- Konu Sahibi meleklerkorusu
-
yaa sanki o gelip bacağını vursun diye tuzak hazırlamışım.öyle davranıyor
beni düşman belledi resmen
aynı şey benim başıma gelse canımın acısından ağlarım ama üzülme olur kaza derim
ama yok sanki bilerek yaptım
ben de gidip bakmıyorum nasıl diye.bana o şekilde bakmasını kaldıramıyorum
Sen her lafı neden takıyorsun ki..o senin eşin en yakının... öfkenin de aşkın da en şiddetlisini senle yaşayacak...sen de içine atarsan kendi kendine üzüldüğünle kalırsın... şimdi gururu falan bırak yapış ayağına...hanimiş hangi parmağı acımış çok mu acımış falan de
konuşmaya çalıştım..kaza olduğunu,üzüldüğümü bilerek yapmadığımı söyledim.
neden böyle davranıyorsun dedim.canını bilerek yakmışım gibi yapıyorsun dedim
ses yok..konuşmuyor
hayret bir şey ya
bundan sonra ben de öyle yapacağım
gerçi o zaman da ben suçlu olurum
kendi yaptığını çabuk unutur
İnsan kocasına da gurur yapacak değil...ki onun kocası da uf puf onun duyacağı şekilde üflediğine göre belli ki onla ilgilensin bekliyor...sen kocanı nazlıcaksın ki aynı durumda olduğunda o da sana şefkatle yaklaşsın... höt hötle bi yere varılmaz
İnsan kocasına da gurur yapacak değil diyorsun da, erkekler insan değil mi? Erkek karısına niye gurur yapıyor o zaman. Bence önce bunu bir düşün. Kadınız diye ezik olmamız gerekmiyor. Siz böyle düşünürseniz, erkekler tabi bize daha neler yaparlar, bu ne ki?
bu konuşmayı yaptıysanız, bi daha üzerine varmayın. bu sefer de siz hiç konuşmayın o konuşana kadar. siz görevinizi yapmışsınız. eşiniz fazlaca abartmış tepki olayını.
okuduğum en mantıklı yorum!
eşiniz gayri ihtiyari acıyla tepki göstermiş,
sizde gereken özrü dilemişsiniz zaten..
bundan sonrası abartmaktır, burdaki hanımlar nerdeyse ayaklarını öpün modundalar
bence bunu yapıp komik duruma düşmeyin...
sırnaşmanında,nazlanmanındı vs.. herşeyin uygun bi zamanı vardır...
ayrıca her erkekte sırnaşmaktan hoşlanır diye bi durum olduğunu sanmıyorum
anlattığı kadarıyla eşine böyle davransa tamamen geri teper..ne gerek var.....
herşeye sırnaşarak çözüm aramak nası bi kafadır...güle güle kullanın ne diyelim
valla şekerim ben kendinizi ezik yerine koyun demiyorum...ben kocamı nazlamayı seviyorum, sanki o benden güçlüymüş benden akıllıymış gibi davranıyorum ya da öyle konuşuyorum ama o arada öyle ince bir çizgi var ki sadece onu hoş tutmak için yaptığımı anlıyor...beni ezmeye kalkıcak adamın alnını karışlarım onu biliyor
Valla kusura bakma ama, senin deyiminle sanki o senden daha güçlü,senden daha akıllıymış gibi davranıyorsan, onu ne yerine koyduğunun türkçede tek bir açıklaması var. Bol şanslar size, ama lütfen kadınları bu tarz düşüncelerle öğrenilmiş çaresizlik psikolojisine sokmayın. Unutmayın ki bu forumu, olayları henüz mantıklı bir şekilde yorumlayamayıp kadınsak böyle yapmamız gerekmiş demek ki diye yorumlayabilecek, henüz belirli bir olgunluğa ulaşmamış kişiler de okuyor. Erkekleri bu şekilde kullanacaksak açamadığımız kavanoz kapaklarını açtırmak gibi basit şeylerle pohpohlayalım da ilerde bazı şeyleri alışkanlık haline getirmesinler. Hadi size iyi geceler.
kimseye özür dilemeyin yada olayı büyütün diyen yok ki,aşk değil mantık evliliğinin sonuçları bunlar sanırım...siz resmi heyetle takılıyorsanız ne yapalım..arkadaş yeni evli..yeni evliyken de özür heyeti kurulacak değil herhalde...
kimseye özür dilemeyin yada olayı büyütün diyen yok ki,
kadıncağz özrünü dilemiş buna rağmen aşırı tepkili bi eş var karşıda
sakinleşmesini bekleyip sonra istediği kadar sırnaşabilir kocasına, kocası bi yere kaçmaz sanırım
çarptığım bacağımı hemen öpmedi diye
her evlilik her koca her bilmem ne birbirinden farklıdır...
siz sırnaşarak olayları tatlıya bağlıyosanız bundan eşinizin de bunu tercih eden biri
olduğu sonucu ortaya çıkar...sizin çok mükemmel sorun çözücü über bi insan olmanız diil..
dolayısıyla kendi tercih ettiğimiz şeyleri en doğru yol gibi sunamayız, fikir veririz sadece
o kişide kendi evliliğine en uygun şekilde davranır...
sanırım hep birlikte sizin yönteminizi takdir etmemiz gerekmiyo
niye beni hedef aldınız ki:44:
Sen kocan dünyanın en güçlü en akıllısıymışsın gibi davranırsın kocan da sen dünyadaki en güzel en seksi en akıllı kadınmışsın gibi davranır... bu karşındakini birşey yerine koymak değil zaten zor olan sürekli ezildiğimiz horlandığımız dünyada kendine daha güzel bir dünya yaratmaktır...
Oo hanımefendi çözmüş olayı,
kimseye laf söylemek düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?