Şu an çok ama çok sinirliyim!

derinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
292
1
96
Antalya
ya delirdim delirdimmm gerizekalı şu an rahatlamak için ne yapacağımı bilmiyorum bu kaç oldu 4 yıldır çekiyorum ben bunu yeter artık:14: hiç ilgilenmez umursamaz dünya umrunda değil ailesi ve arkadaşları dışında hiçbi şey umrunda değil insan hiç mi önemsemez sevgilisini ya:14: sabah çalışıyor akşam geziyor bana vakti yok hep bi bahane:14: ayrı şehirlerde yaşıyoruz zaten dün hiç konuşmadık aramadı gece mesaj attım eski günlerdeki gibi olalım çok özledim diye cevap bile vermedi sabah kalktığında aramadı ben aradım! bu sabah benim için çok önemli ve güzel bi haber aldım onla paylaşmak için aradım çok heyecanlı aradım bir şey söyleyeceğimi biliyordu daha lafımı bitirmeden ben şimdi kapatıyım aşkım hadi canım falan dedi neden demeye kalmadan kapattı telefonu bi saat telefonun başında bekledim arar diye aramadı ben aradım yine noldu niye aramıyosun diye cevap vermedi aşkım napıyosun diye dalga geçiyo duymamazlıktan geliyo ben burda sinirden çatlarken neden kapattığını neden dönmediğini söylemedi bile sonra ben abartıyor oldum geçimsiz oldum! kapattım sonra yüzüne aramadı ben dayanamadım tekrar arayıp ne yaptığını sanıyosun falan dedim sinirlendim dedi yüzüme kapatmana siz olsanız ne yapardınız ya bi de üste çıkıyor böyle o kadar umursamaz gamsız ben sinirden ağlasam gebersem burda umrunda olmayacak hep böyle artık dayanamıyorum düzelmiyor çok bekledim denedim düzelir diye ama yok bu ilk değil tek sorun bu değil her zaman böyle ama artık doldum taştım ya şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi sinirden offff:14::14::14:

birde bana bağırma diye bağırdı bana kes sesini be dedi hem suçlu hem güçlü gönlümü alır diye beklerken o bana bağırdı çok kırıldım çok arama beni bi daha dedim kapattım telefonu o da aramadı zaten sevmiyor demekki beni ama ayrılalım diyincede ciddiye bile almıyor ayrılmıyor yani zehir etti bana hayatı:14::14:

birde bana bağırma diye bağırdı bana kes sesini be dedi hem suçlu hem güçlü gönlümü alır diye beklerken o bana bağırdı çok kırıldım çok arama beni bi daha dedim kapattım telefonu o da aramadı zaten sevmiyor demekki beni ama ayrılalım diyincede ciddiye bile almıyor ayrılmıyor yani zehir etti bana hayatı:14::14:

Neden ısrarla onu arıyorsun ki canım sen??? Biliyor işte
o aramasa sen onu mutlaka arayacaksın. Yapma bunu ona.
Egosu tavan yapmış işte belli ki.

Sakın çok seviyorum, ölüyorum, bitiyorum deme... O bunları
önemsemiyor ve senin ona verdiğin değeri o sana vermiyorsa
kusura bakma ama sen hayalindeki birini seviyorsun, aradığında
ulaşamadığın, sevincini paylaşamadığın o adamı değil.

kendinizi fazla harap ediyorsunuz. madem o bu kadar rahat siz de biraz rahat olmaya çalışın. ben bile okurken strese girdim. belli ki çok bunalmışsınız. ama bu kadar abartarak kendinize yazık ediyorsunuz bence. çıkıp bir hava alın kahve için aramayın. ne de olsa kaçan kovalanır. siz üstüne düştükçe o daha beter oluyor belli ki. biraz kendinizi çekmeye çalışın. bırakın o sizi arasın. baktınız hiç aramıyor o zaman ortada başka bir durum vardır zaten inatlaşmaktan öte. ama ilk olarak bu kadar üstüne düşmeyin derim.

bence hemen bu ilişkiye nokta koymalısın çünkü daha fazla yıpranacaksın bu gidişle. kendini düşün. o böyle yaptıkça sende daha çok hırs daha çok peşinden gitme isteği oluşacak. kaçan kovalanır misali. gerçekten çok seviyorsan zor ama bunu başarabilirsin. burdan yorum yapması kolay içindekileri ancak yaşarsak daha iyi anlarız ama seni böyle yıpratmasına izin verme canım..

Neden ısrarla onu arıyorsun ki canım sen??? Biliyor işte
o aramasa sen onu mutlaka arayacaksın. Yapma bunu ona.
Egosu tavan yapmış işte belli ki.

Sakın çok seviyorum, ölüyorum, bitiyorum deme... O bunları
önemsemiyor ve senin ona verdiğin değeri o sana vermiyorsa
kusura bakma ama sen hayalindeki birini seviyorsun, aradığında
ulaşamadığın, sevincini paylaşamadığın o adamı değil.

o kadar dengesizki bir gün oluyor çok seviyor kıyamıyor inanıyorum gerçekten bir gün oluyor böyle ben de ona nasıl davranacağımı bilemiyorum artık bu yüzden o kadar aradığımı bende buraya yazınca farkettim sanki düzelmesi için o değilde ben aradım ne kadar aptalım:14:

kendinizi fazla harap ediyorsunuz. madem o bu kadar rahat siz de biraz rahat olmaya çalışın. ben bile okurken strese girdim. belli ki çok bunalmışsınız. ama bu kadar abartarak kendinize yazık ediyorsunuz bence. çıkıp bir hava alın kahve için aramayın. ne de olsa kaçan kovalanır. siz üstüne düştükçe o daha beter oluyor belli ki. biraz kendinizi çekmeye çalışın. bırakın o sizi arasın. baktınız hiç aramıyor o zaman ortada başka bir durum vardır zaten inatlaşmaktan öte. ama ilk olarak bu kadar üstüne düşmeyin derim.

bitsin istiyorum artık evet gerçekten çok bunaldım söylediklerinizinde hepsi doğru ama ayrılalım diyince hiç oralı olmuyor bağlılığımdan o kadar eminki bende farkındayım böyle yapmamam gerektiğinin ki artık elimden geleni yapıyorum düşünmemek için

bence hemen bu ilişkiye nokta koymalısın çünkü daha fazla yıpranacaksın bu gidişle. kendini düşün. o böyle yaptıkça sende daha çok hırs daha çok peşinden gitme isteği oluşacak. kaçan kovalanır misali. gerçekten çok seviyorsan zor ama bunu başarabilirsin. burdan yorum yapması kolay içindekileri ancak yaşarsak daha iyi anlarız ama seni böyle yıpratmasına izin verme canım..

haklısın canım beni gerçekten bu kadar üzmeye hakkı yok hep bir şeylerden sonra geldim ben onun için o hiç beni bu kadar umursamadı sinirim geçsin sağlıklı bir karar vereyim diye bekliyorum:43:

Ben olsaydım daha fazla sabretmez, sen yoluna ben yoluma derdim çok mu vazgeçilmez bu şahıs?

ben de öyle düşünüyorum sadece doğru zamanı bekliyorum.. tabii ki vazgeçilmez değil.

tatlım sen kendini biraz geriye çek arama sorma . gururunu bu kadar ayaklar altına almamalıydın bence sonuçta tek erkek o değil sanada değer vermiyor belli ki. evet çok sinir bozucu bir durum haklısın seni arayacaktır mutlaka yada mesaj atacaktır bu sefer sen biraz işim var müsait değilim gibi cevaplar verirsen o zaman toparlanır elinden kaçırdığını düşünebilir 4 sene bu sonuçta alışkanlık var sadece biraz burnunu sürttürmen lazım. aslında bunları yapmak hiç hoş değil ama bir erkek de başka türlü adam olmuyor maalesef

tavırları gerçekten sinir bozucu ama onu bu duruma sen getirmişsin bnce....gerektiğinden fazla değer gösterirsen böyle olur.arama sorma yani sennde bi gururn var sonuçta!!!

tatlım sen kendini biraz geriye çek arama sorma . gururunu bu kadar ayaklar altına almamalıydın bence sonuçta tek erkek o değil sanada değer vermiyor belli ki. evet çok sinir bozucu bir durum haklısın seni arayacaktır mutlaka yada mesaj atacaktır bu sefer sen biraz işim var müsait değilim gibi cevaplar verirsen o zaman toparlanır elinden kaçırdığını düşünebilir 4 sene bu sonuçta alışkanlık var sadece biraz burnunu sürttürmen lazım. aslında bunları yapmak hiç hoş değil ama bir erkek de başka türlü adam olmuyor maalesef

söylediğiniz gibi 4 yıl oldu artık kaçmak kovalanmak gurur kelimeleri benim için çok boş geliyor hani ben niye arayayım o arasın diye beklentilere girmedim hiç aramam gerekiyorsa ararım diye düşündüm şimdiye kadar o samimiyet vardı aramızda ama artık yok ve madem öyle ben de aramayacağım..

Hiç aptal falan değilsin. Aynı hataya hepimiz düştük zamanında.
Değmeyecek insanlara haketmedikleri değeri verdik, e tabi şımardılar.
Sonra o zamanındaki aşık hallerini unutup, karşımdaki nasılsa bana
aşık moduna geçtiler. Hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil, biz
öyle hissettirmek için uğraşıyoruz. Arama da çıktığı gökyüzünden
yere çakılsın bakalım...

zor bı durum bu ya ... cok alıstırmıssın bellı ... ama havasını ındır artık

sen şuan ne kadar iyi yada kötü yolla konuşsanda tartışsanda sevgilin sadece dırdır yaptığını düşünecek klasik erkek modeli hem istemediğin herşeyi yaparlar söyleyince de dırdır yapıyor olursun. önerim kabuğuna çekilip o aramadan aramaman aradığında da hiç surat asma trip yapma kendi halinde mutlu olduğu nu görsün umrunda değilmiş gibi davran . o gün evdeysen bile mesela arkadaşlarlaydım dolaştım vss de ki onsuz güzel bir hayat sürdüğünü bilsin o kıskansın deli olsun sen değil... Haaa bunlara rağmen hala tık yoksa böyle umursamazsa yapıcak pek bişi kalmıyo arkadaşım...

Ben olsam bitirirdim...Kendiniz söylüyorsunuz akşam gezmelere gidiyormuş falan, bir derdi sıkıntısı yok madem ben neden kendime dert edeyim ki beni önemsemeyen birini ?

Uzun bir ilişkiniz var ve alışmışsınız, ısrarla aramanızı buna bağladım ben.Benim ilişkimde 4 yıllık ama size açık söylüyorum şu yazdıklarınızın yarısını dahi yapsa sürdürmem...

Önce kendi değerinizin farkına varın lütfen, psikolojinizi düşünün.:34:

Back
X