şu an kendimi çok kötü hissediyorum

canım ya ne olmuş daha öncesinde bi tatışma olmuşmuydu aranızda ben bi hata sonucu eşimin ayağını kesmiştim gerçi kendi faketmeden başmıştı ama bende hataydı annesine bile olayı anlatamadık işyerinde oldu demişti :18: ama kanarken zıplayıp hopluyordu benim kanı görünceki halimden oda korkmuştu ve gıkını çıkarmadı
ama sonrası acımadı diyen adam 1ay rapor alıp beni evde delirtmişti ufacık biyere değse acıyor diyordu
ay 1ay canım cicim demekten ölmüştüm ama hata bende oluncada gıkım çıkmamıştı sen de git sarıl öp ve özür dile anlamayacak adam zaten başka şeylere kızmıştır hem canının acısıda geçmiştir :)

böyle demiyoruz canım egolu bayanlar kızıyobu forumda. adama dönüp gerizekalı koca kapağı görmedin mi diye çemkiriceksin böyle durumlar da anca öyle rahatlıyolar

böyle demiyoruz canım egolu bayanlar kızıyobu forumda. adama dönüp gerizekalı koca kapağı görmedin mi diye çemkiriceksin böyle durumlar da anca öyle rahatlıyolar

ne kadar çarpıtıp abartıyosunuz herşeyi...
demet35 gayet normal bi şekilde fikrini yazmış aslında burda hemen hemen herkesin bahsettiği şey
siniri geçmiştir git sarıl öp demiş,buna itiraz edebilecek bi yorum göremedim ben burda...
fazla sırnaşın tavsiyelerine tepki olarak başkaları da fikrini yazma gereği duymuş...
kimse git çemkir dememiş
Allaşkına saçmalıyosunuz bi sakinleşin...

Son düzenleme:
gerçi bende bukonularda yorum yapmak istemem ama herkezin yetiştirilmesi ve eşleri faklı benim eşim sakin ama nazlıdır ama ben canım cicim derken oda bana der normalde sinirli olan benim o sakin ama haksızsam canım cicim derim ama ben çarpsam heleki 1yerim kesilse onun gibi sakinde duramam canım tatlıdır apartmanı haberdar ederim ama sağolsun odaha çok öper sakinleştirir ama eşiniz sert te olsa eğer canım cicimi yapabilirseniz inanın değişir tabiki onlarda bize yapsın yoksa cıkkssssss hep naz hep naz olmaz canan önce gelir

Ben sakinim... benim yorumum nasıl kadın haklarına varacak kadar uç noktaya gitti onu anlatmak istedim... sanki hep siz alttan alın kendinizi ezidirn gibi birşey anlaşıldı nedense...karşı taraftan da bunu beklemesini kaç kez vurgulamama rağmen nedense tutuldu bi ucundan çekildi de çekildi konu eğitim blimlerine kadar vardı...

yorumunuzun seviyesine uysun istedim cevabım çok şükür her kesime ayak uyduruyorum

seviye malum maşallah ama bırakın gerisine de okuyanlar karar versin
Allah kocanıza da sabır versin bu arada lafımı geri aldım
bu kadar yeter gece gece, pusuda beklemeyin daha fazla evli bi bayansınız ne de olsa

seviye malum maşallah ama bırakın gerisine de okuyanlar karar versin
Allah kocanıza da sabır versin bu arada lafımı geri aldım
bu kadar yeter gece gece, pusuda beklemeyin daha fazla evli bi bayansınız ne de olsa

pusuda beklediğim yok canım kocam askerde yani nazlıcak kimsem yok şuan ondan burda takılıyorum sen sıkıntı yapma

amaan şu erkek milleti bi alem yaaa. çocuk gibiler. tamam canın yanmış olabilir. sanki kasıtlı bi saldırıya maruz kalmış gibi... oluşan tepkiler biraz da kişinin yapısıyla alakalı. anlaşılan eşin oldukça nazlı... ne kadar oldu bilmiyorum ama bu olaya bu kadar üzüldüğüne göre yeni evlisin sanırım. zaman geçtikçe alışırsın inan bana. böle ufak şeyler için birbirini üzmemeli insanlar. sen de kendini üzme. düzelir. geçmiş olsun.

Erkekler böyle nazlıdır hep abarttıkça abartırlar can acısını Takma kafana canım sen olur böyle şeyler bende sevgilim bilmeden canımı acıttığında çok sert bakarım yarım saat konuşmam ama arada bir sorun olduğundan değil bazı insanlar canları acıyınca dünyayı görmez üzülme

erkekler hep böyle valla. geçen yaz eşimle uzanıyoruz sineğe vurmak için elini bir salladı benim suratta patladı tokatı acıdan ağladım falan ama sonuçta yanlışlıkla olduğu için bişey demedim. ama aynı şekilde ona olsa uzatır da uzatır sabaha kadar uyumaz trip atar.

dün gece sorunu çözdük.ben dayanamayıp hüngür hüngür ağlamaya başlayınca geldi yanıma.sevdi.üzülme kaza oldu geçti vs dedi..
hepinize yardımlarınız için çok tşk ediyorum.atlattık..Allah daha büyük dert vermesin

firinin biraz aralikli olan kapagina nasil bacagini vuruyor anlamadim ben.. Hadi diyelim becermis..Bana size davrandigi gibi davransaydi eger ki esim,(evli degilim ornek olarak)Gozunu biraz daha ac,onune bak dikkatli yuru derdim..

biz kadınlar acıya daha dayanıklıyız doğum var başka şeylerde var ama eşinin canı çok tatlıymış bunun için küsülmez ,surat yapılmaz ki işi masa başında herhalde acıya çok dayanıksız,biraz komik geldi bana

eşimin burnu,beni öpecem diye gözümün içine girdiaman Allahım ne acı ne acı gözüm kıpkırmızı oldusonra şişti.nasıl canım yandı ama.çok sinirlendim eşime,küstüm
saçma küsmek tabiki ama,o acıyla elden başka bişe gelmiyor.

canım alıntı hatası sanırım konusahibine diyosan haklısın ama bana diyosan eşimin rapor alabilmesi için ayağında dikiş ve 1ay rapora baya bi kesik olması lazım demi
ve canı tatlı değil ikinci yorumumda ben apartmanı toplardım aynı duruma demiştim
bu arada konu geyiklik olmuş sanki adamların canı tatlılığı ve yaptıkları

benim esime benziyor
ne tatli canlari var bu adamlarin yaa
unutur gecer canim
sen kendini üzdügünle kalirsin
takma kafana
bu tip seyler bizim evde cok yasaniyor
sanirsinki adamin canindan can koptu
caninin acisi gecsin
bende sinirimi cikaririm
dalgami gecerim
sende öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…