Ben olsam bitirirdim...Kendiniz söylüyorsunuz akşam gezmelere gidiyormuş falan, bir derdi sıkıntısı yok madem ben neden kendime dert edeyim ki beni önemsemeyen birini ?
Uzun bir ilişkiniz var ve alışmışsınız, ısrarla aramanızı buna bağladım ben.Benim ilişkimde 4 yıllık ama size açık söylüyorum şu yazdıklarınızın yarısını dahi yapsa sürdürmem...
Önce kendi değerinizin farkına varın lütfen, psikolojinizi düşünün.
4 yıl bu sekılde mı surdu ?
canım ben seni sevmediğini düşünmüyorum sonuçta 4 yıldır seninle birlikte ama sen onu çok sıkıyosun.aynı durumu bende yaşadım çok üstüne düşüyodum bide uzun ilişkilerde iyice alışkanlık oluyodu ama bi süre sonra onu çok sıktığımı anladım bana gün geliyodu 15 gün hiç yazmıyodu bana san 7 24 msj yazamam diyordu çok üzülüyodum. sonra kendi kendime bi yöntem buldum mesela o aramıyomu bende aramıyodum. geçmi cevap veriiyo ben de geç cevap veriyodum hatta dakikda bile tutuyodumkısasa kısas yani :) bu yöntem çok işime yaramıştı dene bence
bırsey sormak ıstıyorum musaden olursa tabıkı
tabi ama ne konuda?
yanı cınsellık ıcın sana baglı kalmıyorsa emın ol bı sure sonra kendı halıne doner ama oyle bı munasebetınız varsa acaba nıyetı sadece oda ondanmı boyle umursamaz
umarım cok fazla uzulmeden atlatırsın bu durumu
ay yok daha neler.. :) bu konuları konuşmaktan hoşlanmıyorum ama öyle bir şey için bağlı değil yani.. merak etmeyin :)
teşekkür ederim.. atlatacağıma inanıyorum. sinirle yazdım buraya içimdeki her şeyi söyledim ve rahatladım. şu an iyiyim. onun sayesinde neredeyse alışık olduğum bir durum.. sağolun tekrar :)
tatlım bılelım kı ona gore yol gosterelım sana sımdı ne desek havada kalır gbı oluyo bıraz mesela ılk mesajnda daha oncede boyle seyler yasadgınızı sonradan duzeldgını fılan anlatsaydın arkadaslar senı sevmıyo demezlerdı mesela ...
sevgılın belkı ılıskının monotonlugundan sıkıldıda ondan mı boyle ... sende arama bır sure dusun kendı kendıne kal bakalım o arasın sorsun
canım her şeyi anlatmaya kalksam o kadar çok şey varki.. şu yorumların hiçbiri yapılmazdı o zaman. siz de haklısınız eksik anlattım fikirlerinizi söylüyorsunuz ama o an sinirlendiğim şeyleri yazdım buraya hani içimden geldiği gibi.. çok ayrıntıya girmedim aşırı sabırsız ve sinirli bi insanım çünkü.. öyle işte.. aramam ve ararsada söyleyeceğim artık bitsin..
canım her şeyi anlatmaya kalksam o kadar çok şey varki.. şu yorumların hiçbiri yapılmazdı o zaman. siz de haklısınız eksik anlattım fikirlerinizi söylüyorsunuz ama o an sinirlendiğim şeyleri yazdım buraya hani içimden geldiği gibi.. çok ayrıntıya girmedim aşırı sabırsız ve sinirli bi insanım çünkü.. öyle işte.. aramam ve ararsada söyleyeceğim artık bitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?