- Konu Sahibi meleklerkorusu
-
canım ya ne olmuş daha öncesinde bi tatışma olmuşmuydu aranızda ben bi hata sonucu eşimin ayağını kesmiştim gerçi kendi faketmeden başmıştı ama bende hataydı annesine bile olayı anlatamadık işyerinde oldu demişti :18: ama kanarken zıplayıp hopluyordu benim kanı görünceki halimden oda korkmuştu ve gıkını çıkarmadı
ama sonrası acımadı diyen adam 1ay rapor alıp beni evde delirtmişti ufacık biyere değse acıyor diyordu
ay 1ay canım cicim demekten ölmüştüm ama hata bende oluncada gıkım çıkmamıştı sen de git sarıl öp ve özür dile anlamayacak adam zaten başka şeylere kızmıştır hem canının acısıda geçmiştir :)
böyle demiyoruz canım egolu bayanlar kızıyobu forumda. adama dönüp gerizekalı koca kapağı görmedin mi diye çemkiriceksin böyle durumlar da anca öyle rahatlıyolar
ne kadar çarpıtıp abartıyosunuz herşeyi...
demet35 gayet normal bi şekilde fikrini yazmış aslında burda hemen hemen herkesin bahsettiği şey
siniri geçmiştir git sarıl öp demiş,buna itiraz edebilecek bi yorum göremedim ben burda...
fazla sırnaşın tavsiyelerine tepki olarak başkaları da fikrini yazma gereği duymuş...
kimse git çemkir dememiş
Allaşkına saçmalıyosunuz bi sakinleşin...(sırnaşamıycam size ama kusura bakmayın)
çözdük canım sıkıntın mı var..
bütün saygısını sevgisini kocasına yönlendirince insan dışardakilere bu kadar
kabalaşabiliyo demekki...ama yine de hiç yoktan iidir, bi yerden kurtarıyosunuz
yorumunuzun seviyesine uysun istedim cevabım çok şükür her kesime ayak uyduruyorum
seviye malum maşallah ama bırakın gerisine de okuyanlar karar versin
Allah kocanıza da sabır versin bu arada lafımı geri aldım
bu kadar yeter gece gece, pusuda beklemeyin daha fazla evli bi bayansınız ne de olsa
pusuda beklediğim yok canım kocam askerde yani nazlıcak kimsem yok şuan ondan burda takılıyorum sen sıkıntı yapma
ondan bence sizin sıkıntınız
mahalle hanımları gibi önce lafıma atladın hala da devam ediyosun neyse
sen takıl sana daha benden cvp çıkmaz.NOKTA
canım ya ne olmuş daha öncesinde bi tatışma olmuşmuydu aranızda ben bi hata sonucu eşimin ayağını kesmiştim gerçi kendi faketmeden başmıştı ama bende hataydı annesine bile olayı anlatamadık işyerinde oldu demişti :18: ama kanarken zıplayıp hopluyordu benim kanı görünceki halimden oda korkmuştu ve gıkını çıkarmadı
ama sonrası acımadı diyen adam 1ay rapor alıp beni evde delirtmişti ufacık biyere değse acıyor diyordu
ay 1ay canım cicim demekten ölmüştüm ama hata bende oluncada gıkım çıkmamıştı sen de git sarıl öp ve özür dile anlamayacak adam zaten başka şeylere kızmıştır hem canının acısıda geçmiştir :)
biz kadınlar acıya daha dayanıklıyız doğum var başka şeylerde var ama eşinin canı çok tatlıymış bunun için küsülmez ,surat yapılmaz ki işi masa başında herhalde acıya çok dayanıksız,biraz komik geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?