Şu an eşleriniz ne yapıyor?

Aynen kıymetini bilmiyorsun. Biz daha 3 senelik evliligimizde sinema yüzü görmedim bi yere gezmeyede gitmez paşam...yani sevmiyor bu tarz şeyleri...

En azindan gözünün onunde ne yaptıgı belli .Belki sadece istedigi tek sey dinlenmektir.Calisan bir bayan olarak pazar gun eşittir gezmeler tozmalar o avm senin bu avm benim demek değildir benim icin .Burda takildiginiz nokta yatmasi degil de sizle ilgilenmemesi sanirim .Evlilik hemen oturmaz 6 ay cok cok yeni siz onu egitip yonlendireceksiniz .Kendinize evde guzel vakitler gecirmek icin fırsatlar olusturun kahve saati film saati gibi .

Ben çocuklarla hafta sonu gezmesinden geldim,eşim çay yapmış,içeceğiz şimdi.
Başlarda eşimle gezmek isterdim,ama o gerçekten sevmiyor.Olabilir,ben de zorlamadım,çocuklarla bir düzenim var,evde karalar bağlamıyorum,başından beri,çocuklarımla istediğim yere gidiyorum.
Uyum,aynı şeylerden hoşlanmak değil,birbirini,anlamak ve kabullenmektir bence.

Beraber bişyler yapmak önemli olan. Ben evde pineklemeyi özellikle kışın çok severim eşim eve sığamaz yazın hergun dışardaydık neyseki şimdi yağmur yaş soğuk derken oda bana benzedi kendine dizi bulmuş izliyo körle yatan şaşı kalkar :)) yatağımızdayız ayağımı bacaklarının arasına soktum fırın gibi

Sende onunla ilgilenme kendin yap canın ne istiyosa madem kavga etmeye bahane arıyor ...

Şuanda değil genelde her zaman aynı şeyi yapar. Bilgisayarı, telefonu, kumandayı alır dünyayla iletişimi keser.
(Bu arada bizde 6 aylk evliyiz daha ama 6 senedir evli gibiyiz sanki)

Benimki de ders çalışıyor. Bende kızımla ilgileniyorum ... benim eşim de çok sevmez gezmeyi babam da sevmezdi çok dua etmiştim inş eşim sever diye olmadı :)
Bazen beni şaşırtıyor benden önce şuraya gidelim buraya gidelim der ama çok nadir.. canı saolsun napalım. .. dışarı çıksan nereye gideceksin avm ler de nefes alınmıyor kalabalıktan. Evde güzel vakit geçirecek şeyler bulun bence hafta sonu için ..

Ben de oğlumun yürümesini bekliyorum biz gideriz gelirse gelir pesimizden ama o uyananana kadar dönmüs oluruz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…