Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Insanları anlamak o kadar zor ki !...Ben isterim ki herkes iyi olsun düşmanım bile olsa cok kotu bir durumda olmasini istemem ama ah insanlar ....hep mücadele icindeler hep ben ben diyorlar bıktım böyle insanlardan..yok samimi hic kimse :-(
canımm lokumumm ya sen nerelerdesin ..nerdeysen kalbim seninle guzel arkadasim .insallah iyisindir cabuk dön olur mu sensizlik zor.bir sen varsın zaten biliyorsun...cook özledim seni:-(

Tükürdüğümün kaderi. Nerdeydin daha önce sen ha nerdeydin. İki dakka rahat bırak beynimi. Çık artık. Düşünmeyeyim seni. Kendime odunla vurasım var. Şöyle okkalı bi odunla beynimin pekmezini akıtsam düşünmezdim belki artık. Beni aşık eden beyinsiz hormonlarıma da tüküreyim. Nasıl kurtulucam ben bundan. Deli miyim neyim. Nasıl bişey bu.

Gun saya saya bu yilin da sonunu cabucak getirdim. :)
Cidden su 2013 ve 2014 ne cabuk gecti ya la. Sanki benim icin yasam Ocak ayindan ibaret, gerisi paso gun sayimi.
Ama ben Ocak'ta bir baska yasiyorum be

Ne yapsam ne?
Üzgünüm.
Buruk.
Umursamaz gibi aynı zamanda.
Başka şeylerle ilgileneyim en iyisi.
Uğraşacak bi dünya şeyim varken bi konuya saplanıp kalmak istemiyorum.

Uzun zaman süren bi özgüven eksikliği ve bunalımlardan sonra kendimle gurur duymaya başladım . Bunda başvurduğum iş yerinde kendimi çok iyi ifade etmem , çalıştığım işte gösterdiğim dikkat ve başarının ve çevremdeki insanların övgülerinin etkisi büyük

Çok rahatladım, sunumum da bitti, sıra gelsin notların açıklanmasına.

resmine baktıkça içim bir tuhaf oluyor... iyi ki barıştık seninle. ağladığım için bana şaşırdın. ben ki ağlamayan saf ve duygusuz insan di mi ? benim de duygularım var ve malesef bende mantıklı olamıyorum her zaman canım.
3. günden sonra hep ağladım hep ağladım. hala aklıma geldikçe tuhaf oluyorum ama ağlak değilim. yıllardır ağlayamayan ben, göz yaşlarını özgürce akıttım ya ne rahatladım ne rahatladım canım... seni çok seviyorum sanki. umarım olmayacak duaya amin demiyorumdur.

benim ailem ve akrabalarım kendilerini çok beğenmiş insanlardır. umarım bir sorun çıkarmazlar. çünkü sorun halinde ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim bile yok. zaten bunları düşünmek için erken.

Siteye "dürtme" özelliği gelmiş, sevgili yöneticilerimizden dürtme koyma motivasyonlarını açıklamalarını istiyorum? =(

Sana sukurler olsun Allahım ❤
Bu gece bu yastığa başımı bu kadar rahat koyacagim ölsem gelmezdi aklıma ❤

İspanyolca/İtalyanca öğrensem ne güzel olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…