ŞU AN İŞTE ÇALIŞIYOR OLUP DA AKLINDA BAKICIDAKİ BEBİŞLERİ OLAN ANNELER

mysticbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
177
75
43
---------------------- DOĞUMDAN SONRA İŞE BAŞLAYIP BAKICI DERDİNE GİREN BEBEKLERİNE HASRET ANNELER
----------------------------FEDAKAR ANNELERRRR
--------------------------------KIZIMI GÜN İÇİNDE ÇOK ÖZLÜYORUM

bu konuda şanslıyım çocuklarıma kayınvalidem bakıyor. ben de bir yaşındaki oğlumu özlüyorum

benim kayınvalidem cok üsengeç ya cocuga veriyo meyve suyu süt tamam

Ben bakiciyim tum gun 1 yasindaki manevi ogluma bide 4 aylik kizima bakiyorum ogluma hamileyken bakmaya basladim onceleri zor durumda oldugum icin badladigim bakim isi pisikolejimede iyi geldi dogumdan sonrada iksine bakiyom ve oglumun tum kaprisleriyle ugrasiuom aksam annesi zorla goturuyo herkez bir degil emin olun saati saatine herseyi annesi boyle duzenli beslemiuo

Ben bakiciyim tum gun 1 yasindaki manevi ogluma bide 4 aylik kizima bakiyorum ogluma hamileyken bakmaya basladim onceleri zor durumda oldugum icin badladigim bakim isi pisikolejimede iyi geldi dogumdan sonrada iksine bakiyom ve oglumun tum kaprisleriyle ugrasiuom aksam annesi zorla goturuyo herkez bir degil emin olun saati saatine herseyi annesi boyle duzenli beslemiuo

emeğinize sağlık ne güzel tabiki herkes bir olmaz keşke sizin gibi biri rastlasa bizede ne güzel olur siz bunun mükafatını hayatınız da göreceksiniz zaten..
bebişlerinize sevgiler...

ÇOK SEVİNDİM ADINIZA ÇOCUK ÖZLENMEZMİ UYURKEN BİLE ÖZLÜYORSUN
sağol, aklım arkamda kalmıyor. benden bile iyi bakıyor çocuklarıma. allah razı olsun ondan, hakkı ödenmez. ben dokuz yaşındaki oğlumu bile gece kaç kez öpüyorum bilmiyorum.

ahhh ahhh benim kuzum daha üç aylıktı bırakıp işe dönmek zorunda kaldım eve kamera sistemi bile kurdum annelik paranoyaklıkda getiriyor işte , o kadar özlüyorum ki anlatamam sabah onu bırakıp evden çıkmak ölümmmm
günaydın yine kuzuna hasret bi< şekilde iştesin değil mi

nasıl olalım aynı iyi diyelim iyi olalım kuzucuk nasıl bakabiliyomusun kameradan iş saatinde yoksa akşammı bakıyosun görüntülere
kuzum iyi allahtan bu hafta annem ziyarete geldi içim daha rahat yoksa dakika başı cepten izliyorum paranoyak gibi, aslında bakıcı çok iyi ama yinede dayanmıyor yüreğim

kuzum iyi allahtan bu hafta annem ziyarete geldi içim daha rahat yoksa dakika başı cepten izliyorum paranoyak gibi, aslında bakıcı çok iyi ama yinede dayanmıyor yüreğim
çok haklısın gözün aydın bu arada annenin gelmesi< çok iyi olmuş uzun süre kalsa bari canım dedim ya allah iyi insanlarla karşılaştırsın meleklerin ağzı yok dili yok gayet sabırlı birilerinin ilgilenmesi gerekir

beni< yanlış anlamazsan senden bir isteğim var dün açtığımdan beri burayı senden başka durumuma yönelik benimnle konuşan ulaşan olmadı adresimi alamamış olabilirler ben çok ümitlenmiştim ama sanırım unutuldum senin çevrende senin gibi yardımcı olmak isteyen birileri çıkar belki benden bahsedebilir< misin lütfen yanlış anlama beni hani iş ortamında yada normal çevrende duyarlı birileri vardır belki allah rızası için ben bir tek sana diyebiliyorum bunları

beni< yanlış anlamazsan senden bir isteğim var dün açtığımdan beri burayı senden başka durumuma yönelik benimnle konuşan ulaşan olmadı adresimi alamamış olabilirler ben çok ümitlenmiştim ama sanırım unutuldum senin çevrende senin gibi yardımcı olmak isteyen birileri çıkar belki benden bahsedebilir< misin lütfen yanlış anlama beni hani iş ortamında yada normal çevrende duyarlı birileri vardır belki allah rızası için ben bir tek sana diyebiliyorum bunları
yok canım yanlış anlamam, söylerim tabi ama çevremde yardım edebilecek birileri pek yok o yüzden ümitlendirmek istemem seni, hatta sana şöyle özetliyim geçen gün bi garibana iş aradım bankacıyım ben müşterilerime söyledim iş varmı dedim, iş dediysem hamallık falan ona bile herkes burun kıvırdı alnının teriyle iş arayana bile sırtını döner olmuş bizim milletimiz, bi bayan vardı hani malatyaya gelince sana yardım edicem diyen onun nickini aldıysan özelden mesaj yazalım mı?? birde facebook hesabın var mı ordan ulaşabileceğimiz birileri falan olabilir mi

yok canım yanlış anlamam, söylerim tabi ama çevremde yardım edebilecek birileri pek yok o yüzden ümitlendirmek istemem seni, hatta sana şöyle özetliyim geçen gün bi garibana iş aradım bankacıyım ben müşterilerime söyledim iş varmı dedim, iş dediysem hamallık falan ona bile herkes burun kıvırdı alnının teriyle iş arayana bile sırtını döner olmuş bizim milletimiz, bi bayan vardı hani malatyaya gelince sana yardım edicem diyen onun nickini aldıysan özelden mesaj yazalım mı?? birde facebook hesabın var mı ordan ulaşabileceğimiz birileri falan olabilir mi

Back
X