Şu an çok ama çok sinirliyim!

canım ben seni sevmediğini düşünmüyorum sonuçta 4 yıldır seninle birlikte ama sen onu çok sıkıyosun.aynı durumu bende yaşadım çok üstüne düşüyodum bide uzun ilişkilerde iyice alışkanlık oluyodu ama bi süre sonra onu çok sıktığımı anladım bana gün geliyodu 15 gün hiç yazmıyodu bana san 7 24 msj yazamam diyordu çok üzülüyodum. sonra kendi kendime bi yöntem buldum mesela o aramıyomu bende aramıyodum. geçmi cevap veriiyo ben de geç cevap veriyodum hatta dakikda bile tutuyodum :D :D kısasa kısas yani :) bu yöntem çok işime yaramıştı dene bence

Ben olsam bitirirdim...Kendiniz söylüyorsunuz akşam gezmelere gidiyormuş falan, bir derdi sıkıntısı yok madem ben neden kendime dert edeyim ki beni önemsemeyen birini ?

Uzun bir ilişkiniz var ve alışmışsınız, ısrarla aramanızı buna bağladım ben.Benim ilişkimde 4 yıllık ama size açık söylüyorum şu yazdıklarınızın yarısını dahi yapsa sürdürmem...

Önce kendi değerinizin farkına varın lütfen, psikolojinizi düşünün.:34:

daha önce defalarca bitirmeyi denedim haftalarca konuşmadığım oldu ama yine bana dönen o oldu tek hatam affetmek oldu sanırım.

4 yıl bu sekılde mı surdu ?

hayır. ama böyle olduğu zamanlar çok oldu. karakterinde var..

bırsey sormak ıstıyorum musaden olursa tabıkı

canım ben seni sevmediğini düşünmüyorum sonuçta 4 yıldır seninle birlikte ama sen onu çok sıkıyosun.aynı durumu bende yaşadım çok üstüne düşüyodum bide uzun ilişkilerde iyice alışkanlık oluyodu ama bi süre sonra onu çok sıktığımı anladım bana gün geliyodu 15 gün hiç yazmıyodu bana san 7 24 msj yazamam diyordu çok üzülüyodum. sonra kendi kendime bi yöntem buldum mesela o aramıyomu bende aramıyodum. geçmi cevap veriiyo ben de geç cevap veriyodum hatta dakikda bile tutuyodum :D :D kısasa kısas yani :) bu yöntem çok işime yaramıştı dene bence

kısmen benziyor durumlarımız canım.. yok bu saatten sonra ben de aramam zaten :)

canım sizin ilişkiniz bitmiş monotonlaşmış artık ondan hayır gelmez sana emin olsadece sen yıpranırsın.
tek kişinin cabalarıyla nereye kadar sürer sence üzme kendini bu kadar ..
bırak gitsin hiç değmez onun gibilere 4 sene nedirki insan evliliğini bitiriyor gün geliyor.sıyrın hayatını iyi yaşa

tabi ama ne konuda?

yanı cınsellık ıcın sana baglı kalmıyorsa emın ol bı sure sonra kendı halıne doner ama oyle bı munasebetınız varsa acaba nıyetı sadece oda ondanmı boyle umursamaz

doğru söylüyorsunuz.. zaten burda anlatsam o kadar çok söyleyeceğim şey varki.. böyle yüzeysel anlatınca anlaşılmıyor durum.. çünkü bu dediklerinizin hepsini ben zaten yaptım ısrarla o bana döndü ben düzelir diye bekledim sadece.. artık bir şansı daha haketmeyeceğini biliyorum, eskisi gibi değil zaten hiçbir şey..

yanı cınsellık ıcın sana baglı kalmıyorsa emın ol bı sure sonra kendı halıne doner ama oyle bı munasebetınız varsa acaba nıyetı sadece oda ondanmı boyle umursamaz

ay yok daha neler.. :) bu konuları konuşmaktan hoşlanmıyorum ama öyle bir şey için bağlı değil yani.. merak etmeyin :)

umarım cok fazla uzulmeden atlatırsın bu durumu

ay yok daha neler.. :) bu konuları konuşmaktan hoşlanmıyorum ama öyle bir şey için bağlı değil yani.. merak etmeyin :)

tatlım bılelım kı ona gore yol gosterelım sana sımdı ne desek havada kalır gbı oluyo bıraz mesela ılk mesajnda daha oncede boyle seyler yasadgınızı sonradan duzeldgını fılan anlatsaydın arkadaslar senı sevmıyo demezlerdı mesela ...
sevgılın belkı ılıskının monotonlugundan sıkıldıda ondan mı boyle ... sende arama bır sure dusun kendı kendıne kal bakalım o arasın sorsun

teşekkür ederim.. atlatacağıma inanıyorum. sinirle yazdım buraya içimdeki her şeyi söyledim ve rahatladım. şu an iyiyim. onun sayesinde neredeyse alışık olduğum bir durum.. sağolun tekrar :)

ben senı cok ıyı anlıyorum :34:

tatlım bılelım kı ona gore yol gosterelım sana sımdı ne desek havada kalır gbı oluyo bıraz mesela ılk mesajnda daha oncede boyle seyler yasadgınızı sonradan duzeldgını fılan anlatsaydın arkadaslar senı sevmıyo demezlerdı mesela ...
sevgılın belkı ılıskının monotonlugundan sıkıldıda ondan mı boyle ... sende arama bır sure dusun kendı kendıne kal bakalım o arasın sorsun

canım her şeyi anlatmaya kalksam o kadar çok şey varki.. şu yorumların hiçbiri yapılmazdı o zaman. siz de haklısınız eksik anlattım fikirlerinizi söylüyorsunuz ama o an sinirlendiğim şeyleri yazdım buraya hani içimden geldiği gibi.. çok ayrıntıya girmedim aşırı sabırsız ve sinirli bi insanım çünkü.. öyle işte.. aramam ve ararsada söyleyeceğim artık bitsin..

canım her şeyi anlatmaya kalksam o kadar çok şey varki.. şu yorumların hiçbiri yapılmazdı o zaman. siz de haklısınız eksik anlattım fikirlerinizi söylüyorsunuz ama o an sinirlendiğim şeyleri yazdım buraya hani içimden geldiği gibi.. çok ayrıntıya girmedim aşırı sabırsız ve sinirli bi insanım çünkü.. öyle işte.. aramam ve ararsada söyleyeceğim artık bitsin..

haklısın tabıkı hayatım ... mesela bn sana sordgum seyı kendım yasadım artık fırsat bulup arayamıyorum dıyen ınsan en azından aksamları konusur ılgılenır degılmı ıkı lafından brı oydu yanı ondan sordum

neyin peşindesin kendinde demişsin varsa yoksa ailesi arkadaşları sen bu çocuk seni seviyor mu sanıyorsun seni takmıyor bile kendine başka yol çizz

haklısın tabıkı hayatım ... mesela bn sana sordgum seyı kendım yasadım artık fırsat bulup arayamıyorum dıyen ınsan en azından aksamları konusur ılgılenır degılmı ıkı lafından brı oydu yanı ondan sordum

tek taraflı gibi bu ilişki..çok bencilce olacak ama ben hep bir adım atarım ondan beklerim..adım gelirse 1 basamak daha yaklaşırım. gelmezse beklerim. bir süre sonra bir adım daha yine gelmiyorsa sen yorulursun başka bir şey değil ki yorulmuşsun..

Back
X