevgilisi mesajlasmak oyun oynamak hediye hazırlamak tam bir gerizekalı . Neden ben böyle olamıyorum neden çok düşünceli biriyim nefret ediyorum bu halimden ama değişmez karakterim bu benim. Gerizekalıyım hep ailemi düşündüm bugüne dek hep kurallar çerçevesinde yaşadım arkadaşlarıma fazla değer verdim. Hep içtendim. Merhametliydim. Ama anladım ki yalakalar kötüler mutlu bu dünyada. Keşke bende öyle olsaydım . İş hayatında da gördüm doğru dürüst calıskanlar eziliyor pislikler yalakalar revacta. Sevgilim yok zaten cogu erkek günümüzde malın önce gideni kimseyi sevemiyorum. Hepsi arıza. Ve artık inanmıyorum karsıma iyi biri cıkacagına mutlu olacagıma. Bu bataklıktan kurtulacagıma.. Gün gectikçe hersey kötü olacak iyi olacak diye kendini kandırmanın manası yok. Maddi olarak çöktük çökecegiz bunlar daha iyi günler sokakta kalcaz belki birgün babam cinnet gecirecek belki annem yada ben . İlk defa ölmek istiyorum. Ölsem birdaha hiçbişe düşünmesem kapkaranlık kocaman bir boşlukta olsam. Yok olsam...

Of of of, ben cok kotu bir kivama gelmisim vallahi, kendimden korkar oldum. Aklimdan gecen dusunceler... Bir zamanlar cok sevdigim, hakkinda ne kadar farkli dileklerde bulundugum kisilere karsi hem de... Ben bu kadar kinci miydim ya, bu kadar kotu olabilir miydi tersim. Hayretler icindeyim. Kendi kendimle bile yeni tanisiyorum sanki. Vay be.
Ulan butun bunlar bir patlama noktasina dogru gidiyormus gibi geliyor ya bana, bir patladim mi eski yumusacik kivamimi alcam. Icimde tutamiyorum ofkemi anacim, susmak benlik is hic degilmis. Hep kizginligimi belli ediyorum, susmak nasilmis bir deneyelim dedik, icimden canavar cikti. Allah sonumuzu hayir etsin. Bu cig gibi buyuyen ofke bir sekilde bir yerden patlayacak, o zaman dagittigimi kendim de toplayamayacagim diye de endiselenmiyor da degilim.

ne yapsam da can sıkıntımı yensem çabasında ,beyin fırtınası yapıyorum :)

Ah ah, bir süre yalnız kalsam güzel olacak gibi bazı şeyler ama imkan yok...

Boğazım ağrıyor, başım ağrıyor, halsizlik ve kırıklık var, bir de ateşim çıkacak galiba.. Farenjit sezonu açılmıştır, hayırlı olsun

Gözüm gönlüm açıldı. Ne kadar güzeldi beee.
İnşallah öyle yakışıklısı ve uysalı bana da nasip olur.

yağmurdan sonraki toprağın o kokusu var şuan havada. onu içime çekip hep orada tutmak istiyorum. o kadar güzel ki.

Sürekli evlilik çıkıyor falımda yahu. Aday bile yok. İşim olmadan böyle bir şey olmamalı zaten.

İçinde; "Meğer senden önce yaşadığım herşey sana dair yaşanacakların birer alıştırmasıymış " cümlesininin geçtiği bi aşk lazım şimdi bana...allahim duyy....kabul et artik dualarimi..

Kv ve kp adayım başka bir şehire taşınıyormuş aman da ne kadar üzüldümm
Oh beeee evlendiğimizde aynı şehirlerde yaşamayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…