ya delirdim delirdimmm gerizekalı şu an rahatlamak için ne yapacağımı bilmiyorum bu kaç oldu 4 yıldır çekiyorum ben bunu yeter artık
hiç ilgilenmez umursamaz dünya umrunda değil ailesi ve arkadaşları dışında hiçbi şey umrunda değil insan hiç mi önemsemez sevgilisini ya
sabah çalışıyor akşam geziyor bana vakti yok hep bi bahane
ayrı şehirlerde yaşıyoruz zaten dün hiç konuşmadık aramadı gece mesaj attım eski günlerdeki gibi olalım çok özledim diye cevap bile vermedi sabah kalktığında aramadı ben aradım! bu sabah benim için çok önemli ve güzel bi haber aldım onla paylaşmak için aradım çok heyecanlı aradım bir şey söyleyeceğimi biliyordu daha lafımı bitirmeden ben şimdi kapatıyım aşkım hadi canım falan dedi neden demeye kalmadan kapattı telefonu bi saat telefonun başında bekledim arar diye aramadı ben aradım yine noldu niye aramıyosun diye cevap vermedi aşkım napıyosun diye dalga geçiyo duymamazlıktan geliyo ben burda sinirden çatlarken neden kapattığını neden dönmediğini söylemedi bile sonra ben abartıyor oldum geçimsiz oldum! kapattım sonra yüzüne aramadı ben dayanamadım tekrar arayıp ne yaptığını sanıyosun falan dedim sinirlendim dedi yüzüme kapatmana siz olsanız ne yapardınız ya bi de üste çıkıyor böyle o kadar umursamaz gamsız ben sinirden ağlasam gebersem burda umrunda olmayacak hep böyle artık dayanamıyorum düzelmiyor çok bekledim denedim düzelir diye ama yok bu ilk değil tek sorun bu değil her zaman böyle ama artık doldum taştım ya şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi sinirden offff