- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.132
- 28
6 aylik evliyiz. Yaslarimiz genc ne cocuk var ne bisey. Karsimda emekli amca modunda pazar günü yatiyor. Ya çatladim ben gezmek istiyorum ama sinemadan baska bir aktivite yok uyansada. Uyaninca diyecek hadi aksam gideriz sinemaya. Ben farkli seyler istiyorum artik. Defalarca küstüm ayrilmak ustedim anlasamiyoruz da zaten ama ben alttan almaya karar verdim meger yüz vermek iyi degilmis adam 2 günde eski haline döndü.Oh o uyusun kalksin istedigi gibi mi olsun.tavsiyeniz nedir. Sizlerinki ne yapıyor su an...
dünya turuna mı çıkıyorsunuz kız :)Genelde ben bir plan yaptığım için evde kalamaz eşimbıraksan ev kuşu evde film keyfi yapalım uyuyalım pc takılalım cumartesi evde puzzle yaptık pazar günü ikea alışverişi Genelde pazar dinlenmeyi tercih ederiz kışın cumartesi gezmek isteriz ama yazın değişir hiç evde oturmadığım da çoktur ailelere, arkadaşlara falan sözümüz yoksa ben gezmediğim görmediğim yer kalmışsa oraya plan yaparım sağolsun oda eşlik eder gittiğinde çok memnun kalır yani erkekler ilk başta çok istemeseler de alışıyorlar alışmak zorunda yani benim gibi dünyayı gezme hevesi olan biriyle başka seçeneği yok
Demek istediğim dünyayı gezsem doymam öyle hevesim var açıkcası da istiyorum nasip olsa keşkedünya turuna mı çıkıyorsunuz kız :)
Demek istediğim dünyayı gezsem doymam öyle hevesim var açıkcası da istiyorum nasip olsa keşkeTürkiye de merak ettiğim yerleri görme kısmındayım şuanlık ama tabi hafta sonu değil İstanbul ve çevreleriyle mümkün
Ben bekarken aile sebebiyle gezemedim pek evlendim şimdi gezmeye başladım 3 senedir falan daha henüz bitmedi ama çok severim görmediğim bir yeri gidip görmek acayip bir mutluluk benim için
Ben bekarken o kadar çok gezdim li Son 10 yıldır Yurt dışına merak saldım artık buralar kesmiyor
bende çoluk çocuk var yaşlanınca gezerim Yurtdışını artıkBen bekarken aile sebebiyle gezemedim pek evlendim şimdi gezmeye başladım 3 senedir falan daha henüz bitmedi ama çok severim görmediğim bir yeri gidip görmek acayip bir mutluluk benim içinNe güzel bazı yabancı ülkeleri çok merak ediyorum merak etmediğim bir yer de yok gerçi
Benim mantığım bende nasipse çocuk olsun biraz büyüsün ondan sonra belki beraberce diyorumbende çoluk çocuk var yaşlanınca gezerim Yurtdışını artık
6 aylik evliyiz. Yaslarimiz genc ne cocuk var ne bisey. Karsimda emekli amca modunda pazar günü yatiyor. Ya çatladim ben gezmek istiyorum ama sinemadan baska bir aktivite yok uyansada. Uyaninca diyecek hadi aksam gideriz sinemaya. Ben farkli seyler istiyorum artik. Defalarca küstüm ayrilmak ustedim anlasamiyoruz da zaten ama ben alttan almaya karar verdim meger yüz vermek iyi degilmis adam 2 günde eski haline döndü.Oh o uyusun kalksin istedigi gibi mi olsun.tavsiyeniz nedir. Sizlerinki ne yapıyor su an...
Hayor siddette oldugu icin istemiştim...Esin seni gezmeye götürmüyor diyemi boşanacaksinsinema ne ya pufs çok banel....Hemen bosanmalisin beklemen hata .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?