Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Hayatımda en nefret ettiğim şey şu iş yeri ve içindeki bazı insanlar oldu. Kin mi bilmiyorum ama aklıma gelince çok sinir oluyorum, kinse de benim için tek şuan. Haksızlıktan nefret ediyorum, ve canımı o kadar sıktınız ki saçmalayarak haksız yere suçlayarak, konuşamadıklarımın anlatamadıklarımın sinirini yaşıyorum sanırım konuşsaydım bu kadar canım sıkılıyor olmazdı gibi.. Belki başka yerlerde dahasını yaşayacağım, zamanla unutup gideceğim bilemiyorum ama şuan durum bu. (Sakin ve kibarca laf sokmayı, kurnazlığı öğrenmek gerekiyor sanırım.)
İçim rahat beddua ettiğim tek şey ayrıca, bir şey olduğunu öğrensem de öğrenmesem de bir gün çıkacak acısı zaten.

Şu üniversite sınavını bir kazanayım artık,sıkıldım..

Bazı tesadüfler şaşırtıyor Bir anlamı da olmuyor ama yine de değişik.
Neyse sonunda karşıya gönderdiler beni de : )

Olamaz!! :O
Çok heyecanlandım ayy nasıl acaba!
Umarım soğumam ya.
Zaten iyi değilim o konuda.
Neler hissederim bilemiyorum.

Bazen kimse beni sevmeyecek gibi geliyor...
kimsenin kimsesi olmayacagım
kimsenin en özeli en sevdigi olmayacakmışım gibi.
kimse icin değerli olmayacakmışım gibi.
oysa kalbim içim ne bileyim aklım düşüncelerim kimse bilmez neler olduğunu..
neyse saçmaladik yine iyiden iyiye.

Gece gece un helvası çekti canım nereden çıktıysa, kokusu geldi sanki burnuma.

Özünde normal olan şeyler bu hayatta fazla ve can yakıcı.

Lana Del Rey'in şarkılarında hayattan bağlarını koparan tek ben miyim acaba ? Harika bi kadın ve ses...

Kitaplarıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum.
Ne zaman kargoya verilecek ki?

Benim sorunum bu işte dün hissettiklerimin bugün saçma gelmesi :-D

İnsanlardan nefret ediyorum bazen; kurnazlıklarından, oyunlarından, yalanlarından, kırıcı olmalarından, bencilliklerinden, haksızlıklarından, çıkarcılıklarından... Zaten tamamen zorunda olduğum için yaşıyorum, uğraşıyorum ve bazen ıssız daha sakin yerlere kaçmak istiyorum.

Telefondan siteye girmek ne kadar zor. Tıklamak istediğim yer dışında her yere tıkladım durdum. Çok beceriksizim çooook.

Hipnoz olmuş gibi kaç defadır izliyorum bunu.
eamm otobiyografik eammm biraz leyymmm.. Of.

sevmek sevilmek istiyorum yater artik ! yalnizlik canima tak etti.
ask bu kadar zorsa neden birbirine asik cok fazla cift var?

Lütfen hasta olmasın.
Depresyona girerse bizim iş hayal olur.
İlişki b*ka sarar.
Ya da belki o kadar kötü olmaz mı acaba?!?!
Düşünmemeli daha fazla oofff!

Samsung e250 ile Dj Akmanın son nefes sarkısını dinlediğimiz günlere dönmek istiyorum

Neden her gece gecmise bu kadar özlem duyuyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…