- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Hayir,ayriyiz ama çocuğa ödevlerini yaptın mı diye sorabilir o da yapmadım baba der,hadi o zaman gidelim ödevlerini yap diyebilir,değil mi?: /Hiç aramadin mi çocuklar nereye gittin ne yapıyorsunuz diye
Evet öyle keşke varsa sizde gonderseydiniz çocukla biraz sorumluluk yuklensin onadaHayir,ayriyiz ama çocuğa ödevlerini yaptın mı diye sorabilir o da yapmadım baba der,hadi o zaman gidelim ödevlerini yap diyebilir,değil mi?: /
dün temizlik yaptım. Bugün oğluşu yıkadım. Yemek ütü. Valla mecburen haftasınu böyle geçiyor haftaiçi 8-5 çalışıyorum :)Ütüyü illa bugün mü yapman lazım
Yaptirirken kizar,şimdi ben de yokum yaninda,ay düşünmesi bile içimi fena etti,oguluma yasatmam onu.Evet öyle keşke varsa sizde gonderseydiniz çocukla biraz sorumluluk yuklensin onada
siz ayrıldınız mı takip ediyordum ben sizi ama görememiştim ayrılma konunuzuBenim ki dün çocuğu aldi götürdü,su saat oldu ortada yok napacasa adı. Daha ödevi var,banyosu var.
Ayriyiz ama dava açılmadı henuz. Konu acmadim bosanayimda içimi dökerim artık.siz ayrıldınız mı takip ediyordum ben sizi ama görememiştim ayrılma konunuzu
valla sevindim adınıza şimdidenAyriyiz ama dava açılmadı henuz. Konu acmadim bosanayimda içimi dökerim artık.
Valla bizde emekli gibi kahve eşliğinde çekirdek çıtlatiyoruz:)6 aylik evliyiz. Yaslarimiz genc ne cocuk var ne bisey. Karsimda emekli amca modunda pazar günü yatiyor. Ya çatladim ben gezmek istiyorum ama sinemadan baska bir aktivite yok uyansada. Uyaninca diyecek hadi aksam gideriz sinemaya. Ben farkli seyler istiyorum artik. Defalarca küstüm ayrilmak ustedim anlasamiyoruz da zaten ama ben alttan almaya karar verdim meger yüz vermek iyi degilmis adam 2 günde eski haline döndü.Oh o uyusun kalksin istedigi gibi mi olsun.tavsiyeniz nedir. Sizlerinki ne yapıyor su an...
Sağol canımın ici dur sana kalp yapayım <3valla sevindim adınıza şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?