Neden ısrarla onu arıyorsun ki canım sen??? Biliyor işte
o aramasa sen onu mutlaka arayacaksın. Yapma bunu ona.
Egosu tavan yapmış işte belli ki.
Sakın çok seviyorum, ölüyorum, bitiyorum deme... O bunları
önemsemiyor ve senin ona verdiğin değeri o sana vermiyorsa
kusura bakma ama sen hayalindeki birini seviyorsun, aradığında
ulaşamadığın, sevincini paylaşamadığın o adamı değil.
kendinizi fazla harap ediyorsunuz. madem o bu kadar rahat siz de biraz rahat olmaya çalışın. ben bile okurken strese girdim. belli ki çok bunalmışsınız. ama bu kadar abartarak kendinize yazık ediyorsunuz bence. çıkıp bir hava alın kahve için aramayın. ne de olsa kaçan kovalanır. siz üstüne düştükçe o daha beter oluyor belli ki. biraz kendinizi çekmeye çalışın. bırakın o sizi arasın. baktınız hiç aramıyor o zaman ortada başka bir durum vardır zaten inatlaşmaktan öte. ama ilk olarak bu kadar üstüne düşmeyin derim.
bence hemen bu ilişkiye nokta koymalısın çünkü daha fazla yıpranacaksın bu gidişle. kendini düşün. o böyle yaptıkça sende daha çok hırs daha çok peşinden gitme isteği oluşacak. kaçan kovalanır misali. gerçekten çok seviyorsan zor ama bunu başarabilirsin. burdan yorum yapması kolay içindekileri ancak yaşarsak daha iyi anlarız ama seni böyle yıpratmasına izin verme canım..
Ben olsaydım daha fazla sabretmez, sen yoluna ben yoluma derdim çok mu vazgeçilmez bu şahıs?
tatlım sen kendini biraz geriye çek arama sorma . gururunu bu kadar ayaklar altına almamalıydın bence sonuçta tek erkek o değil sanada değer vermiyor belli ki. evet çok sinir bozucu bir durum haklısın seni arayacaktır mutlaka yada mesaj atacaktır bu sefer sen biraz işim var müsait değilim gibi cevaplar verirsen o zaman toparlanır elinden kaçırdığını düşünebilir 4 sene bu sonuçta alışkanlık var sadece biraz burnunu sürttürmen lazım. aslında bunları yapmak hiç hoş değil ama bir erkek de başka türlü adam olmuyor maalesef
(bence)seni sevmiyor.
zor bı durum bu ya ... cok alıstırmıssın bellı ... ama havasını ındır artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?