Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

3 kurusluk insanlara "ben neymisim be" dedirttin ya, sen kimseye degil kendine kiz kizim. Salaklik bende.

Bir tık ilerisini yapamayacaksın madem, neden adım atıyorsun? Anlayamaz oldum artık insanları.

Edebim el vermez edepsizlik edene; Susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

ne kadar etkili bi laf oldugunu bi kez daha anladım

Bi kocam olaydi simdi ne guzel cikardik disari giderdik bi sahilde cay bahcesine yada canli muzik dinlemeye....allahim o gunleri gorcem mi olmeden????

geldim de geldiğime sevinemedim sitenin yeni hali hiç hoşuma gitmedi ya uff

Binbir taktikle ilişilerini yürüten "güçlü kadınlar"dan aşk ile ilgili afili cümleler duyuyorum, çok acayip arkadaşlar.

Çekik gözlülerim, güzeller güzeli korelilerim... =D
Size aşığım. Elmacık kemiklerinize, muhteşem gözlerinize (ki ben normalde kocaman badem gibi gözleri severim; sizler istisnasınız)....
Bayılıyorum, hayranınızım. Ülkenize geleceğim inşallah 2 seneye kadar. =))))
Beni bekleyiniz.

çok özledım cok uzun zaman oldu görmeyeli aceba kımlesın kımı gecırıyosun aklından kım var yanında . .. . yanındakıler ne kadar şanslı ...

Beni doğuranla doğum günümde bozuğuz. Ama bunu ben istemedim.

Bu hayatta en çok istediğim şeylerden biri; kimse kimse için kötü düşünmese, ve tabi kimse kötü şeyler yapmasa, söylemese. Düşünmek zorunda kalmasak, acaba bunu dedi ama demek istedi, bu söylediğinin altında şu var, şöyle olsa bu hareketi yapmazdı vs. Herkes iyi niyetli olsa, inanabilsek birbirimize safça. Rahat olsak, bilsek ki karşımızdaki tamamen iyi niyetli.
Bu hayat çok yorucu, şuan daha az yorulsam da artık kabullenmiş olsam da yıllar önce şaşırıp düşünüp ağladığım da olmuştur, ben şimdi bu kadar çok düşünmek zorunda mıyım diye, çok yorucu gelmişti, neredeyim ben diyor insan..
Biliyorum biliyorum, imkansız.

Yurtiçi kargo kadar boktan kaç tane firma vardır merak ediyorum.
Sorumsuz, beceriksiz, gerizekalı çalışanlara sahip olan ama netten alışveriş yapınca çoğunlukla muhattap olmak zorunda kaldığımız bu rezil yerden nefret ediyorum! Hala kargom gelmedi ya hala! Ağzınıza s............!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…