Şu an eşleriniz ne yapıyor?

Hayir,ayriyiz ama çocuğa ödevlerini yaptın mı diye sorabilir o da yapmadım baba der,hadi o zaman gidelim ödevlerini yap diyebilir,değil mi?: /
Evet öyle keşke varsa sizde gonderseydiniz çocukla biraz sorumluluk yuklensin onada

Kanepede uyuyor :) bu soğukta ne yapacaksınız dışardan ya bence bırakın adam uyusun. Gezmek istiyorsanız siz daha detaylı bir plan program yapıp ona söyleyin. Hadi kalk gezelim diyip onun karar vermesini beklerseniz olmaz.cumartesi şuraya gidicez şunu yapicaz pazar da bunu bunu yapicaz diye daha spesifik planlar yapmanız lazim

Sanırım kavga etmeye başlıyoruz. Ve ben ona sıkıldığımı söyledim. Bagirdi git sende yat dedi cekti diger odaya gitti. Güya aksam cikacaktik keydi istemiyormus vazgecmis. Ters gidiyor.

Valla bizde emekli gibi kahve eşliğinde çekirdek çıtlatiyoruz:)
İkimiz de calişıyoruz ve yorgunluğumuzu evimizde atıyoruz.
Akşama da Film seyredecegiz. Bugünkü planımız böyle.

Sizce ne yapmali nasil davranmaliyim. Cinsellik istesigi zaman geri cevirdim cunku hergun yapmak istemiyorum. İlla cinsellik yasayip beni ödüllendirmek gibi mi olcak bir yere gitme mevzumuz. Bunalima giriyorum artik.

Hafta sonu eşim yalvarsa gezmeye gitmem. İnsan seline kapılıp sürüklenmek gibi. Hafta içi akşamları yürüyüş, tiyatro, sinema kafi geliyor bana. Eşim şu an dışarda. Nerede olduğunu bile bilmiyorum.

Çocuk(3 taneler) bakıyor, ben de mutfak topluyorum.

İkiz bebekler olunca kışın dışarı çıkılmiyor, ben imreniyorum su anda dışarda olanlara.

Benim eşim de gezmekten çok hoşlanmaz, plan yapınca da itiraz etmez ama tadını cikartir.

Kanepede uzanip netten film izliyor yukses ses cıstık cıstık bi sesler, bilim kurgu. Hic tarzim degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…