şu an kendimi çok kötü hissediyorum

kusura bakmayın da fırının havalandırılmasını ilk defa duydum,
siler kurular kapatırsın, yada çok hafif aralık bırakabilirdiniz..
ayak çarpıcak kadar tamamen açık bırakmak biraz tedbirsizlik olmuş..
ters bi şekilde vurduysada acısı geçmeden bu şekilde davranması çok normal,
ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım dikkatli ol diye sanırım...

bu kadar hassas olmayın bence, bırakın oflayıp poflasın..
sizde biraz dikkati olun bundan sonra Allah korusun daha ciddi şeyler olabilir

canım seni çok iyi anlıyorum ama erkekler her zaman bizim kadar ince fikirli olamıyo malesef onlar biraz daha katısal ve netler. Biz ayrıntıyı ve ince düşünmeyi severiz. Ayrıca anlık canı çok yandığı için tepki vermiştir gerçekten ayak acısı çok fena oluyo hani bi refleks gibi düşün. Arkadaşında dediği gibi onların canı biraz daha tatlı oluyo bizden çocuk gibi ilgi bekliyolar. Git bak canım ov ayağını özür dile gerekirse, al gönlünü, öp, krem sür bişeyler yap işte

şimdi gururu falan bırak yapış ayağına...hanimiş hangi parmağı acımış çok mu acımış falan de

Yazınızın bu kısmına bayıldım özellikle Benim de fırının kapatığını açık bırakasım geldi şaka şaka kıyamam

Valla bence hiç umursama. Ne hali varsa görsün. Sonuçta sen bilerek yapmadın,tuzak kurmadın, olaydan sonra dalga geçmedin. Yazılanları okudukça kocandan başka şu yorumları yapanlara kızıyorum. Hayatımız beyefendilerin elindeymiş gibi, yok ayağını ov, yok sırnaş. Madem o başlattı bırak egosu çökünce bitirsin. Daha neler..

İnsan kocasına da gurur yapacak değil...ki onun kocası da uf puf onun duyacağı şekilde üflediğine göre belli ki onla ilgilensin bekliyor...sen kocanı nazlıcaksın ki aynı durumda olduğunda o da sana şefkatle yaklaşsın... höt hötle bi yere varılmaz

hep erkeklere iyi davranmak zorundamıyız? bazen zeytinyağı gibi üste çıkmak gerek. hep alttan aldığımızdan bu kadar nazlanıyorlar.
çarptıysa çarptı. dikkat etseymiş yürürken önüne baksaymış. önce anneleri, sonra da biz alıştırıyoruz böyle ilgi alakaya. tabii nazlı oluyorlar.
doğruyu söyleyince bak nasıl da kendine gelicek. onların canı tatlıysa bizim de tatlı.. ama biz hasta bile olsak eşimize çocuğumuza nazlanamıyoruz.......

bu konuşmayı yaptıysanız, bi daha üzerine varmayın. bu sefer de siz hiç konuşmayın o konuşana kadar. siz görevinizi yapmışsınız. eşiniz fazlaca abartmış tepki olayını.

İnsan kocasına da gurur yapacak değil diyorsun da, erkekler insan değil mi? Erkek karısına niye gurur yapıyor o zaman. Bence önce bunu bir düşün. Kadınız diye ezik olmamız gerekmiyor. Siz böyle düşünürseniz, erkekler tabi bize daha neler yaparlar, bu ne ki?

siz dizinizi hiç ince biryere vurdunuzmu diz diyorum çünkü cam açık olduğunda ayağına değil dizine yada biraz aşağıya denk gelir fiziksel acı aşk acısına benzemez birisi mutfak dolabının kapağını açık bıraksa sen görmesen kafanı çarpsan beyninde acıyla şimşekler çaksa içinden küfür etmezmisin tamam eşin abartmış ama emin ol bu tür bir şeyi o yapsa dışarı yansıtmasan bile içinden küfür edersin

valla şekerim ben kendinizi ezik yerine koyun demiyorum...ben kocamı nazlamayı seviyorum, sanki o benden güçlüymüş benden akıllıymış gibi davranıyorum ya da öyle konuşuyorum ama o arada öyle ince bir çizgi var ki sadece onu hoş tutmak için yaptığımı anlıyor...beni ezmeye kalkıcak adamın alnını karışlarım onu biliyor

bu konuşmayı yaptıysanız, bi daha üzerine varmayın. bu sefer de siz hiç konuşmayın o konuşana kadar. siz görevinizi yapmışsınız. eşiniz fazlaca abartmış tepki olayını.

okuduğum en mantıklı yorum!
eşiniz gayri ihtiyari acıyla tepki göstermiş,
sizde gereken özrü dilemişsiniz zaten..
bundan sonrası abartmaktır, burdaki hanımlar nerdeyse ayaklarını öpün modundalar
bence bunu yapıp komik duruma düşmeyin...
sırnaşmanında,nazlanmanındı vs.. herşeyin uygun bi zamanı vardır...
ayrıca her erkekte sırnaşmaktan hoşlanır diye bi durum olduğunu sanmıyorum
anlattığı kadarıyla eşine böyle davransa tamamen geri teper..ne gerek var.....
herşeye sırnaşarak çözüm aramak nası bi kafadır...güle güle kullanın ne diyelim

aşk değil mantık evliliğinin sonuçları bunlar sanırım...siz resmi heyetle takılıyorsanız ne yapalım..arkadaş yeni evli..yeni evliyken de özür heyeti kurulacak değil herhalde...

Valla kusura bakma ama, senin deyiminle sanki o senden daha güçlü,senden daha akıllıymış gibi davranıyorsan, onu ne yerine koyduğunun türkçede tek bir açıklaması var. Bol şanslar size, ama lütfen kadınları bu tarz düşüncelerle öğrenilmiş çaresizlik psikolojisine sokmayın. Unutmayın ki bu forumu, olayları henüz mantıklı bir şekilde yorumlayamayıp kadınsak böyle yapmamız gerekmiş demek ki diye yorumlayabilecek, henüz belirli bir olgunluğa ulaşmamış kişiler de okuyor. Erkekleri bu şekilde kullanacaksak açamadığımız kavanoz kapaklarını açtırmak gibi basit şeylerle pohpohlayalım da ilerde bazı şeyleri alışkanlık haline getirmesinler. Hadi size iyi geceler.

Sen kocan dünyanın en güçlü en akıllısıymışsın gibi davranırsın kocan da sen dünyadaki en güzel en seksi en akıllı kadınmışsın gibi davranır... bu karşındakini birşey yerine koymak değil zaten zor olan sürekli ezildiğimiz horlandığımız dünyada kendine daha güzel bir dünya yaratmaktır...

aşk değil mantık evliliğinin sonuçları bunlar sanırım...siz resmi heyetle takılıyorsanız ne yapalım..arkadaş yeni evli..yeni evliyken de özür heyeti kurulacak değil herhalde...
kimseye özür dilemeyin yada olayı büyütün diyen yok ki,
kadıncağz özrünü dilemiş buna rağmen aşırı tepkili bi eş var karşıda
sakinleşmesini bekleyip sonra istediği kadar sırnaşabilir kocasına, kocası bi yere kaçmaz sanırım
çarptığım bacağımı hemen öpmedi diye
her evlilik her koca her bilmem ne birbirinden farklıdır...
siz sırnaşarak olayları tatlıya bağlıyosanız bundan eşinizin de bunu tercih eden biri
olduğu sonucu ortaya çıkar...sizin çok mükemmel sorun çözücü über bi insan olmanız diil..
dolayısıyla kendi tercih ettiğimiz şeyleri en doğru yol gibi sunamayız, fikir veririz sadece
o kişide kendi evliliğine en uygun şekilde davranır...
sanırım hep birlikte sizin yönteminizi takdir etmemiz gerekmiyo
niye beni hedef aldınız ki:44:

Ben arkadaşa bir şey diretmedim...sizlerden takdir beklentim de yok...sadece bir yöntem sundum...fakat egolara takıldım...

Oo hanımefendi çözmüş olayı,
kimseye laf söylemek düşmez

Ya konu sahibi arkadaş senin dertlendiğin şey belli.
"Kocam bana en ufak şey için bile tavır alıyor, nazlanıyor ama ben yapamıyorum, yaparsam suçlu olurum."
Suçlu ol ne olacak?Adam seni hapse mi attıracak?

Kontrol manyağı olmaya gerek yok, eşin de insan sen de, insanın ayarı bazen kaçabiliyor, çok abartmadıkça eşler elbette birbirlerine kapris yapabilirler.
Senin derdin bunun karşılıklı olmamasıysa kendini rahat bırakacaksın biraz, bu dünyada sana en yakının şu an eşin.Şu an yaptığı canını mı sıktı,seni dinlemiyor mu? Sert çık biraz kendini dinlet, halini anlat.Hala da umursamıyorsa bırak ne yaparsa yapsın.
Nazlamak da kötü bir şey değil, ama işte mesele karşılıklı olup olmadığı.Yapamayıp da içinde kalanları yap, dengeyi kurmaya bak madem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…