• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an eşleriniz ne yapıyor?

Oyle seyler hic yapmaz cunkj tam bir agir abi modunda bissy. Gezecek arkadasimiz yok ki beni erkekle oturtmazzzz
Canım bi pazar erken kalkın kahvaltıya gidin internetten araştır güzel köylük yerlerde kahvaltilar vardir ic acici olur hem etrafı gezersiniz . Arkadaşlarınız ile paintball a go karta gidebilirsiniz .karaokeye gidebilirsiniz neden sinemadan başka şey olmasın bi sürü şey var canlı müziğe gidin

Onun hayati sadece dukkani. Ve babasiyla calisiyor.gitmese kovulmaz yani. Ama heo is is
Eve az önce geldik. Gecti bilgisayara işleriyle ilgili egitim videolarindan acti. :) Havalar soğudu. Bugun aslinda evde pinekleyecektik ama ciktik. Soguk olunca insanin birsey yapasi gelmiyor. Havalar isininca yapilir degisik planlar. Arabaniz varsa havalar isininca sehir disi, kamp vs etkinlikler yapin. Siz organize edin o uysun.

Lütfen taklmyn böyle şeylere kadınDr zaten adamı dize getiren okudum birçok yorumu hepsi evcil tipler aslında eşinin zoruyla yapyo iyi aslında şükür ki aslında hep dışarda gezeyim tarzda değiller varsın biz biseyler ayarlylm gezelim fikir hep bizden çıksın inanın halimize bin şükür nice hemcinslermz neler çekiyor ; (

Benimki de yine balığa gitti büyük oğlanların birlikte

Yani yine balıkları besleyip gelecek:ıslık::ıslık:

Genelde öyle oluyor da eli boş sallana sallana geliyor :D

Bilmiyorum valla. Ben kızı baleye götürdüm, yemek yedik çıkışta. Şimdi evdeyim. Belki çalışıyordur, belki çıkmıştır. Canı cehenneme...

İşte, calisiyodur haril haril...

Görev de çalışıyor gece gündüz yok

Back
X