Şu an eşleriniz ne yapıyor?

Annemle babamdan örnek vereyim. Annem gezmede babam kanepede elinde tv kumandası Siz de arkadaşlarınızla çıkıp gezseniz olmaz mı? En azından evde sinirleriniz bozulmaz

Bacım adam uyuyor diye boşanılır mı? Bende 9 aylık evliyim ve çalışmıyorum eşim şuan işte boş günlerinde de kendimi gezdirir ben söylenince de beni de anasına ablasına götürür şaka gibi söylenmeyi bıraktım en sonunda

Sabah nöbetten geldi , Ben kahvaltı yaptım o evi süpürdü ,ben sil -toz al-yerleştir ,o çamaşır astı. Akşama misafir var alışverişe gitti ,duş aldi. Şimdi ben pasta börek hazırladım dinleniyorum o da dinleniyor.
Her pazar gezme tozma olmuyor malesef hafta içi ful çalışınca bi pazar da temizliğe gidiyor.
Bizde haftaiçi çok yorgun olmadığımız akşamlarda dışarı çıkıyoruz yemek ,sinema ya da aile ziyareti gibi şeyler. Zaten başka aktivite yok kayseride :))

ben oglumu uyuttum onunla dinleniorun. esim yemek yapiyor .

cocuk olmadan esimde cogu zaman uyumak isterdi adam haftanin abartisiz 70 saati calisirdi ben krizlere girerdim. ama ne salakmisim ya ne trip yapion ne yolunu beklion. altinda araba cik gez hayatini yasa. ne aptal oldugumu cocukla bi yere gitmeye calistigimda anladim. hayatin tadini cikar o senin sürekli onsuz iyi eglendigini görünce hemen modunu degistirir. simdi diyor nasilsa amannnn nasilsa konusup konusup susuyor diye. benim esimin hazirlanmasi 2 saat sürer wc de telle oynamadi filan. cinnet geciriyordum her yere gec kaliyorduk. simdi saat veriyorum eger bitmezse ben cocugumla bitmissem, cocuk terliyo diip atlayip gidiyorum. birden saatinde hazirlanir oldu adam.

Film izliyoruz filmi durdurdu türk kahvesi yapmaya gitti

Bizde ilk zamanlarda eşe baglı yaşardık sürekli kavga gürültü geçerdi şimdi he diyip kendi bildiğimi okuyorum aç star tv söz dizisini izle bacım boşver

Salonda pc basinda calisiyor. Son zamanlarda isi cok.yogun. ne h.icimiz var ne h.sonumuz. bu aralar biraz rahatladigi bir gun olsa onu da dinlenerek geciriyor. Hos yogun degilken de evde oturmak onu en mutlu eden sey. Bense gezmeye bayilirim, iki gun evde kalsam afakanlar basar:) mukemmel uyum anlayacagin.

Sen bir de çocuk olunca gör canım şimdiki haline şükredersin öpüp de başına koyarsın.

Odada pc başından film açmış tv ekranina yansıtmış izliyor.. Bense mutfakla meşgulum. Bir kk ya bakayim dedim.

Bu erkeklerin hepsi aynıymış demek ki bende sadece benimki mi böyle derdim :))

Ilk zamanlar pazar günü devamlı evdeyiz diye aynı senin gibi çok kavga ederdim ama baktım değişmiyor . Artık kestim kavgayı bende . Benimki de şu anda çayın Olmasını bekliyor sonra da tv maç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…