Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Göbekli pıyıklı bi adamla evlenip evimin gadını, çocuklarımın anası mı olsam...

İlan geldi çalışmam lazım keşke bu zamana kadar beklemeseydim
Her şeyin hayırlısı

Çok düştüm hep kalktım..Her zaman her gecenın sabahı var derım ama ınsan koşup koşup sıfıra gerı dönunce sanırım yaşla ve yıllarla da ılgılı daha bı kımıldamak ıstemıyor yaa..Yorgun hıssedıyorum..Hayatı dondurdum pause tusuna bastım bakınıyorum..

Enerjim bu kadarmış. Zorlarsam bu süreyi arttırabilirim ama bir yandan da bu ben değilmişim gibi geliyor, ve yoruluyorum. Ama enerjisiz de ayağa kalkılmıyor yürünmüyor. Kan değerlerim de normal check-up a girmişim gibi bir sürü şeye bakıldı.
Değişim gerekiyor gibi.

Arkadaşlarıyla vakit geçirince insanın mutlu olması, kendisini değerli hissetmesi ve sevildiğini hissetmesi lazım. Fakat her arkadaş görüşmesinden sonra kendimi o kadar çok mutsuz hissediyorum ki... Fazla mı hassasım yoksa sosyal çevremiz bizi kötü hissettirmek için elinden geleni mi yapıyor bilmiyorum.
Değersizlik hissi umarım size fazla uğramaz bende olduğu gibi kızkardeşlerim.

Ne kadar tatlı bu çocuk. =)
Dişleri de ne kadar güzel mesela.
Teni de aynı şekilde.
Geniş omuzları...
İşin güzel tarafı kalbi de öyle.

Yüzümüzü hep güldür Allah'ım. =)

öyle bakmasan da unutmasam kırıldığımı...
öyle gülmesen de hatırlamasam incindiğimi...

Birileri bir şeye ne kadar karşıt konuşursa diğer taraf o kadar abartıyor o şeye sevgisini.
Ama cidden abartmak bu yani.

Birinizin sinsi olduğunu biliyorum ama diğer ikisinden hiç beklemezdim.
Allah büyük, bundan sonra yaptıklarınızı ört pas etmek yok.

Pot kırıyordum, kırdım mı yoksa Ah gönül.

O kadar mutsuz ve bir şeylere inancını kaybetmiş durumdayım ki ucuz romantik komedi filmleri izleyip avunmak istiyorum ve yüz şeklimin şöylee olmasını istiyorum :
Ama biliyorum, film boyunca eleştirmediğim, yaa bi git demediğim sahne kalmayacak. Of.

Tam pes edeceğim, isyan edeceğim sirada, "ya kaderimin donecegi nokta buraysa" deyip vazgeciyorum. Ama sonra hic bir sey değişmiyor tabi .

Gördügüm bir sey yüzünden icimde cok kötü bir his var, her seyin sebebini anlamamı saglayacak cinsten...
Emek hicbir sey imiş...İnsanlar degismez imiş.

İçine sinmiyorsa göz ardı etmeyecek hatta çoğunlukla iç sesini dinleyeceksin aslında..
(Bazen hatlar karışıyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…