şu an kendimi çok kötü hissediyorum

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
akşam yemeğinden sonra fırının içini temizledim.havalansın diye de kapağını kapatmadım.aralayıp bıraktım.
normalde eşimi uyarırım ancak bu defa araya başka şeyler girdi aklımdan uçuvermiş
az önce mutfağa girmesiyle bir gümbürtü koptu ve ardından bir ahh sesi.işte o an hatırladım fırının kapağını açık bırakmıştım.
yerimden nasıl fırladım bilmiyorum.bacağını vurmuş.belli ki çokta kötü vurdu
bana öyle ters baktı ki sürekli aferin sana aferin sana deyip durdu.
biliyorum canı çok yandı.can acısıyla insan ne yaptığını bilemiyor.hemen buz hazırladım götürdüm.konuşmuyor benimle.yüzüme bile bakmıyor
o kadar ağrıma gitti ki.boğazım düğümlendi.hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden
tamam canı çok yandı anlıyorum.ancak insanlık hali unuttum.sanki tuzak kurmuşum gibi davranıyor bana
düşünüyorum da ben ne olursa olsun ona verdiğim tepkilerde hep kontrollü davranmaya çalışıyorum.hele ki böyle durumlarda kendini suçlu hissetmesin diye daha bir özenerek konuşurum
ama eşim bana öyle bir baktı ki resmen karşısında düşmanı olsa öyle bakar.o bakışı içime işledi
şimdi bilgisayarın başında oyun oynuyor ve benimle tek kelime etmedi
o kadar karma karışığım ki şu an..neler neler düşünüyorum..insanın verdiği değer,sevgisi böylesi kriz anlarında belli oluyor sanırım
çünkü ben ona karşı hep özenli hep temkinliyim ama o....

eşimin bana o şekilde bakmasına alıştım ben.o yüzden eften püften gibi geldi bu konu bana.sıkma canını evliliklerde seneler geçtikçe herşeye alışırsın.

demekki sen daha önce ayağını hiç bir yere vurmamışsın bu kadar üzülme ya vallahi hem üzüldüm hem güldüm ... git öp bence ayağını özür dilerim aşkım falan de sırnaş canı çok yanmıştır ufff tahmin edebiliyorum çok kötü bir şey ayağını vurmak

Sıkma canını anlık tepkiler krizler gelir geçer..Çok üzülüp de yıpratma kendini..Tabi burdan yazması kolay oluyor ama malesef olmuş geçmiş..İnş. fazla uzamaz..Beylerin canı yanınca biraz nazlı oluyorlar nedense =))) gidip sarıl istersen üzme kendini..

yaa sanki o gelip bacağını vursun diye tuzak hazırlamışım.öyle davranıyor
beni düşman belledi resmen
aynı şey benim başıma gelse canımın acısından ağlarım ama üzülme olur kaza derim
ama yok sanki bilerek yaptım
ben de gidip bakmıyorum nasıl diye.bana o şekilde bakmasını kaldıramıyorum

bide kemiğine geldiyse insanın beynine elektrik veriliyormuş gibi oluyor.. eşin çok normal bi tepki vermiş takma kafana erkekler çocuktur öyle düşün..

malesef gelip geçmiyor uzattıkça uzatır şimdi
tamam anlık canı yanınca insan tepki verir de o ilk acı geçince bir kendine gelir
çıkıp gitmek istedim.çok kötü hissettim.bazen öyle bir davranıyor ki ne işim var burada diyorum
her şeyi gözden geçiriyorum

Haklı mısın..? evet bence haklısın ama gerçekten çoook nazlı oluyorlar benim eşimde bir kaç defa yaptı bir kere gidip sarıldım öptüm bebeğim benim bir dahakine daha dikkat ederim özür dilerim dedim tamam dedi öptü.. 2. defaya yapmadım pc geçti maç yaptı valla bebekler nazlılar bu erkekler

başlar konuşmaya neden o öyle bıraktın da bilmem ne de..o zaman da bir sürü laf sokar
konuştu mu da ağır konuşuyor
beni asıl üzen bana çok güzel laf sokabiliyor ama ben o haksız da olsa konuşurken resmen kıvranıyorum kırmamak için

senin yaptığının aynısını ben yapsam şimdi burnundan solur çeker kendini konuşmaz adım gibi biliyorum.işte buna katlanamıyorum
bak içerden iç çekiyor.allahım yaa ..deliricem

Son düzenleme:
Erkek mileltinin canı tatlıdır, sen vursan 'Hadi bir de ağla' diye dalga geçerler gülerek..
Alışacaksın bunlara canım..

benim ayak bileğim kırıldı koptu da 2 ay yattım 3 ay sora buluştuk arkadaşlarının muhabbetini etti sen bi de beni düşün gerçi evli değilim iyikide evlenmemişim

çok duygusal ve hassas bi yapıya sahipsin sanırım, senin gibi ince düşünceli insan malesef çok az hele hele erkeklerde hiç yok gibi bişe... yani senin verdiğin tepki ile erkeklerin ki farklı oluyor ama normali tabikide senin düşündüğün... kocalarımız hem canlarımızı çok sıkıyor ama bırakın gidin dediklerinde de asla vazgeçemiyoruz... hayat kanunu gül ve diken bir arada :))

Sen her lafı neden takıyorsun ki..o senin eşin en yakının... öfkenin de aşkın da en şiddetlisini senle yaşayacak...sen de içine atarsan kendi kendine üzüldüğünle kalırsın... şimdi gururu falan bırak yapış ayağına...hanimiş hangi parmağı acımış çok mu acımış falan de

Eşiniz biraz abartmış;tamam acının etkisiyle her insan bir an öfkelenebilir ama bu denli uzatması çocukca ve gereksiz olmuş.

Bence kırıldığınızı ve bu tepkisinin yersiz olduğunu belirtin,konuşun onunla.

Böyle ufak tefek durumlar için birbirinizi üzmeye, kırmaya, kırılmaya değmez

çok tatlı yaaa ah bnmde kocam olsa ayağını vursada yanaşsam böle nazını geçirse bana.

konuşmaya çalıştım..kaza olduğunu,üzüldüğümü bilerek yapmadığımı söyledim.
neden böyle davranıyorsun dedim.canını bilerek yakmışım gibi yapıyorsun dedim
ses yok..konuşmuyor
hayret bir şey ya
bundan sonra ben de öyle yapacağım
gerçi o zaman da ben suçlu olurum
kendi yaptığını çabuk unutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…