Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sürekli neşeli bir insandım ben kızkardeşlerim eskiden.

Cıvıl cıvıl biriydim ben kızkardeşlerim, inanması zor ama gerçekten öyleydim. Şimdi böyle puslu puslu sıkıcı Fransız filminlerindeki karakter gibiyim.

Bir program hazırlayıp, hayatımı düzene sokmam gerektiğini düşünüyorum.
Hem de şiddetle. Acilen.

Hissettiklerimin, düşüncelerimin sadece kuruntu olmasını umuyorum.

Ders ders ders.. Üşengeçliğim yüzünden sıkışacağım

Düşündüğüm şey olmamış bu demektir ki bir taşla iki kuş vurcam. Cesaretimi toplayıp yapmam lazım yarınki telaşı bi atlatayım da. İçim çok sıkılıyor ya ben mutsuzken bu insanlar neden nasıl bu kadar mutlu olabiliyor ki Ne kadar bencilim.

hem dişim ağrıyo hemde karnım ac nasıl olucak bu iş ya

Yemisim whatsapp'ini...icim sisti be yazmaktan!!!derdin ne olum anlamadimki ben seni????

Yarin babam Turkiye'ye gidiyor, cok heyecanliyim. Pek sevgili akrabasinin kiziyla nasil catisip arayi bozdugumuzu, ilisigimizi kestigimi ogrenince tepkisi ne olacak cok ama cok merak ediyorum. Ben soylemedim, onlar soyler herhalde. Zaten o kadin laf sokmadan gondermez kimseyi, arkamdan kimbilir ne diyecek. Onun o uyuz sikayetvari sesiyle arkamdan sikayetlenecegini hayal edebiliyorum. hahah. Ya da belki kizi soyler, "biz artik gorusmuyoruz dayi" diyerekten. Vallahi bu konunun acilmasini heyecan icinde sabirsizlikla bekliyorum.

kafam karışık aslında ben hangi sınava girmeliyim..bunca uğraşa gerek yok b den gireyim diyorum sonrada içimde uhde olacak diyorum a dan gireyim diyorum... ama şu anki durumum a zor sanki vee torpilimde yok b daha iyi gidi.. o zaman ingilizce çalışmak mantıksız diyorum .. 2 yıl var b ye daha iyi olur belkide benim için kimbilir .. kızımın altınlarıyla dersaneye mi yazılsam acaba,,kızıma kim bakacak sorumsalı oluyor o zamanda.. bıktım aslında sürekli sil baştan çalışmaktanda ama el mahkum napalım.. bden gireyim en iyisi.. napalım.dersane yerine netten kpss sitelerine takılırım bakıcaz artık.. ehh nihayet bi karara vardım.. ingilizce dursun bi kenarda memur olursam hobi niyetine yeniden bakarım çalışırım en azından lat yazı okumamak adına öğrenmiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…