Şu an eşleriniz ne yapıyor?

Biz dun aldigimiz evi temizledik insaat kiri malum.o yerleri supurdu sildi ben camlari sildim.aksam yemeginde annemlerde idik.ordan eve gecmeyi planlarken kv gittik esimin istegiyle birbucuk saat zor dayandim kv çenesine.hadi hadi basim agridi benim eve gidelim dinlencem yorgunum dedim kalktik eve geldik uyuduk tabi ben uzun sure uyuyamadim kv sinirimden.

Genelde ben bir plan yaptığım için evde kalamaz eşim bıraksan ev kuşu evde film keyfi yapalım uyuyalım pc takılalım cumartesi evde puzzle yaptık pazar günü ikea alışverişiGenelde pazar dinlenmeyi tercih ederiz kışın cumartesi gezmek isteriz ama yazın değişir hiç evde oturmadığım da çoktur ailelere, arkadaşlara falan sözümüz yoksa ben gezmediğim görmediğim yer kalmışsa oraya plan yaparım sağolsun oda eşlik eder gittiğinde çok memnun kalır yani erkekler ilk başta çok istemeseler de alışıyorlar alışmak zorunda yani benim gibi dünyayı gezme hevesi olan biriyle başka seçeneği yok

Actiginiz konu oyun gibi oldu bize eslerimizle ilgili bir seyler yazmak icin ama sizin sikintiniz büyükmüş, bunu diger konulara yazdiginiz mesajlarda gordum.
Eşten siddet var, gecimsizlik cok, gece yarisi babaniz gelmis, eve donmemissiniz.
Ne tedavisi goruyorsunuz?
Esinizle 3 yil flort etmissiniz, sevmissiniz, ogretmen olarak hic okumamis biriyle evlenmissiniz, kültür farkliliginiz varmis...
Bunlari müsait olup siteye girdiginiz zaman ozet olarak bi yazarsaniz hem daha rahat dertlesebilirsiniz hem cozum bulabilirsiniz.

dünya turuna mı çıkıyorsunuz kız :)

şiddet varsa çocuk bile olsa durmayın o evde çocukta şiddetin içinde büyüyecek ben büyüdüm ordan biliyorum keşke ayrılsalardı. evın ıcındekı gergınlık bıle cocugun gozunde 2.dunya savası gıbı oluyor şiddeti siz düşünün

Ben bekarken o kadar çok gezdim li Son 10 yıldır Yurt dışına merak saldım artık buralar kesmiyor

Ben bekarken o kadar çok gezdim li Son 10 yıldır Yurt dışına merak saldım artık buralar kesmiyor
Ben bekarken aile sebebiyle gezemedim pek evlendim şimdi gezmeye başladım 3 senedir falan daha henüz bitmedi ama çok severim görmediğim bir yeri gidip görmek acayip bir mutluluk benim için Ne güzel bazı yabancı ülkeleri çok merak ediyorum merak etmediğim bir yer de yok gerçi

bende çoluk çocuk var yaşlanınca gezerim Yurtdışını artık

Dun bu konuya cevap yazmistim ama dayanamadim bir daha yazicam :) Esim suan yine tv izliyor ve ben yine yatak odasinda uzaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…