• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an canım cok yandı

olayı farklı bir noktadan algılamıyorum
neticede olayı "hamileliğe" çekmeniz yanlış bana göre, ha size göre değil
sizden sonra da çekmişler zaten

sözüm sadece bu konu için değil
hamile kadınların, doğmamış bebekleri üzerinden yorum yapmayı hiç bir konuda doğru bulmuyorum
bunun hiç bir yerinde farklı algılanacak bir durum yok bana göre

Hey allahım...

Bir kadın hamilelik döneminde hormonların etkisiyle en merhametli, en duygusal dönemini yaşar.
Hiç hamile kalmadım da öyle okuyoruz burada palavra mı dinliyoruz madem?

O dönemde bile merhametin m sini barındırmayan bir yorum yaparsa evet tuhaf karşılanılır.
''Sizin gibi mutsuzların gözü kalacak diye sosyal medyada mutlu bir anımı paylaşmıyorum'' gibi bir yoruma
bir canlı taşırken hiç değilse biraz dikkat edebilirdiniz derim ben.
Bebeğinize laf atan yok durumu dramatize etmeyin.
Gayet sizin ta kendinize dedik gerekeni.
Sizin aksinize oldukça güzel ifadelerle üstelik..

Konu sahibesi, yarınımız belli değil. Geçmişte mutsuz oldun belki, ama gelecekte mutlu olmana engel değil bu.
O insanların da yarın ne olacağı belli değil. Siz kendi hayatınızdaki olumluluklara, güzelliklere odaklanın. Dilerim gönlünüzce olsun her şey.

Gercektenmi yaaa!durdugun kabahat bence hemen paylas...kadin kendini kotu hissediyor,buraya sikintisini paylasiyor,teselli veren bir iki sey yazabilecekken sen sert uslubla dahada uzmeye calisiyorsun,hamilesin anne adayisin (bu donemde kadinlar daha duygusaloncelikle kadinsin pek ala halinden anlayabilirsin aslinda
Ya asil size gercekten mi? Ben arkadasa zaten teselli vermek maksatli ilk yorumumu yazdim. Sosyal medyadan uzaklas dedim. O da bana sokaktaki mutlu insanlardan da mi uzaklasiyim dedi. Bu yorum uzerine arkadasin mutlu insanlari gorunce uzuldugunu cikardim. Yani sen uzuleceksin diye cevrendeki butun mutlu insanlari silip atamazsin. Onlari gormemezlikten gelemezsin. Sizlerde lutfen benim uslubuma laf atmak yerine konu sahibine destek olun. Uslubumdan rahatsiz olursa konu sahibi kendisi yazar.

Öyle dönemlerden geçtim ki düğün fotoğraflarına baktığımda, bir gelin gördüğümde
o ne tür bir hayal kırıklığı yaşayacak kim bilir diye üzüldüm.
Yeni gelin evine gittiğimde ne güzel mobilyalar ne mutluluklarla seçildi kim bilir
o bile bana kısmet olmadı diye iç geçirdim.
Onun niye var da benim yok duygusu değil ki bu.
Ben de çiçekli yollardan geçmek isterdim ama dikenlerle savaşmak zorundayım hissi.
Yorucu ve hüzün verici.
Çok iyi anlıyorum seni ben.

Üzülme..

Bu zor günlerin sonunda güzel günler göreceğine inan.
Çok huzur dolu yazmışsınız ya

Cok tesekkur ediyorum duzgun bir cevap verdiginiz icin. İnanin benim de kotu niyetim yoktu. Ama konu sahibinden cok benim yazdigim mesaja takildilar. Konu sahibine sosyal medyadan uzak durun dedim, cevremde de mutlu insan var onlardan da mi kaciyim diye cevP verdi. Ben bunun ustune o mesaji yazdim. Kimse bir baskasi uzuluyor diye mutlulugunu gizlememeli demeye calistim ama herkes yanlis anladi. Yani nerdeyse karnimda ki cocuga bile geldi laf.

ben sizi çok net anladım
ama ne kadar dil dökseniz de anlatamayacaksınız gibi görünüyor
ben de sevmiyorum facebook'da fazla paylaşım yapmayı, insanları üzmekten, imrendirmekten korkuyorum
mesela kızımın arkadaşının (11 yaş) annesi 1 yıl önce vefat etti, kızımın arkadaşı bende ekli
nasıl paylaşayım şimdi kızımla sarmaş dolaş fotoğraf? kim bilir bilmediğimiz daha neler var
o yüzden aile ve mutluluk üzerine mümkün olduğu kadar az paylaşım yapıyorum mesela

ben sizi çok net anladım
ben de sevmiyorum facebook'da fazla paylaşım yapmayı, insanları üzmekten, imrendirmekten korkuyorum
mesela kızımın arkadaşının (11 yaş) annesi 1 yıl önce vefat etti, kızımın arkadaşı bende ekli
nasıl paylaşayım şimdi kızımla sarmaş dolaş fotoğraf? kim bilir bilmediğimiz daha neler var
o yüzden aile ve mutluluk üzerine mümkün olduğu kadar az paylaşım yapıyorum mesela
Yalnız alıntıladığınız üye konu sahibine "sosyal medya hesaplarını kapat, mutlulara nazar değdirme" diyor. Neyse...

Bir kadın hamilelik döneminde hormonların etkisiyle en merhametli, en duygusal dönemini yaşar.
Hiç hamile kalmadım da öyle okuyoruz burada palavra mı dinliyoruz madem?

O dönemde bile merhametin m sini barındırmayan bir yorum yaparsa evet tuhaf karşılanılır.
''Sizin gibi mutsuzların gözü kalacak diye sosyal medyada mutlu bir anımı paylaşmıyorum'' gibi bir yoruma
bir canlı taşırken hiç değilse biraz dikkat edebilirdiniz derim ben.
Bebeğinize laf atan yok durumu dramatize etmeyin.
Gayet sizin ta kendinize dedik gerekeni.
Sizin aksinize oldukça güzel ifadelerle üstelik..
Haklisiniz. Vallahi diyecek bir seyim yok. Ben aciklamasini yapmaya calistim ama hala herkes anlamak istedigi gibi anliyor ne diyebilirim.

ben sizi çok net anladım
Paylasim yapmiyorum derken bende bunu demek istemistim. Evet sert bir dille soylemisim farkindayim ama şukur anlayam birisi cikti.

Öyle dönemlerden geçtim ki düğün fotoğraflarına baktığımda, bir gelin gördüğümde
o ne tür bir hayal kırıklığı yaşayacak kim bilir diye üzüldüm.
Yeni gelin evine gittiğimde ne güzel mobilyalar ne mutluluklarla seçildi kim bilir
o bile bana kısmet olmadı diye iç geçirdim.
Onun niye var da benim yok duygusu değil ki bu.
Ben de çiçekli yollardan geçmek isterdim ama dikenlerle savaşmak zorundayım hissi.
Yorucu ve hüzün verici.
Çok iyi anlıyorum seni ben.

Üzülme..

Bu zor günlerin sonunda güzel günler göreceğine inan.
yazdığım bir yorum da sizi alintiliyordum.olmamış.Yazdıklarım size ve sizin gibi düşünen naif bayanlara

O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.

Yalnız alıntıladığınız üye konu sahibine "sosyal medya hesaplarını kapat, mutlulara nazar değdirme" diyor. Neyse...

anladığım kadarıyla siz şu yorumu tercüme ettiniz
ben öyle algılamıyorum
ben o son cümleyi gayet olumlu algılıyorum
fesatça değil vicdanlı algılıyorum

sizin yorumlarınız daha kötü geldi bana mesela...Neyse...

O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.

Sosyal medya da olsa,kk kulübü de olsa insanlara karşı biraz daha merhametli cümleler sarf etmelisiniz. Her yorumda iğneleyici laflar ediyorsunuz.

Haklisiniz. Vallahi diyecek bir seyim yok. Ben aciklamasini yapmaya calistim ama hala herkes anlamak istedigi gibi anliyor ne diyebilirim.

O halde yazı dilinden olacak yanlış ifade ettim haklısınız diyerek gönül almanız gerekirken
bebeğime laf ettiler neredeyse diye acıklıya bağlamayın durumu rica ederim.

Ne mutlu size göze gelmekten korkacak kadar mutlu bir yuvaya sahipsiniz.
Yarından umutlusunuz.
Darısı hepimizin başına.
Sağlıklı doğumlar dilerim.

O halde yazı dilinden olacak yanlış ifade ettim haklısınız diyerek gönül almanız gerekirken
bebeğime laf ettiler neredeyse diye acıklıya bağlamayın durumu rica ederim.

Ne mutlu size göze gelmekten korkacak kadar mutlu bir yuvaya sahipsiniz.
Yarından umutlusunuz.
Darısı hepimizin başına.
Sağlıklı doğumlar dilerim.

Yanlış anlaşılma oldu sanırım, baska bir hanım dedi o "hamile birisini karnındaki bebeginden vurmak" laflarını. Ssedmikraska aslında hemen ne demek istedigini açıklamıştı :)

Cok tesekkur ediyorum duzgun bir cevap verdiginiz icin. İnanin benim de kotu niyetim yoktu. Ama konu sahibinden cok benim yazdigim mesaja takildilar. Konu sahibine sosyal medyadan uzak durun dedim, cevremde de mutlu insan var onlardan da mi kaciyim diye cevP verdi. Ben bunun ustune o mesaji yazdim. Kimse bir baskasi uzuluyor diye mutlulugunu gizlememeli demeye calistim ama herkes yanlis anladi. Yani nerdeyse karnimda ki cocuga bile geldi laf.

Yanlış anlaşılma oldu sanırım, baska bir hanım dedi o "hamile birisini karnındaki bebeginden vurmak" laflarını. Ssedmikraska aslında hemen ne demek istedigini açıklamıştı :)

Bak kendisi de ne demiş.

Sosyal medya da olsa,kk kulübü de olsa insanlara karşı biraz daha merhametli cümleler sarf etmelisiniz. Her yorumda iğneleyici laflar ediyorsunuz.
Cunku gercekten soylemek istedigim seyin bu kadar yanlis anlasilabilecegini dusunmedim. Ve gercekten sinirlendim.

Cunku gercekten soylemek istedigim seyin bu kadar yanlis anlasilabilecegini dusunmedim. Ve gercekten sinirlendim.

Ama tek bu değil bazı yerlerde karşıma çıkıyor yorumların ve gerçekten çok iğneleyici. Belki de farkında değilsin :) ama biraz daha dikkat etmelisin yazı da olsa insanlar üzülebilir :(

Back
X