Şu an eşleriniz ne yapıyor?

benim zorumla yataktan kalktı dün sabah. uykusu olduğundan değil sadece tembellik yapmak istediğinden. bence hazırlandım planımız var yani dışarı çıkıcaz hala kalmıyor, çemkirdim istemiyorsan gelme demiştim yeter be gidiyorum ben senin uyuşukluğunu çekemem diye 5 dk da hazırlanıp kapıdaydı.
çocuk gibi azarlamadan bişi yapmazlar zaten genel olarak aynı şeyi yaşıyoruz eşantiyon gibi her yere birlikte gitmeyelim zaten ben giderim deyince tıpış tıpış geliyor. bu arada ben cidden kız arkadaşlarımla buluşmama gitmek istemiyorum kendisiyle eşli buluşcaz sanki illa her dışarı çıktığımızda.

sende onsuz plan yap tiyatro bileti al bi arkadaşını davet et veya tüm gün yeni bi yer keşfedin gezin bi kafa dengi arkadaşın vardır, o da seni beklesin belki aklı başına gelir.

Hafta sonları sabah uykumu bana bırakır. Çocuklarla ilgilenir. Öğleden sonra da o uyur.
Dün "Senin işin de zor valla" deyip yattı. :))

Bu soru dün sorulmuş ama yazmak istedim cevapları görünce
cogu kişi arkadaşlarıyla gezmede kanepede uyuyor felan demiş eğer biz kadınlar pasif kalırsak ya uyuyorlar yada arkadaşlarıyla kaçıveriyorlar. benim eşimde ilk zamanlar öyleydi sonra birşeyleri yaparak söyleyerek idrak etttirdim kafasına yer ettirdim..
pazar gününü bizimle ve cocugumla geçirmesi gerektiğini, doya doya gezip dolaşıp eglenmemiz gerektiğini, bir pazarımız oldugunuz, kuzumun babası ile vakit geçirmeye ihtiyacı oldugun dile getirdim sürekli
ikimizde çalışıyoruz benm c tesi pazar, eşimin pazarları tatil.. temizliğimi c tesi yapıyor, pazara iş bırakmıyorum
yazın her pazar piknige gideriz balık tutmaya kahvaltıya hiç evde durmayız
kışın da avm, kuzumuzu oyun parkına götürürüz yemek yeriz alışveriş yaparız çarşı pazar vs..
aksam eve dönüncede balık günü yaparız =) ve gün dolu dolu biter.
önceden her pazar kv gitmek isterdi her pazar onlar cagırırdı onuda yendim.. sabırla mücadele ederek ..
bazen pazar günleri evde oturmak isterim malum kış.. eşim der ki ; aman evde oturup ne yapacağız =) arkadaşları hep evli.. gideceğmiz zaman birlikte gideriz yahut birlikte planlar yaparız yani erkekleri değiştirmek o kadarda zor değil onun demesini beklemeyin mesela siz plan yapın oda zamanla alışacaktır bu rutine.

Bir de bu adamlar hafta sonları kasten kavga çıkarıyorlar galiba. İş arkadaşlarımdan "Küstü de kafamı dinledim yeaa" minvalinde çok cümle duyuyorum.
Aynen öyle,Benim eşimin taktiği:))) maaş almadan önce ki fazladan birşeyler almiyim ve izin gününden önce hır çıkartir önceleri küsüyodum şimdi inadına küsmüyorum

dün sorulmuş ama dün giremedigim için bugün yazayım.
3 saat ormanda yürüyüş yaptık.
dönüşte pazar yaptık.
eve gelir gelmez birlikte yemek yaptık.
çatlayana kadar yedik sonra çay içtik.
sonra birlikte film izledik.
çocukları yikadim yatirdim ikinci filmde kanepede uyudu kaldi

Kizlar harika yorumlar okudum yaaa
Bence her pazar boyle bir topik acilsin konusalim

Biz dun evde degildik,sabah ayri ogle ayri aksam ayri planlar vardi hep soz verilmis yerler. Gunu tamamladik ama daha yilbasi agacimizi susleme merasimi var o da bugune kaldi

ne güzel konu olmuş cumartesi aslında plan yaptık evde olalım mlum hava buz mantı istedi tamam dedim biz istinasız her hafta mangaldayız ormanda oncesinde off road yada yamaç paraşütü seyretmeye gideriz ama bu hafta evde olalım dedi ama hava bir açtı benimki illa çıkalım dedi saat 1 de çıktık gece 12 de geldik eve

Nasıl ki bir işe girdiğinizde ona alışma ve adaptasyon süreci var, evliliğin ilk ayları da öyle.
Evlenmeden önce nasıldı mesela?
Nasıl bir işi var? Ya da size bahsedemediği bir sorunu mu var?
Önce bunlara bakıp ona göre trip yapmak lazım.

Benim kocadan aynı öyle pazarları hep uyumak istiyor.
Bende dolapta bişey kalmadı hadi kalk gidelim pazara dedim .
Olaya puflaya gitti ya bide çocuk var.
Ben özledim şöle dışarda gezmeye.
Ne zaman çıksa hadi çabuk ol diyor cinnet geçirtiyor beni
Kocayla bı yere cikilmiyo 3.5senedir evliyiz

Evlenmeden benimle buluşmak için her pazar günü bulusurduk
10ay içinde evlendim ben
Şimdi evlendik de dışarıya çıkmak istemiyor

eşim pazar günleri oğlum ve ne yapmak ıstıyorsak uyuyor bize. hafta içi 10 da işten gelmesine rağmen kırmıyor . eşinizin böyle olması çokk büyük bir sorun değil belkı ama yaşamak ıstedıgınız hayatla bağdaşmıyor bu sizi depresyona götürür.

12 senelik evliyim 2senedir istedigim gibi geziyoruz.evliligimizin ilk yillarinda hic disari cikmazdik neredeyse, sadece oturmalara giderdik okadar,maddi sıkıntılarin yani sira eşim işinden memnun değilmis o dönem yoruldugunu ve dinlenmek istediģini söylerdi.Is degistirdi pozisyon degistirdi maddi sıkıntılar azaldi cocuklar büyudu artik oda anladi dişarda hayat var.İlk yıllarimiz tam bir ziyandi şimdi dank ediyo.ben hafta içi kendimi anlaticak msjlar atiyorum,yuzyuze pek anlatamiyorum bu daha cok ise yariyo

Bu konu beni de rahatlatti
Bizim tatil pazartesi.cocugu okula yollayipöğleye kadar yatıyoruz sonra kahvaltı ve film dizi keyfi.arada kahve işler güçler

arkadaşıyla bütün gün maç izledi, maç özeti izledi, futbol sonrası yorum izledi. bir ara yanlarına gidip bu evde çok fazla testesteron var diyecektim diyemedim

Evlenmeden benimle buluşmak için her pazar günü bulusurduk
10ay içinde evlendim ben
Şimdi evlendik de dışarıya çıkmak istemiyor
bizimde aynıydı
nişanlandık hafta içi bize geldi hafta sonu yine gezdik
evlendik evden cıkmak istemiyoruz
ya bence evde de yapılcak cok güzel aktiviteler var eğlenmek için illa dısarı cıkmak şart değil ki

Benimkide arkadaslariyla gezmede bende tekim .yanliz degilsin baci simdi milyonda bir esiyle vakit geciriyor :)

eve gelince ilk işi 1) pijamalarını giyinmek
2) tv kumandasını alıp kanepeye yayıla yayıla oturmak.

ben düz oturuyorum yer kalmadığından, yayıla yayıla oturamıyorum uyuyom hemen die.
benım koca hemen yayılıyor. dalga geçiom, ay sen kaç aylık hamilesin die :)

Çok iyi geldi bu konu. Küstüm ama esimle barışayım bari. Pazar Sabah yattim ona kadar, o bebeğe baktı sonra kahvalti hazırladı kızımla kahvalti yapti ve alışverişe gitti ben ev falan temizledim. O yemek ütü yaptı, ben kızımi ve kendimi bici bici yaptırdım eşim oğlanı uyutmaya calisti. Sonra o bici bici yaparken ben kahve müzik keyfi yaptım en son elimden tuttu gel barışalım dedi, gidip bugün barışayım bari. Meğerse ne çok yardım etmiş bana burayı okurken fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…