- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
- Konu Sahibi Nebaktincanim
bazı arkadaşların, böyle zannederek eleştirdikleri yorumun aslı geldi işte, buyrun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın ama ciddi anlamda kötü bir düşünce yapısına sahipsiniz. Hiç anne olmadım ama bence biraz merhamet sahibi olmalısınız.Sosyal medyayi birakmanizi tavsiye ederim. Bosu bosuna mutlu insanlar sizin caninizi sikmasin.
Ben burda abartacak bir şey görmedim . Sadece keskin cümleler kurduğu için üye yanlış anlaşılmış . Kendiside dile getirmiş . Konu sahibine gelince ,umarım sizde çok mutlu olursunuz.zamanla acılarınız geçer ini.O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.
Ne güzel dedinMutlu insan yoktur Mutlu anlar vardır
Kusucam simdi. Berbat bir yorum.O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.
İşe başkalarının hayatını incelemeyi bırakmakla başlamalısın. Türlü türlü nedenlerle uzayıp giden bi üniversite hayatım var. Ara vermek, geçememek, sürekli sorunların çıkması vs. Yaşıtlarım çoktan çalışmaya başladı, evlendi, çocuk sahibi oldu. Ben hepsine bakıp ‘Ne kadar mutlular’ dedim hep, ve kendimi çok şanssız bi insan olduğuma inandırdım. Şimdi hayata karşı güvenimi tekrar kazanmaya çalışıyorum.
Yaşadığın şey çok çok zor gerçekten ama bazen kurtuldum demeyi bilmek gerekiyor. Her şerde bi hayır vardır demeyi bilmek gerekiyor. Kendini mutsuz ederek ilerde karşına çıkabilecek güzel günleri tehlikeye atma.
Kendini başkalarıyla kıyaslama, onların da senin bilmediğin dertleri olabilir. Başkalarının verdiği pozlara bakarak kendine yüklenme.
Her gecenin bi sabahı olduğuna inanmak istiyorum, sen de buna inan. Gerekirse sosyal medya hesaplarını kapat bi süre, biraz kendinle kal ama hiçbir şeyin aynı kalmayacağını unutma. :)
Ne kadar iyisin yaa maşallah ağzından burnundan duyarlılık taşıyorO zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.
Hakkında hayırlısı olsun konu sahibi, umarım öyle mutlu olursun ki bu günler silinir hafızandan. Çok güzel sıcacık evin olur, güzel cici eşyaların, seni seven bir eşin..Dua et Rabbine sığın...Of ben bugün çok üzüldüm sana çok çok çok mutlu olursun inşallah