Kesmiyo da vuruyo. Silahlar bombalar falan.Sivri kafalı adamların oldugu oyun mu?
Kesiyo falan
Al bizden de o kadarKesmiyo da vuruyo. Silahlar bombalar falan.
Olası bi savaşta falan arkamıza saklanın çünkü acaip tecrübeliyiz.
Senin adına üzüldüm ama bazıları öyle oluyor malesef.benim eşim beni tek bırakıp arkadaslarıyla görüşmez bile hep yanımda haftasonları hep dusardayız yani çok şükür senin ki gibi olsaydı adama huzur vermezdim ben6 aylik evliyiz. Yaslarimiz genc ne cocuk var ne bisey. Karsimda emekli amca modunda pazar günü yatiyor. Ya çatladim ben gezmek istiyorum ama sinemadan baska bir aktivite yok uyansada. Uyaninca diyecek hadi aksam gideriz sinemaya. Ben farkli seyler istiyorum artik. Defalarca küstüm ayrilmak ustedim anlasamiyoruz da zaten ama ben alttan almaya karar verdim meger yüz vermek iyi degilmis adam 2 günde eski haline döndü.Oh o uyusun kalksin istedigi gibi mi olsun.tavsiyeniz nedir. Sizlerinki ne yapıyor su an...
merak ettim 6 yil cocuksuzdunuz ya siz mi istemediniz sey biraz ozendum ama cok sujur tabi bebelerimin varliginaUc yasindaki kizimizla oynuyor.benimde kycagimda 6 aylik diger kizim var filim izliyoruz tabi ne kadar izlenirse.heryer oyuncak darmadagin.nerdeee gezmek tozmak tabi 10 yillik evliyiz nerdeyse.ama yazin gezicez insallah.sen gez bol bol da kis gunu ev en iyisi...
Ben de çalışıorum ama çocuk yok şuan o yüzden haftada bir gezioz :))dün temizlik yaptım. Bugün oğluşu yıkadım. Yemek ütü. Valla mecburen haftasınu böyle geçiyor haftaiçi 8-5 çalışıyorum :)
Esin seni gezmeye götürmüyor diyemi boşanacaksin6 aylik evliyiz. Yaslarimiz genc ne cocuk var ne bisey. Karsimda emekli amca modunda pazar günü yatiyor. Ya çatladim ben gezmek istiyorum ama sinemadan baska bir aktivite yok uyansada. Uyaninca diyecek hadi aksam gideriz sinemaya. Ben farkli seyler istiyorum artik. Defalarca küstüm ayrilmak ustedim anlasamiyoruz da zaten ama ben alttan almaya karar verdim meger yüz vermek iyi degilmis adam 2 günde eski haline döndü.Oh o uyusun kalksin istedigi gibi mi olsun.tavsiyeniz nedir. Sizlerinki ne yapıyor su an...
Sende yangına resmen körükle gitmişsin yahuBenimle birlikte dışarda,önce kahvaltı sonra kahve falan takılıyoruz işte.. mis gibi güneşli hava ne işimiz var evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?