Şu an canım cok yandı

bazı arkadaşların, böyle zannederek eleştirdikleri yorumun aslı geldi işte, buyrun

Boyle dusunme lutfen hayat sanada cok daha iyi gunler hazirliyordur mutlaka buna inan

Ve hicbirsey fotograflarda gorundugu gibi olmayabilir o cok mutlu sandiklarinin icini bilemezsinki ben sosyal medyada gordugum cogu seye inanmiyorum artik

O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.
Ben burda abartacak bir şey görmedim . Sadece keskin cümleler kurduğu için üye yanlış anlaşılmış . Kendiside dile getirmiş . Konu sahibine gelince ,umarım sizde çok mutlu olursunuz.zamanla acılarınız geçer ini.

Konu saçma yerlere gitmiş
Arkadaşım durumuna çok üzüldüm lakin şöyle düşün Rabbim bir kapı kapatırsa başka kapı acarmis.:dua: Hakkında hayırlısı olsun canim. Boşanmak senin için hayırlı olanmis demek ki ömür boyu şiddet görmüceksin bir kadın kocasının yaptığı şiddete boyun eğmemeli cesaretinden dolayı tebrik ediyorum seni canım.:KK52:
Zamanla canının acısı geçer.

Sosyal medyaya foto koycak insanlar koyun kimse sizin fotoğrafinizda gözü kalmaz birazda özeliniz olsun ya herseyde koyanlara çok gülüyorum hele ki bal kocam yazıp yazıp resim atanlar yok mu hehe:confused::-)

O fotograflarin altinda ne huzunler , imtihanlar, yasanmis kotu seyler yatiyordur Allah bilir. Bir arkadasim vardi herseyi paylasirdi kocamin aldigi yuzuk, kocisle gezmeler , falanla kahve icmeler vs. vs. kiskandigimdan degil ama derdim ne guzel hayati dolu dolu yasiyor. Sonra isin ic yuzunu bir ogrendim ki oyle koca dusmanimin basina verilmesin yarabbi.. Meger kadin kendini rahatlatmak icin mutlu aile tablosu yaratmis sosyal medyada..

İşin özü hicbirsey sosyal medyada gozuktugu gibi degil birde madalyonun oteki yuzu var..

Sosyal medyada herkes mükemmel yaşıyormuş gibi gösteriyor kendini. Sosyal medya kullanmıyorum o yüzden. Bi bakıyorum adamlar Nusrette et yiyor, gerçek hayata dönüp buzdolabını açıp bakıyorum dünden kalan makarnayla bakışıyoruz :KK48: (bakıştıktan sonra yiyorum tabi)

Şimdi herkes çok mutluyken sizin başınıza gelenler haksızlık gibi geliyordur. Ama bu günler de geçecek hepsini atlatacaksınız.
Karşınıza daha iyi insanlar çıkar çok mutlu olursunuz umarım :KK200:

Canm burda ben dahil ilk evliliği hüsranla biten okadar çok bayan varki.tabiki üzülüyor ilk zamanlar insan ama İnan geçiyor.yeni insanlar giriyor hayatına yeni heyecanlar yine seviyorsun yine yuva kuruyorsun.bikere hayalkırıklıgı yaşamak dünyanın sonu değil sadece daha tecrübeli daha güçlü oluyorsun.zaman herşeyin ilacı gün gelince burda mutlulugunu paylaştığın yazılarıda okuruz inşallah

Olur oyle. Mutsuzluktan geberiyorken "ayy x ne mutluuuuu" diye sevinemezdim bende olsam. Bana cok yapmacik geliyo mutsuzken bilmem kimin mutluluguna sevinmek. :))))
Hasetlenip, X de mutsuz olsaydi diye kotu dusunmek baska bu başka...
Merak etme gececek. Ne üzüntü, ne mutluluk ömürlük olmaz genelde.

Gözü kalan kalana sizin cici mutluluklarınıza milletin zaten .
Ne ilginç insanlar var yahu.
Kadın canım yanıyor diyor, kaldı ki haklıda bin bir türlü hevesle evleniyor, mutlu bir yuvası olsun diye çabalamış ve evliliğe dair içinde kalan şeyleri yazmış tüm samimiyeti ile.
Mutlu olanlarda gözü kaldıgı için değil üzüntüsü, neden ben de böyle degilim, neden olamadımın iç yangınıdır.
Yoksa oturup size beddua etmiyor oturdugu yerden.
Kendinize gelin az bence.

Konu sahibi size gelince boş verin milleti lütfen kendi hayatınıza odaklanın.
Mutlu insanları görmek bir müddet iyi gelmeyebilir o sebeble sosyal medya hesaplarınızı kendinizi iyi hissedene kadar dondurmanızı öneriyorum.

Kimse için ezilmeyin, bu eşiniz olsa bile sırf evliliğiniz bitmesin diye maaş kartınızı vermek çok abes olmuş ve hatalar hataları dogurmuş.

Size siz oldugunuz için saygı duyacak kişilerle hem arkadaşlık yapın hem de bundan sonra olurda evlenirseniz ölçü alacagınız kriteriniz bu olsun.

Eviniz her zaman temiz olmayacaksa buna saygı duymayan adamla evlenmeyin mesela.

Maaşınızı sırf karşınızdaki kişi mutlu olacak diye eline saymayın.

Kendi ideallerinizden,degerlerinizden vazgeçmeyin.

Evde neden yemek yok diye triplenen ve bu meseleyi büyütüp sorun çıkaran adama ZIKKIM YE ULAN demeyi iyi bilin.

Son düzenleme:
Sıkmayın canınızı. Insan üzgünken en çok da kendine üzülmekten acımaktan kaçınmalı. Ne olmuş evliliğinizin 20 günü sıkıntılı geçtiyse ? Biz 6 ay birbirimize savaş açtık adeta. Sonra düzeldi ama. 20 gün erken olsa da olamaz mı olur.. düğün sürecidir, başka sıkintilardir evlilik psikolojisidir. Barışırsınız belki. Süreci atlatıp iliskiniz rayina oturacaktir elbet. Bosanacaksaniz da su an en son uzuleceginiz sey bu soylediginiz olsun. Yemek bile yiyemedim mutlu insanlar vs diye dusunup uzulmeyin. Ailenizin yaninda dinlenin esiniz gelip alirsa da dönün

o evliliğin bitmesi seni için en iyisiymiş... karşındaki insanın yanlışlarını kendine mal etme, kendine saygılı davranmış ve o saçma sapan evliliği bitirmişsin. mutlu olmak için evli olmak şart değil ki, sen bekarken de gayet mutlu olabilirsin. geçmişte verdiğin kararlara bir çizgi çek ve önüne bak

İşe başkalarının hayatını incelemeyi bırakmakla başlamalısın. Türlü türlü nedenlerle uzayıp giden bi üniversite hayatım var. Ara vermek, geçememek, sürekli sorunların çıkması vs. Yaşıtlarım çoktan çalışmaya başladı, evlendi, çocuk sahibi oldu. Ben hepsine bakıp ‘Ne kadar mutlular’ dedim hep, ve kendimi çok şanssız bi insan olduğuma inandırdım. Şimdi hayata karşı güvenimi tekrar kazanmaya çalışıyorum.

Yaşadığın şey çok çok zor gerçekten ama bazen kurtuldum demeyi bilmek gerekiyor. Her şerde bi hayır vardır demeyi bilmek gerekiyor. Kendini mutsuz ederek ilerde karşına çıkabilecek güzel günleri tehlikeye atma.

Kendini başkalarıyla kıyaslama, onların da senin bilmediğin dertleri olabilir. Başkalarının verdiği pozlara bakarak kendine yüklenme.

Her gecenin bi sabahı olduğuna inanmak istiyorum, sen de buna inan. Gerekirse sosyal medya hesaplarını kapat bi süre, biraz kendinle kal ama hiçbir şeyin aynı kalmayacağını unutma. :)

Benim o an canimi yakan evli olmaları değildi. Cevremde onlarca evli hamile mutlu bayan var onlara bakip mutlu olmalarını diliyorum. Sadece dun Bi an için bende yemege alacaktim diye dusundum hayallerim geldi aklima verdigim tavizler kavgalar hakaretler geldi.

Biliyorum kurtuldum ama yorgun hissediyorum cok uğraştım. Hayal kırıklığı yaşıyorum sadece. Yoksa herkes cok mutlu olsun

O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.
Ne kadar iyisin yaa maşallah ağzından burnundan duyarlılık taşıyor

Hakkında hayırlısı olsun konu sahibi, umarım öyle mutlu olursun ki bu günler silinir hafızandan. Çok güzel sıcacık evin olur, güzel cici eşyaların, seni seven bir eşin..Dua et Rabbine sığın...Of ben bugün çok üzüldüm sana çok çok çok mutlu olursun inşallah

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)

Back
X